Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja ostatnio widziałam jamniczke czarną na zdjęciach, która jest na barfie własnie z taką nogą... trochę słabo mi sie zrobiło... :mdleje: na żywo to nie wiem czy bym podołała:)

Posted

Saththa napisał(a):
ja ostatnio widziałam jamniczke czarną na zdjęciach, która jest na barfie własnie z taką nogą... trochę słabo mi sie zrobiło... :mdleje: na żywo to nie wiem czy bym podołała:)

Sherry sie zglasza :razz: http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0211/img_185568ee.jpg
http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0211/img_18122051.jpg
http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0211/img_173121e8.jpg

Ja bym jej na zywo nie pozwolila czegos takiego wziasc bo nie wiem skad itd. ale tam skad ja biore to mam pewne zrodlo :)

Posted

eria napisał(a):
....Czyli mamusia pozwoliła jej na wszystko, na co ja jej nie pozwalam :diabloti:.

Babcie zawsze rozpieszczają wnuczki :roflt:

Foxi z talerzykiem - piąknościowa! :loveu: moje za frisbee nigdy nie latały - wogóle nie wyczuły w czym rzecz :roll:

eria napisał(a):
Gutek z kolei ...zaliczył nogę sarny . Nagle z Gosią patrzymy, co pies niesie, myślałyśmy ,że to patyk dopóki bliżej nie podszedł... Ostatnio mysz, teraz sarna. Gut mierzy coraz wyżej, następny będzie chyba człowiek:diabloti::diabloti:.

spójrzcie na to z drugiej strony - zawsze lepszy cały człowiek niz tylko noga człowieka ;)

Fides79 napisał(a):
F kiedyś w Mikoszewie znalazł poroże sarniego kozła

no ale w sumie z dwojga złego to wołałabym jednak poroże... w końcu to trofeum :razz: ... a widziałaś kiedyś co by se myśliwy noge na ścianie wieszał?

Posted

Jambi
mysliwy jakby co to ewentualnie badyla by se powiesil nie noge hihihi
ale fakt tych sie nie wycenia , znaczy nie sa oceniane na medale ino poroze masz tu racje to nie sa trofea ino gdzety ewentualnie do nozy mysliwskich ale juz malo kto sie w to bawi

Posted

Przytachałam Wam filmik z wczorajszej nocki z Myszką :) Liczyłam na dłuższe zabawy, ale Myszka weekend w górach spędziła bardzo aktywnie i była jeszcze totalnie padnięta i niezabawowa ;)
[video=youtube;kVZgllSxTiQ]http://www.youtube.com/watch?v=kVZgllSxTiQ[/video]

Posted

ale dziewczynki rozmerdane cały czas :lol: super!

faaajnie masz, że do pracy możesz z psem chadzać... a słuzbowe łóżeczko faktycznie wypasione... chyba, że jest jedno na wszystkich aktualnie dyżurujących ;)

Posted

loj jest jedno na wsio co dyzuruje
wiec ostatnio spaly w nim p.dktorka, nasza Eria, Foxi i Myszka wiec calkiem wypasione na takie oblozenie nie jest ale ja sie balam ze to takie pojedyncze a tu widze podwojne , dobre i to choc

Posted

jambi napisał(a):
ale dziewczynki rozmerdane cały czas :lol: super!

faaajnie masz, że do pracy możesz z psem chadzać... a słuzbowe łóżeczko faktycznie wypasione... chyba, że jest jedno na wszystkich aktualnie dyżurujących ;)

Dyżuruje tylko jedna lekarka zawsze i 1 technik ;) Służbowe łóżeczko rodem ze śmietnika będzie niedługo wymienione bo strasznie obskórne jest, zepsute i niewygodne. :)

Posted

Prawie zapomniałam... Dziś (jeszcze) jest 30 i mija rok i 10 miesięcy...
Piszę z pracy więc wspominka z www a nie z czeluści mojego dysku, jak zawsze.

Posted

Taka cudna dziewczynka wczoraj u mnie była już drugi raz wraz ze swoją młodszą towarzyszką . Obie rodowodowe i w długim włosie. I muszę Wam powiedzieć,że jest ogromna różnica w charakterze między psem rasowym a pseudojorkiem! Obie te dziewczynki są spokojne, zrównoważone, miłe i łagodne. Pewnie to też duża zasługa dobrego ułożenia przez fajnych właścicieli, ale chciałam się podzielić właśnie spostrzeżeniem ,że to jakby zupełnie inna rasa od 90% pozostałych yorków do mnie przychodzących.

Posted

Wpadłam się pochwalić radosną nowiną - mój Olek sprzedany i jako,że przelew już wpłynął - dziś Olek zostanie wysłany do nowego domku :)
A w przyszłym tygodniu powitam Nikusia :)

Foksiu też się cieszy hihihih