ariss Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dziś byłam z psicami w lesie i powiem Ci, że przez te Twoją opowieść nie czułam się tam tak komfortowo ja zawsze, co jakiś czas się rozglądałam, czy na pewno jestem sama, a jak Gass mi się zawieszała i gapiła się gdzieś w otchłań to już w ogóle:scared: Quote
eria Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Chciałam ogłosić,że także dzięki Wam wysyłającym smsy, Foxi według 'kobiety i zycie' została 3 najpiękniejszym psem w Polsce :multi::multi::multi::loveu: [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/152/pc099561.jpg[/IMG] Wybór miejsca pierwszego jest dla mnie niezrozumiały zupełnie,ale cóż,mieli pewnie więcej znajomych do głosowania.;) Quote
Fides79 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 :multi::multi: no to GRATULACJE dla Foksiaczka :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No kurcze ale niespodzianka:) gratuluje..:multi: kobieto poszalejesz w tym Kakadu;) Quote
Tekla64 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 cieszymy sie razem z toba i najlepsze gratulacje dla Foxi!!!! nie wiem czy przed wyjazdem sie zdaze odezwac wiec do poklikania po powrocie. Quote
malawaszka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Fides79']zdjęć nie będę komplementować, bo już mi słów brak :loveu: a w temacie zboczenców za to się wypowiem :cool3: otóż, ja miałam kiedyś zimą okazję spotkać zboczeńca płci żeńskiej a konkretnie ekshibicjonistkę, wracałam z koleżanką i szła z naprzeciwka pani w długim płaszczu, miała czarną czapkę i czarną bandanę zasłaniającą twarz i jak była jakiś met może dwa od nas to płaszczyk rozchyliła i sie okazało ze miała tylko pończochy pod spodem, takie samonośne, minęła nas prezentując swoje wdzięki, po czym się zakryła i poszła :razz:[/QUOTE] no to Ci się rarytasik trafił :lol: może jakiś zakład przegrała :hmmmm: :evil_lol: Quote
Saththa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 I ja do gratulacji sie przyłączam :) Gratulacje :) Quote
sota36 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No coz...jak to "Kobiety i zycie"... zycie z taka kobieta jak Foxi to sama radosc - gratki!! Quote
jambi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 ohoho! jak opowiem, że znam 3-ego najpiękniejszego psa w Polsce to nikt mi nie uwierzy! warto było sesemesować :lol: Gratulacje! choć dla mnie ten namber łan tyz jakis podejrzany... [quote name='malawaszka']no to Ci się rarytasik trafił :lol: może jakiś zakład przegrała :hmmmm: :evil_lol:[/QUOTE] ra...?! rarytasik?! wasia... :-o ... Quote
Fides79 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [QUOTE]malawaszka no to Ci się rarytasik trafił :lol: może jakiś zakład przegrała :hmmmm: :evil_lol:[/QUOTE]hmmm może, ale nie wiem czy aby na pewno, bo nikogo poza mną, moją koleżanką i ów panią w zasięgu naszego wzroku nie było :roll: [QUOTE]jambi ohoho! jak opowiem, że znam 3-ego najpiękniejszego psa w Polsce to nikt mi nie uwierzy! warto było sesemesować :lol: Gratulacje! choć dla mnie ten namber łan tyz jakis podejrzany...[/QUOTE]nooo nikt nie uwierzy, mnie też :p a nr1 cóż, zdjęcie jakieś mało fortunne, a może to pies redaktora(ki) naczelnego(ej):cool3: albo jakiegoś innego pracownika tej gazety :lol: Quote
Saththa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='jambi']ohoho! jak opowiem, że znam 3-ego najpiękniejszego psa w Polsce to nikt mi nie uwierzy! [/QUOTE] Ja wirtualna znajomość też się liczy? Quote
jambi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Saththa']Ja wirtualna znajomość też się liczy?[/QUOTE] może i masz rację że tak nie do końca ... ale z drugiej strony większość tego co robimy jest teraz wirtualna Quote
Saththa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='jambi']może i masz rację że tak nie do końca ... ale z drugiej strony większość tego co robimy jest teraz wirtualna[/QUOTE] Ale ja się pytałam o siebie czy tez się chwalić mogę:) Bo ja przeciez nie wiem czy wy sie przypypadkiem realnie nie znacie :) Quote
furciaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Eria, przepraszam ale sprawa pilna!! Zaginął dog niemiecki, błękitny, Ibo. Niedawno wyadoptowany - szukamy czynnie od 7.12.10 - niektórzy śpią po 2 h na dobę - nowi wł wyglądają jak zombi. Pies zaginął Katowice-Piotrowice ale ostatnio widziano go na Kostuchnie na ul. Bażantów. Proszę wszystkich którzy mogą się włączyć o pomoc w poszukiwaniach. Proszę o uruchomienie kontaktów aby było jak najwięcej ludzi szukających. Więcej info w dziale dog niemiecki, wątek "Zaginął dog" [url]http://img441.imageshack.us/img441/323/ibo21dalejcopy.jpg[/url] Quote
Rinuś Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [B][I]Kochana gratulacje :multi::multi::multi::multi: to co Foxi zmienia karmę? :diabloti[/I][/B]: Quote
eria Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Rinuś']Kochana gratulacje :multi::multi::multi::multi: to co Foxi zmienia karmę? :diabloti: Nie Kasiu, jak wcześniej pisałam ta karma idzie do schroniska, Foxi zostaje na Arionie ;) edit. Zaraz idziemy z Foxi poznać małego cudnego birdołka-pierdołka :loveu::loveu: Quote
eria Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Foxi chciała się bawić, ale na początku Kobi w ogóle nie wiedział o co chodzi:lol: chował się w panci ramionach :evil_lol: a potem już zajarzył o co chodzi Quote
zaba14 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 śliczny szczyl ;) a Foxi w formie ;) widać pogoda była nieciekawa do fotografii hihi :) pzdr. Quote
wiq Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 cudowny ten birdoł! to nigdy nie był mój typ psa, a obecnie byłabym skłonna sprawić sobie PONa...:roll::evil_lol: Quote
eria Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Pogoda arcypaskudna jak dla mnie, gdyby nie fakt poznania Kobiego, to bym w ogóle aparatu nie brała na taki syf. Bearded jest bardzo w moim typie i napewno kiedyś taki u mnie zamieszka :) Quote
Recommended Posts