Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

IMPREZA !!!!!!!!!!!!!!!!! PIJEMY ZA MOJE 4000 POSTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:laola: :beerchug: :drinking: :drink1: :drinka: :knajpa: :popcorn: :cunao: :chlup: :cunao: :drinking: :beerchug:

Posted

ooo pijemy? już od rana?? no to ja się stawiam na zawołanie:evil_lol::evil_lol:

za Twoje 4000
[CENTER]:beerchug::beerchug::knajpa::knajpa::drink1::drink1::drinking::drinking::beerchug::cunao::knajpa::cunao:
[/CENTER]

Posted

mamy drugą okazję do picia !!! nareszcie doszła zamówiona miesiąc temu karta pamięci do aparatu - nie będę musiała się ograniczać na spacerkach do 11 zdjęć, tylko do 856 :multi: :multi: :multi:
dzisiaj na spacerze z Figą i Hektorem może nacykam cosik :eviltong: choć poprzednie foty tylko parę osób widziało :-( :-( jakoś mało chętnie odwiedzana jest ta moja galeria...

Posted

Ja się zachwyciłam poprzednimi fotami, szczególnie dziką różą ale przejęta wczoraj byłam tinową łapą i nic nie napisałam a dziś od razu za picie się wzięłam i skutki są... Eriaczek narzeka :(
Twoja galeria jest odwiedzana tłumnie przez jakże wartościowe dogomaniaczki a Ty tu narzekasz no wieeeesz:eviltong:

Posted

Agushka napisał(a):
ale przejęta wczoraj byłam tinową łapą :(

to Tina też ma coś z łapą ? nie widziałam nic w Twojej galerii!!
Foxi dziś zmieniłam opatrunek, gdybym to robiła a ona byłaby bez kagańca, zostałabym poważnie pogryziona - tak bardzo się buntowała, Kreon oczywiście wył i szczekał i szturchał mnie łapą...

Posted

Pisałam u siebie na przedostatniej stronie chyba że Tinowa ma coś z łapą :( dziś jest lepiej :) Mogłaś nie zauważyć bo ja wczoraj wpadałam w euforię na przemian ze złością i smutkiem.. Sama się w tym pogubiłam :)

Posted

PIEKNEEEEEEEEE ;-)

.HA SKąD JA ZNAM TE DROGE ehhhhheh ;-)
Witaj Lalunia ;-).......2 dni nieobecnosci i zas tyle do nadrobienia heeh ,litosci .......
Bidna Foxi ....wymiziaj Ją ode mnie ......
Buziaczki

Posted

eria napisał(a):
IMPREZA !!!!!!!!!!!!!!!!! PIJEMY ZA MOJE 4000 POSTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:laola: :beerchug: :drinking: :drink1: :drinka: :knajpa: :popcorn: :cunao: :chlup: :cunao: :drinking: :beerchug:

Znowu jabol w tej galeriii ... w dodatku pewnie komandos..
Ale bądź co bądź ;) Pije z wami :D :drinking:

Posted

Korenia napisał(a):
Znowu jabol w tej galeriii ... w dodatku pewnie komandos..
Ale bądź co bądź ;) Pije z wami :D :drinking:

Korenia - każdy pije co lubi !
Zuzanki - dobrze że już wróciłyście :loveu:

a ja wróciłam ze spaceru z przygodami....natknęliśmy się kilka razy na jeźdźca na koniu - co mogło się bardzo źle skończyć (psy szczekały, koń sie spłoszy...tragedia gotowa:shake: ) to jedno. A drugie - Figa z Hektorem pognały w las...i chyba z 10 minut ich nie było...
niezbyt ten spacer relaksujący był dzisiaj:shake:
mam fotki :multi: :lol:

Posted

no to zaczynamy:
najpierw zdjęcia z serii "zabawa Foxi i Figi" czytaj : uniki Foxi przed Figą:evil_lol:

Foxi i Hektor

Hektor,Foxi i Figa

wszystkie pieski

Posted

Figa już dawno ma łapę zdrową i może biegać.
Potem się nie spotykaliśmy z Hektorem bo on miał nogę operowaną (jakieś cuś na nodze, lizał,lizał i się powiększało i trza było wyciać).
A Foxi jak tylko łapę dotykam to zęby na wierzchu :angryy: padalec mały!
No o Kreon zawsze zdrowy :loveu:

Posted

[quote name='eria']

Foxia ma porządny lewy sierpowy:evil_lol: Figa powinna się trzymać na baczności:evil_lol:
A stadko ślicznie razem wygląda, tylko Foxia jest tu jaśniutka-czerń dominuje:loveu:

Posted

eria napisał(a):
Figa już dawno ma łapę zdrową i może biegać.
Potem się nie spotykaliśmy z Hektorem bo on miał nogę operowaną (jakieś cuś na nodze, lizał,lizał i się powiększało i trza było wyciać).
A Foxi jak tylko łapę dotykam to zęby na wierzchu :angryy: padalec mały!
No o Kreon zawsze zdrowy :loveu:

Uważaj na Kreona, bo tylko on ma jeszcze zdrową łapę ;) Foxi i zęby.. chyba coś kręcisz ;)

Posted

Foxi ma zęby na wierzchu także przy czesaniu :diabloti:
Ja nie wiem jak ona to robi że sobie tak doskonale radzi z Figą....Chyba ma jakieś specjalne uniki wypracowane + jej ponadprzeciętna szybkość :lol:
kolejne fotki ze wczorajszego spacerku:
czekamy na Figę i Hektora - moja perspektywa

czekamy i wypatrujemy:loveu:

nareszcie są (zwróćcie uwagę na typową dobkową pozycję...):evil_lol:

cudownisia

parka:loveu:

Posted

Dzień dobry :) Jak zwykle nie zawiodłam się i wpadając na fotki zastałam fotki :evil_lol::evil_lol: Ta czarno biała z Kreonem niesamowicie mi się podoba. Nie wiem czemu ale lubię cz-b zdjęcia.. A Foxi na tym portreciku wyszła genialnie :loveu: patrząc na nią nie pomyślałabym że ona potrafi z ząbkami :)

Posted

Tak, Aniu, Figa się kąpała - jest nienormalna, Kreon też wlazł do wody po brzuszek bo mu na mózg padło :evil_lol: a potem biegały jak pogłupiałe bo zimno w mokre łapska :evil_lol:
tu masz Fige w wodzie, ale tu tylko na brzegu,a była prawie cała:lol:

Agushka - jeszcze jeden czarno-biały Kreoś dla Ciebie :)