Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no niestety kociska w panice sa straszne !!! i ciezkie do opanowania-unieruchomienia
a rany najczesciej bardzo bolesne i ciezko sie gojace i w najglupszych miejscach niestety nie wiedzec czemu????
oczywiscie jestem za tym by byla dodatkowa oplata!!!! przy takich gagatkach jak najbardziej!!! powinno byc

za chwile juz dojdzesz ze wszystkim z nowym aparatem i beda przepiekne zdjecia !!!

Posted

Ależ zmiany !
Gratuluję nowego sprzętu, na pewno żałować nie bedziesz - Nikony są najlepsze :diabloti: :loveu:
Raz dwa się obędziesz i będą piękne foty, ah nie mogę się już doczekać !!!
I sama powinnam odkurzyć aparat, bo przez całą zimę praktycznie nic nie robiłam..

Co do kotów - taaa.. wyjątkowo upierdliwi pacjenci :shake:

Posted

Powoli się zaznajamiamy z Nikonem :) Ni jest źle, myślę, że jego biegła obsługa to kwestia czasu i przyzwyczajenia , bo Olek miał wszystko inaczej i wszystko gdzie indziej :) Ale jest OK, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Teraz czekam na stabilną słoneczną pogodę ,żeby go zabrać w plenerek, bo narazie to jest u nas kwiecień plecień - dziś na przemian słońce-grad-deszcz ...
Moja rana ma się nieźle,jest niebieska -spryskana weterynaryjnym antybiotykiem CTC , po dzisiejszej dniówce nie przybyło mi nowych uszkodzeń na ciele choć niewiele brakowało hihihi

Posted

ja żebyś wiedziała,że jest avatarsko hihihi, ale teraz trochę mniej niż wczoraj, dziś przed wyjściem z roboty zaś se CTC psiknę heh
jutro mam urlop - hurraa!!!!!!!

Posted

Super, że sprzęcior dotarł! Udanego że tak powiem wspólnego pożycia życzę ;) bo początki już świetne.
Biedna łapka :( Takie kocie zadrapania nie są przyjemne i długo się goją. Oby szybko się zagoiło.

Posted

Rąsia się goi powoli, tylko jak ją sobie urażę to napier**** , ale nie ma już za bardzo co wstawiać ;)

Pochwalę się,że zamówiłam sobie filtry na szkiełka - UV na Sigmę w celu ochrony obiektywu przed syfem , polaryzacyjny i połówkowy szary na pięćdziesiątkę w celu tworzenia efektów specjalnych nieba na widoczkowych fotkach, co mam nadzieję wykorzystać w długi weekend majowy na jurze ;)

Posted

eria napisał(a):

Pochwalę się,że zamówiłam sobie filtry na szkiełka - UV na Sigmę w celu ochrony obiektywu przed syfem , polaryzacyjny i połówkowy szary na pięćdziesiątkę w celu tworzenia efektów specjalnych nieba na widoczkowych fotkach, co mam nadzieję wykorzystać w długi weekend majowy na jurze ;)

No ja praktycznie nic nie zrozumiała ale nie wazne, Gratuluję zakupu :)

Posted

Dziś u nas wreszcie stabilna cudna wiosna ! Słoneczko, ciepełko :loveu:. Foksia padła trupem bo byłyśmy na dwóch długaśnych spacerach, z których są oczywiście fotki z Nikusia :loveu:
Myślę,że wieczorem trochę wstawię, w tej chwili się zgrywają na kompa :lol:

edit.

jestem też ja