Tekla64 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no niestety kociska w panice sa straszne !!! i ciezkie do opanowania-unieruchomienia a rany najczesciej bardzo bolesne i ciezko sie gojace i w najglupszych miejscach niestety nie wiedzec czemu???? oczywiscie jestem za tym by byla dodatkowa oplata!!!! przy takich gagatkach jak najbardziej!!! powinno byc za chwile juz dojdzesz ze wszystkim z nowym aparatem i beda przepiekne zdjecia !!! Quote
Doginka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Aneczko, cwiczysz aparacik?:hmmmm: mam nadzieję, ze nie żałujesz zamiany starego na Nikosia;-) Quote
ahedok Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 biedna łapka, z kotami to jednak nic nie wiadomo nigdy ... Quote
Justa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ależ zmiany ! Gratuluję nowego sprzętu, na pewno żałować nie bedziesz - Nikony są najlepsze :diabloti: :loveu: Raz dwa się obędziesz i będą piękne foty, ah nie mogę się już doczekać !!! I sama powinnam odkurzyć aparat, bo przez całą zimę praktycznie nic nie robiłam.. Co do kotów - taaa.. wyjątkowo upierdliwi pacjenci :shake: Quote
eria Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Powoli się zaznajamiamy z Nikonem :) Ni jest źle, myślę, że jego biegła obsługa to kwestia czasu i przyzwyczajenia , bo Olek miał wszystko inaczej i wszystko gdzie indziej :) Ale jest OK, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Teraz czekam na stabilną słoneczną pogodę ,żeby go zabrać w plenerek, bo narazie to jest u nas kwiecień plecień - dziś na przemian słońce-grad-deszcz ... Moja rana ma się nieźle,jest niebieska -spryskana weterynaryjnym antybiotykiem CTC , po dzisiejszej dniówce nie przybyło mi nowych uszkodzeń na ciele choć niewiele brakowało hihihi Quote
Rudzia-Bianca Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Niebieska ręka ufoka ;) strzeżcie się wszystkie kocury :) Ładne te foty :) Quote
zuzolandia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Gratulejszyn nowego faceta ;-) teraz przynajmniej bede miala od kogo zgapiac namiary manualne hihihihih poka avatarsko łapka ;-) Quote
Tekla64 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ja bym tez chcial taka niebieska lapke zobaczyc a co chilo cie wczoraj zaatakowac? Quote
eria Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 ja żebyś wiedziała,że jest avatarsko hihihi, ale teraz trochę mniej niż wczoraj, dziś przed wyjściem z roboty zaś se CTC psiknę heh jutro mam urlop - hurraa!!!!!!! Quote
weszka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Super, że sprzęcior dotarł! Udanego że tak powiem wspólnego pożycia życzę ;) bo początki już świetne. Biedna łapka :( Takie kocie zadrapania nie są przyjemne i długo się goją. Oby szybko się zagoiło. Quote
Doginka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 To ja już nie będę gadać, tylko poproszę avatarkową rąsię;-) Wiedziałam, ze się z Nikonem polubicie, a może nawet miłość wielka wybuchnie;-) Quote
eria Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Rąsia się goi powoli, tylko jak ją sobie urażę to napier**** , ale nie ma już za bardzo co wstawiać ;) Pochwalę się,że zamówiłam sobie filtry na szkiełka - UV na Sigmę w celu ochrony obiektywu przed syfem , polaryzacyjny i połówkowy szary na pięćdziesiątkę w celu tworzenia efektów specjalnych nieba na widoczkowych fotkach, co mam nadzieję wykorzystać w długi weekend majowy na jurze ;) Quote
weszka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Fiu fiu! Się koleżanka rozszalała z akcesoriami ;) Quote
eria Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Fajnie tak zaszaleć, tylko skarbonka opustoszała :( Quote
weszka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ale przynajmniej masz radochę i sprzęt będzie służył. Dobrze wydana zawartość skarbonki ;) Quote
Doginka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Eria, u nas zaczynają motylki latać, więc u Was pewnie zaraz tez zaczną;-) Ale będą foty:lol: Już się nie mogę doczekać:lol: Quote
Saththa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 eria napisał(a): Pochwalę się,że zamówiłam sobie filtry na szkiełka - UV na Sigmę w celu ochrony obiektywu przed syfem , polaryzacyjny i połówkowy szary na pięćdziesiątkę w celu tworzenia efektów specjalnych nieba na widoczkowych fotkach, co mam nadzieję wykorzystać w długi weekend majowy na jurze ;) No ja praktycznie nic nie zrozumiała ale nie wazne, Gratuluję zakupu :) Quote
zuzolandia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='eria']Fajnie tak zaszaleć, tylko skarbonka opustoszała :( przynajmniej miałaś ją na tyle pełną żeby se cosik kupic ;-))) ja to NIC nie potrafię przyoszczędzić ;-)) Quote
eria Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Dziś u nas wreszcie stabilna cudna wiosna ! Słoneczko, ciepełko :loveu:. Foksia padła trupem bo byłyśmy na dwóch długaśnych spacerach, z których są oczywiście fotki z Nikusia :loveu: Myślę,że wieczorem trochę wstawię, w tej chwili się zgrywają na kompa :lol: edit. jestem też ja Quote
eria Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 wiosna polne landszafty zielona mgiełka ,którą uwielbiam Kobi Quote
ahedok Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='eria']Kobi śliczne futerko i bardzo ostre :loveu: Quote
Saththa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0113.jpg normalnie słychac jak się cieszy:) http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0177.jpg Ahhh maskota :) Cudne zdjęcia :) Quote
zuzolandia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0177.jpg ooooooooooooooooooooooooo śliczności znowu fotniete zostało;-) zauwazylaś że kolory nieco mniej wysycone niż z Olka? hihihih Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 No Aniu, ale cudowności:loveu: A razem jeszcze piękniejsze:loveu: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0082.jpg Ja trochę żałuję D90, bo ten D7000 wariuje z BB:sad: Wszystko co jasne robi się albo rude, albo pomarańczowe:angryy: A ja niestety nie umiem tego sama ustawić:oops: Quote
Fides79 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Aniu zdjęcia fantastyczne pogoda widzę że tez była cudna, u mnie tez pięknie świeciło słonko :) a te wspólne zdjęcia to Wam Nikuś sam zrobił http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0082.jpg :loveu::p Quote
Recommended Posts