Tekla64 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 loj cudne sa razem !!! nie mow ze juz wiecej nie bedzie tego duetu i innych???? Quote
zuzolandia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='eria']Ja mam zawalony już cały tydzień, do soboty włącznie , wiosna idzie :) Wracają stali klienci, pojawiają się nowi :) nie zapomnij Fruziola gdzies tam upchać hihihihih Lord...czytając takie historie aż sie serce kraje i nóż w kieszeni otwiera jednocześnie........ cały czas uważam że człowiek to jeden wielki niewypał stwórczy bądz ewolucyjny jak kto woli .............. Quote
Saththa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3052132.jpg kurcze tak patrze i ja ja normalnie mam na samochodzie naklejona:D Quote
Fides79 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 piękne dwie damy, jedna czarna druga biała, slonko wiosenne, pieski szczęśliwe i my też bo sobie mozemy je popodziwiac :lol::multi: Quote
Tekla64 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 i co zagladalas do swoich krokusikow???? bo mnie zaczynaja na akord sie otwierac Quote
eria Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Nie, jeszcze nie zaglądałam ;) Miałam bardzo ciężki dzień w pracy dzisiaj. Zaraz wychodzę z kliniki i zaczynam tygodniowy urlop. Jak jutro będzie ładna pogoda to mam zamiar zaszyć się gdzieś w lesie, głęboko i cieszyć się ciszą,powietrzem, brakiem ludzi, psów, kotów,królików,fretek i koszatniczek... Bardzo już potrzebuję takiej przerwy... Quote
Doginka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='eria']Nie, jeszcze nie zaglądałam ;) Miałam bardzo ciężki dzień w pracy dzisiaj. Zaraz wychodzę z kliniki i zaczynam tygodniowy urlop. Jak jutro będzie ładna pogoda to mam zamiar zaszyć się gdzieś w lesie, głęboko i cieszyć się ciszą,powietrzem, brakiem ludzi, psów, kotów,królików,fretek i koszatniczek... Bardzo już potrzebuję takiej przerwy...[/QUOTE] Ale chyba Foxi zabierzesz ze sobą, chociaż to tez pies płci żeńskiej;-):hmmmm: Quote
eria Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Oczywiście,że tak ! Foxi nie zalicza się do 'tych wszystkich' psów, bo ona jest moja,jedyna, najważniejsza i nigdy nie mam jej dość ;) I poza tym,że kradnie precelki z biurka, to daje tyle radości !!!!!!! :) Quote
Saththa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 wieć ogólnie jak możesz, chociaż nie wiem czy wypada skoro ja zdjęcia dodaję rzadko... To porób zdjęcia i nam dodaj:) Quote
weszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Pisałam tu posta wczoraj i go zjadło. No nie będę już odtwarzać. W każdym razie na pewno pisałam, że Foxi i Figa to piękny widok. Quote
eria Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ooo Weszka, nawy avek ! :) A ja tak jak pisałam tak wczoraj zrobiłam, wybyłam daleko poza osady ludzkie:evil_lol: , rozsiadłam się na pieńku w brzezince,wiosnę poczułam i ....teraz mam zawalone gardło:evil_lol: Widziałyśmy z Foxi lisa -przebiegł nam drogę i Foksiasta poszłaaaaaaaa aż się kurzyło ;). Potem ja widziałam sarnę ( Foksia się zagapiła:evil_lol:), a na sam koniec wiosnę w postaci pierwszego motyla!!! :multi::multi: Ten motyl to by oznaczał ,że czas aparat nowy kupować a tu kupca na stary nie ma:shake:. Brudas (dziś po spacerze idzie do prania, raz w roku by jednak wypadało:evil_lol:) Quote
eria Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dziś idziemy na spacerek z Gają i Kobim ,może pofocę ;) Z Lordowych wieści - krążą słuchy ,że Lord zostanie u nas dożywotnio . I to by była najlepsza opcja dla niego, zwłaszcza,że on już się czuje zupełnie u siebie, ma zapewnioną opiekę 24h, nigdy nie zostaje sam, chodzi na spacerki, dostaje leki co do minuty o ustalonych porach i ..wszyscy go traktujemy jak własnego psa. Tylko kwestia finansowa nie jest jeszcze ustalona........ Quote
Fides79 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Brudas (dziś po spacerze idzie do prania, raz w roku by jednak wypadało:evil_lol: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3122365.jpg eee ja tu żadnego brudasa nie widzę, tylko uroczą, grzeczniutką sunieczkę :loveu::loveu: Z Lordowych wieści - krążą słuchy ,że Lord zostanie u nas dożywotnio . I to by była najlepsza opcja dla niego, zwłaszcza,że on już się czuje zupełnie u siebie, ma zapewnioną opiekę 24h, nigdy nie zostaje sam, chodzi na spacerki, dostaje leki co do minuty o ustalonych porach i ..wszyscy go traktujemy jak własnego psa. Tylko kwestia finansowa nie jest jeszcze ustalona........ z pewnością jakoś się dogadacie, a Lord będzie mial najlepszą opiekę pod słońcem :p Quote
Onomato-Peja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Historia Lorda straszna... Tyle się nacierpiał a teraz go nie chcą... No tak LUDZIE. Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Fides79']Brudas (dziś po spacerze idzie do prania, raz w roku by jednak wypadało:evil_lol: http://i602.photobucket.com/albums/t...1/P3122365.jpg eee ja tu żadnego brudasa nie widzę, tylko uroczą, grzeczniutką sunieczkę :loveu::loveu: Ja włąśnie tez nie, chociaz w sumie mój brudas mi wystarczy właśnie zaliczyliśmy kąpiel/pranie znowu a ostatnio było dwa dni temu :D Mam nadzieję, że beda Foty Maskoty:D Quote
eria Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Będą foty nawet dwóch Maskot :D Zaliczyliśmy 1,5 godzinny spacer po czym wsadzono pieska do wanny i wyszorowano :D Potem wsadzono na stół i wysuszono hihihi obraz nędzy i rozpaczy a tu mięciutki pluszaczek pachnący truskawkami Quote
Tekla64 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 jaaa podmienilas nam modelkie albo zes ja ufarbowala ?! jaka opikna jeste teraz puszysta i ciapki sie takie jasno brazowe zrobily!!! no ja jestem na nowo zachwycona nia!!!! Quote
weszka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 To chyba by rzeczywiście była dobra opcja dla Lorda ale tych jego "ludzi"... szkoda gadać. Biedny pies ładną sobie starość wypracował :( Ja moje też zamierzam prać bo jakieś nieświeże, Dirki zwłaszcza ;) Tak jak napisałaś raz do roku trza hihi a one prane tylko jak się wytarzają (a ostatnio nie było) a na wystawę tylko łapy i morda. A Foxi cudna taka puszysta, szkoda że nie da się przytulić przez monitor ;) Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3132470.jpg hehhee jaka puszysta:D Quote
Fides79 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3132446.jpg hi hi hi no na zachwyconą to Foksiasta tu nie wygląda ale za to jak się po wysuszeniu cudnie prezentuje http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P3132470.jpg i te frędzelki na uszkach:loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 a zdjecia ze spacerku sa???? krokusiki juz odwiedzilas , u mnie nawet zolte juz kwitna czy nasz piekna dama juz probowala sie pozbyc truskawkowego zapachu???? Quote
eria Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Przyniosłam wczorajsze fotki Kobika dla jego miłośników:razz: :loveu: Rośnie gadzina w zastraszającym tempie, już jest prawie jak briard :evil_lol::loveu:. Chodzi od dwóch tygodni na szkolenie i ponoć świetnie mu idzie :lol: Quote
eria Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Jeśli chodzi o krokusy-byłam dziś sprawdzić i ...ostał się jeno jeden, ale zdaje się,że pierwotnie było kilka. Quote
Recommended Posts