Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
Sędzia słynie z dużej atencji do pań :D I tak kulturalnie sobie złapał Ewcię hihi

Wiecie no z jednej strony dobrze, że tą ręke połozył w widocznym miejscu a nie gdzies schował :lol:

Posted

[quote name='Mani2000']heheeee zankiznaki
no cóż... pozostaje mi podziękować za komentarz, bardzo konstruktywny i dużo mówiący
[quote name='jambi']cudne zdjęcia wystawowe, a eria, nie zaplątał Ci się gdzieś tam Antek na tych fotach? ;) (Ontario z Tartaku) uwielbiam tego psa.... :loveu:
Nie, nie mam zdjęć Antka. Widziałam go, ale już jakoś nie ufociłam ;)
http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3132403.jpg - ale on jest cuuuudnyyyyyy!!!!!!! sie zakochałam zdaje sie....

http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3172659.jpg - szlyczne ujencie.... u ludzi to sie zdaje sie nazywa przerwa na papierosa :roflt:
W Kobim się nie da nie zakochać. Chodzi teraz do szkoły i ....nudzi się , bo on już wszystko potrafi i musi biedny czekać aż inne psy z grupy wykonają polecenia, a on już dawno to zrobił . Trenerka postanowiła zebrać jeszcze dwa takie naumiane psy i osobne zajęcia zrobić, coby Kobi się nie zanudził i nie zdemotywował.
[quote name='Tekla64']alez ona wygimnastykowana a ile wdzieku przy tym no super modeleczka nic dziwnego ze sie chce na nia patrzec!!!
Dziś bardzo długo siedziała sama, ale zostało jej to wynagrodzone bo mama przyszła jak ja byłam w pracy i zabrała ją na długi spacer do parku :)
[quote name='Fides79']http://img684.imageshack.us/img684/3741/p3222965.jpg Foksi jest fantastyczna:loveu:

jak dzis wracałam z pracy to do tramwaju wsiadła dziewczyna ze szczeniakiem, który wyglądał jak mały Foksiaczek, tez miał takie futerko i rude plamki na łapkach, tylko uszka mial jaśniejsze, nie mogłam oderwac oczu od tego psiaka :p
Też się często zastanawiam , jaka musiała być cudna jako taka kluseczka 8 tygodniowa!!
[quote name='Saththa']Oby dwa mi sie podobaja bardzo :) ale mi się żadne Twoje zdjęcie które widziałam nie podobało, wszystki mi się podobają, O! :)
Cieszę się :)
[quote name='zuzolandia']ffróciłam ;-)

no tak wystawa u nas była a ja sie po wawce szlajałam hihihihi

Ufff , dobrze,że jesteś i mam nadzieję,że wróciłaś z ulgą z tego wielkiego przytłaczającego miasta . Ja zawsze wracając z Warszawy ze szkoły , jak wysiadałam w Zabrzu z pociągu to czułam mimo zmęczenia taką wszechogarniającą ulgę, takie poczucie bycia u siebie...

Posted

Ulgło mi jak sie pozbyłam pierwszoklasowych licealistów hihihihi
nie mialam czasu poczuć się wyobcowana bo dziecioki mi na to nie pozwalały hihihihhi

ale fakt ...nie ma to jak wrócic na własne śmieci ;-)

pss....bylam w Buffo na Metrze.....drugi raz po niemal 20 latach ..i choć obsada zmieniona wiadomo zracji upływającego czasu to nadal miałam ścisk w gardziołku i szkliste oczy jak słuchałam piosenek ......

Posted

[quote name='eria']

Napisał Mani2000
heheeee zankiznaki
no cóż... pozostaje mi podziękować za komentarz, bardzo konstruktywny i dużo mówiący

Oplułam ekran i klawiaturę herbatą i przy okazji troche mi do nosa wleciało ehhh przestanę pić podczas oglądania galerii :diabloti:

[quote name='eria']

W Kobim się nie da nie zakochać. Chodzi teraz do szkoły i ....nudzi się , bo on już wszystko potrafi i musi biedny czekać aż inne psy z grupy wykonają polecenia, a on już dawno to zrobił . Trenerka postanowiła zebrać jeszcze dwa takie naumiane psy i osobne zajęcia zrobić, coby Kobi się nie zanudził i nie zdemotywował.

ooo to znaczy, że raczej takie hmmm "stabilne" grupy mają? Jak my z Tazzem poszliśmy to każdy pies szedł indywidualnie. Jak się własnie już "naumiał wszystkiego" to szedł grupe wyżej :)

Może i jestem nie fajna ale odczuwałam dziką satysfakcję(:oops::oops::oops:) jak pieski z którymi Tazz zaczynał wciąż w 1 grupie były a my już 2 :multi:a jak one przeszły do 2 to my już w 3 grupie byliśmy :razz::razz: Moje mądrości :)

Posted

Saththa napisał(a):
Oby dwa mi sie podobaja bardzo :) ale mi się żadne Twoje zdjęcie które widziałam nie podobało, wszystki mi się podobają, O! :)

to jest chyba najbardziej enigmatyczna wypowiedź jaką ostatnio czytałam.... :evil_lol:

....

pomijając oczywiście tę, na która i eria zwróciła uwagę :roll:

eria napisał(a):

:roflt:

Posted

Saththa
Napisał eria
Napisał Mani2000
heheeee zankiznaki

Oplułam ekran i klawiaturę herbatą i przy okazji troche mi do nosa wleciało ehhh przestanę pić podczas oglądania galerii :diabloti:

ha ha ha ja sie popłakałam, Anuś jesteś WIELKA :multi::loveu:

Też się często zastanawiam , jaka musiała być cudna jako taka kluseczka 8 tygodniowa!!

aż żałuje że zdjecia nie zrobiłam, ale troche głupio mi było, po za tym nie wiem co by z tych zdjec wyszło bo robione by były telefonem a w tramwaju okropnie trzesło :roll:

Posted

Fotki przyniosłam, wczorajsze :)
Wczoraj byłam dłużej w pracy, w tym czasie mama zabrała Foxi do parku i właśnie mi opowiedziała jaki to był spacer. Wsadziła Foxi kaganiec na dziób ( tyle dobrze!), a Foxi latała od jednych matek z dziećmi , przez kolejne, do meneli i znowu do dzieci i oni wszyscy ją miziali a ona była przeszczęśliwa ( bo to pies, który na drugim miejscu zaraz po jedzeniu kocha ludzi-wszystkich)....Czyli mamusia pozwoliła jej na wszystko, na co ja jej nie pozwalam :diabloti:.

Posted

[quote name='zuzolandia']że też moje kudła nie preferują friszbeja ;-) ...ehhhh.....

Moja też nie... kupiłam i leży. Ona to tylko może mi pokazac gdzie spadła zabawka :evil_lol:

Posted

Fotek kilka z tej samej sesji friszbejowej ;) Foxi lubi frisbee,ale biega za nim dużo krócej niż za piłeczką. Szybciej się męczy.
Dzisiaj byłyśmy na nieplanowanej wycieczce w Pławniowicach:loveu:, zrobiłyśmy długi spacer dookoła jeziora. Pogoda super, Foxi oczywiście zaliczyła już małe taplanko - nie mogła sobie podarować. Gutek z kolei ...zaliczył nogę sarny . Nagle z Gosią patrzymy, co pies niesie, myślałyśmy ,że to patyk dopóki bliżej nie podszedł... Ostatnio mysz, teraz sarna. Gut mierzy coraz wyżej, następny będzie chyba człowiek:diabloti::diabloti:. Nie fociłam, nie chciało mi się ;).

O 20 jedziemy na nockę do kliniki :)

Posted

ja sie na tyn temat lupow nie bede wypowiadac, ja mu sie nie dziwie
ale to co sie dzieje z wnykami to masakra.... za wiele za.... eh nie chce mi sie gadac
Foxi z talerzykiem boska
a wiesz ze Dona m atak z pileczk jakos szybciej jak patyki ja wykanczaja hihihi