eria Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 IMPREZA !!!!!!!!!!!!!!!!! PIJEMY ZA MOJE 4000 POSTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: :beerchug: :drinking: :drink1: :drinka: :knajpa: :popcorn: :cunao: :chlup: :cunao: :drinking: :beerchug: Quote
Rinuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 jakie sliczne pycholki :loveu::loveu: Kreon tez w kagancu chodzi?? Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ooo pijemy? już od rana?? no to ja się stawiam na zawołanie:evil_lol::evil_lol: za Twoje 4000 [CENTER]:beerchug::beerchug::knajpa::knajpa::drink1::drink1::drinking::drinking::beerchug::cunao::knajpa::cunao: [/CENTER] Quote
furciaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 nio to pijemy:knajpa: :drinka: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :chlup: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Chętnie bym wypiła, ale niestety jeszcze nie skończyłam 18. Wtedy jeszcze kto was oskarzy że upijacie nieletnich :lol: :bday: :BIG: Quote
haska_12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ostatnie 2 zdjęcia są boskie :loveu: :loveu: :loveu: Za 4000 :drinka::drinka::drinka: Quote
eria Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 mamy drugą okazję do picia !!! nareszcie doszła zamówiona miesiąc temu karta pamięci do aparatu - nie będę musiała się ograniczać na spacerkach do 11 zdjęć, tylko do 856 :multi: :multi: :multi: dzisiaj na spacerze z Figą i Hektorem może nacykam cosik :eviltong: choć poprzednie foty tylko parę osób widziało :-( :-( jakoś mało chętnie odwiedzana jest ta moja galeria... Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ja się zachwyciłam poprzednimi fotami, szczególnie dziką różą ale przejęta wczoraj byłam tinową łapą i nic nie napisałam a dziś od razu za picie się wzięłam i skutki są... Eriaczek narzeka :( Twoja galeria jest odwiedzana tłumnie przez jakże wartościowe dogomaniaczki a Ty tu narzekasz no wieeeesz:eviltong: Quote
eria Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Agushka napisał(a): ale przejęta wczoraj byłam tinową łapą :( to Tina też ma coś z łapą ? nie widziałam nic w Twojej galerii!! Foxi dziś zmieniłam opatrunek, gdybym to robiła a ona byłaby bez kagańca, zostałabym poważnie pogryziona - tak bardzo się buntowała, Kreon oczywiście wył i szczekał i szturchał mnie łapą... Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Pisałam u siebie na przedostatniej stronie chyba że Tinowa ma coś z łapą :( dziś jest lepiej :) Mogłaś nie zauważyć bo ja wczoraj wpadałam w euforię na przemian ze złością i smutkiem.. Sama się w tym pogubiłam :) Quote
zuzolandia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 PIEKNEEEEEEEEE ;-) .HA SKąD JA ZNAM TE DROGE ehhhhheh ;-) Witaj Lalunia ;-).......2 dni nieobecnosci i zas tyle do nadrobienia heeh ,litosci ....... Bidna Foxi ....wymiziaj Ją ode mnie ...... Buziaczki Quote
Korenia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 eria napisał(a):IMPREZA !!!!!!!!!!!!!!!!! PIJEMY ZA MOJE 4000 POSTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: :beerchug: :drinking: :drink1: :drinka: :knajpa: :popcorn: :cunao: :chlup: :cunao: :drinking: :beerchug: Znowu jabol w tej galeriii ... w dodatku pewnie komandos.. Ale bądź co bądź ;) Pije z wami :D :drinking: Quote
eria Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Korenia napisał(a):Znowu jabol w tej galeriii ... w dodatku pewnie komandos.. Ale bądź co bądź ;) Pije z wami :D :drinking: Korenia - każdy pije co lubi ! Zuzanki - dobrze że już wróciłyście :loveu: a ja wróciłam ze spaceru z przygodami....natknęliśmy się kilka razy na jeźdźca na koniu - co mogło się bardzo źle skończyć (psy szczekały, koń sie spłoszy...tragedia gotowa:shake: ) to jedno. A drugie - Figa z Hektorem pognały w las...i chyba z 10 minut ich nie było... niezbyt ten spacer relaksujący był dzisiaj:shake: mam fotki :multi: :lol: Quote
eria Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 no to zaczynamy: najpierw zdjęcia z serii "zabawa Foxi i Figi" czytaj : uniki Foxi przed Figą:evil_lol: Foxi i Hektor Hektor,Foxi i Figa wszystkie pieski Quote
Korenia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Widze, że Figa może już ganiać :multi: Jak łapiszonek Figulca i jak Foxi ? O Kreona nie pytam, bo on zawsze zdrowy ;) Quote
eria Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Figa już dawno ma łapę zdrową i może biegać. Potem się nie spotykaliśmy z Hektorem bo on miał nogę operowaną (jakieś cuś na nodze, lizał,lizał i się powiększało i trza było wyciać). A Foxi jak tylko łapę dotykam to zęby na wierzchu :angryy: padalec mały! No o Kreon zawsze zdrowy :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 zatanczmy razem jeszcze raz ...ostatni raz ....niech skonczy sie ten bal ..;-) heheheheh...... .fajne ... Quote
haska_12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ooo Foxi baletnica.. potrafi ustac na paluszkach :D:D:D Quote
Dobcia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='eria'] Foxia ma porządny lewy sierpowy:evil_lol: Figa powinna się trzymać na baczności:evil_lol: A stadko ślicznie razem wygląda, tylko Foxia jest tu jaśniutka-czerń dominuje:loveu: Quote
Korenia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 eria napisał(a):Figa już dawno ma łapę zdrową i może biegać. Potem się nie spotykaliśmy z Hektorem bo on miał nogę operowaną (jakieś cuś na nodze, lizał,lizał i się powiększało i trza było wyciać). A Foxi jak tylko łapę dotykam to zęby na wierzchu :angryy: padalec mały! No o Kreon zawsze zdrowy :loveu: Uważaj na Kreona, bo tylko on ma jeszcze zdrową łapę ;) Foxi i zęby.. chyba coś kręcisz ;) Quote
eria Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Foxi ma zęby na wierzchu także przy czesaniu :diabloti: Ja nie wiem jak ona to robi że sobie tak doskonale radzi z Figą....Chyba ma jakieś specjalne uniki wypracowane + jej ponadprzeciętna szybkość :lol: kolejne fotki ze wczorajszego spacerku: czekamy na Figę i Hektora - moja perspektywa czekamy i wypatrujemy:loveu: nareszcie są (zwróćcie uwagę na typową dobkową pozycję...):evil_lol: cudownisia parka:loveu: Quote
haska_12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Super fotki :loveu: A 2 ostatnie jak zwykle najfajniejsze :loveu: Fajny dobek :razz: Quote
Agushka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dzień dobry :) Jak zwykle nie zawiodłam się i wpadając na fotki zastałam fotki :evil_lol::evil_lol: Ta czarno biała z Kreonem niesamowicie mi się podoba. Nie wiem czemu ale lubię cz-b zdjęcia.. A Foxi na tym portreciku wyszła genialnie :loveu: patrząc na nią nie pomyślałabym że ona potrafi z ząbkami :) Quote
zaba14 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 http://images11.fotosik.pl/29/a2cd77d454864cfe.jpg Figa sie kapala? ten pies jest nienormalny :crazyeye: Quote
eria Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Tak, Aniu, Figa się kąpała - jest nienormalna, Kreon też wlazł do wody po brzuszek bo mu na mózg padło :evil_lol: a potem biegały jak pogłupiałe bo zimno w mokre łapska :evil_lol: tu masz Fige w wodzie, ale tu tylko na brzegu,a była prawie cała:lol: Agushka - jeszcze jeden czarno-biały Kreoś dla Ciebie :) Quote
Recommended Posts