Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Ja mam zawalony już cały tydzień, do soboty włącznie , wiosna idzie :) Wracają stali klienci, pojawiają się nowi :)

nie zapomnij Fruziola gdzies tam upchać hihihihih

Lord...czytając takie historie aż sie serce kraje i nóż w kieszeni otwiera jednocześnie........
cały czas uważam że człowiek to jeden wielki niewypał stwórczy bądz ewolucyjny jak kto woli ..............

Posted

Nie, jeszcze nie zaglądałam ;)
Miałam bardzo ciężki dzień w pracy dzisiaj. Zaraz wychodzę z kliniki i zaczynam tygodniowy urlop. Jak jutro będzie ładna pogoda to mam zamiar zaszyć się gdzieś w lesie, głęboko i cieszyć się ciszą,powietrzem, brakiem ludzi, psów, kotów,królików,fretek i koszatniczek...
Bardzo już potrzebuję takiej przerwy...

Posted

[quote name='eria']Nie, jeszcze nie zaglądałam ;)
Miałam bardzo ciężki dzień w pracy dzisiaj. Zaraz wychodzę z kliniki i zaczynam tygodniowy urlop. Jak jutro będzie ładna pogoda to mam zamiar zaszyć się gdzieś w lesie, głęboko i cieszyć się ciszą,powietrzem, brakiem ludzi, psów, kotów,królików,fretek i koszatniczek...
Bardzo już potrzebuję takiej przerwy...[/QUOTE]
Ale chyba Foxi zabierzesz ze sobą, chociaż to tez pies płci żeńskiej;-):hmmmm:

Posted

Oczywiście,że tak ! Foxi nie zalicza się do 'tych wszystkich' psów, bo ona jest moja,jedyna, najważniejsza i nigdy nie mam jej dość ;) I poza tym,że kradnie precelki z biurka, to daje tyle radości !!!!!!! :)

Posted

Ooo Weszka, nawy avek ! :)

A ja tak jak pisałam tak wczoraj zrobiłam, wybyłam daleko poza osady ludzkie:evil_lol: , rozsiadłam się na pieńku w brzezince,wiosnę poczułam i ....teraz mam zawalone gardło:evil_lol:

Widziałyśmy z Foxi lisa -przebiegł nam drogę i Foksiasta poszłaaaaaaaa aż się kurzyło ;).

Potem ja widziałam sarnę ( Foksia się zagapiła:evil_lol:), a na sam koniec wiosnę w postaci pierwszego motyla!!! :multi::multi:
Ten motyl to by oznaczał ,że czas aparat nowy kupować a tu kupca na stary nie ma:shake:.

Brudas (dziś po spacerze idzie do prania, raz w roku by jednak wypadało:evil_lol:)

Posted

Dziś idziemy na spacerek z Gają i Kobim ,może pofocę ;)

Z Lordowych wieści - krążą słuchy ,że Lord zostanie u nas dożywotnio . I to by była najlepsza opcja dla niego, zwłaszcza,że on już się czuje zupełnie u siebie, ma zapewnioną opiekę 24h, nigdy nie zostaje sam, chodzi na spacerki, dostaje leki co do minuty o ustalonych porach i ..wszyscy go traktujemy jak własnego psa. Tylko kwestia finansowa nie jest jeszcze ustalona........

Posted

Brudas (dziś po spacerze idzie do prania, raz w roku by jednak wypadało:evil_lol:
http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3122365.jpg

eee ja tu żadnego brudasa nie widzę, tylko uroczą, grzeczniutką sunieczkę :loveu::loveu:

Z Lordowych wieści - krążą słuchy ,że Lord zostanie u nas dożywotnio . I to by była najlepsza opcja dla niego, zwłaszcza,że on już się czuje zupełnie u siebie, ma zapewnioną opiekę 24h, nigdy nie zostaje sam, chodzi na spacerki, dostaje leki co do minuty o ustalonych porach i ..wszyscy go traktujemy jak własnego psa. Tylko kwestia finansowa nie jest jeszcze ustalona........

z pewnością jakoś się dogadacie, a Lord będzie mial najlepszą opiekę pod słońcem :p

Posted

[quote name='Fides79']

Brudas (dziś po spacerze idzie do prania, raz w roku by jednak wypadało:evil_lol:
http://i602.photobucket.com/albums/t...1/P3122365.jpg

eee ja tu żadnego brudasa nie widzę, tylko uroczą, grzeczniutką sunieczkę :loveu::loveu:

Ja włąśnie tez nie, chociaz w sumie mój brudas mi wystarczy właśnie zaliczyliśmy kąpiel/pranie znowu a ostatnio było dwa dni temu :D

Mam nadzieję, że beda Foty Maskoty:D

Posted

Będą foty nawet dwóch Maskot :D

Zaliczyliśmy 1,5 godzinny spacer po czym wsadzono pieska do wanny i wyszorowano :D
Potem wsadzono na stół i wysuszono hihihi
obraz nędzy i rozpaczy

a tu mięciutki pluszaczek pachnący truskawkami

Posted

jaaa podmienilas nam modelkie albo zes ja ufarbowala ?!
jaka opikna jeste teraz puszysta i ciapki sie takie jasno brazowe zrobily!!!
no ja jestem na nowo zachwycona nia!!!!

Posted

To chyba by rzeczywiście była dobra opcja dla Lorda ale tych jego "ludzi"... szkoda gadać. Biedny pies ładną sobie starość wypracował :(

Ja moje też zamierzam prać bo jakieś nieświeże, Dirki zwłaszcza ;) Tak jak napisałaś raz do roku trza hihi a one prane tylko jak się wytarzają (a ostatnio nie było) a na wystawę tylko łapy i morda. A Foxi cudna taka puszysta, szkoda że nie da się przytulić przez monitor ;)

Posted

Przyniosłam wczorajsze fotki Kobika dla jego miłośników:razz: :loveu: Rośnie gadzina w zastraszającym tempie, już jest prawie jak briard :evil_lol::loveu:. Chodzi od dwóch tygodni na szkolenie i ponoć świetnie mu idzie :lol: