Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Shel- Figa jest generalnie statyczna, więc jej pozowanie nie robi żadnej różnicy hihi a Foxi za ciasteczko zrobi wszystko :)

Mój tak samo, ale tylko wtedy jak jest sam :D

Posted

Betty Figa to pociecha mojej znajomej ;) u mnie była tylko na weekend !

Jak się zatrudniałam to mi dyrektor zaproponował,że jak mam psa to mogę bez problemu go zabierać :). Zresztą większość dziewczyn zabiera ;)

Przeszlus już widzę jak to akwarium niesiesz z tymi rybkami do pracy hihihi

Posted

Figa .... piekna i bardzo statyczna:razz:
Foxi w lisciach... mistrzostwo:crazyeye:

a wiecie co do mnie dzis dotarlo ze ja mam te wszystkie mozje zwierzaki caly czas ze soba!!! a nawet one czesto pracuja ze mna
ja mam to szczescie ze moge nawet chomiki ze soba miec w tej mojej pracy [ ino nie wiem jak dlugo bym je miala, raz ze wolnosc ,dwa ze koty i inne drapiezniki] ale zamiast chomikow moga byc myszy i krety co prawda dzikie i wolne ale zawsze zwierzaki:evil_lol:

Posted

Fotki spacerkowe z Figą,Foxi i Hektorem w roli głównej ;) To jeszcze z tego weekendu kiedyś Figusia u mnie gościła.
Teraz jestem ucieszona niezmiernie bo przede mną 3-dniowy weekend. Normalnie mi się należy hihi po 2 tygodniach pracy non stop. Oby tylko pogoda dopisała to napewno jakieś nowe fotki będą.

padło hasło 'zobacz kto idzie"

radosne powitanie

Posted

cudne to trio z namordnikami!!!!
a tak z innej strony powiedz czemu one takie gupie i trza im to nakladac? zaloze sie ze dobrze widza za co one to nosza?! a mimo to maja radoche w przechytrzaniu nas i tej malutkiej chwili radosci z zzerania tych swinstw.

no i kolorki piekne wynalazlas ale wlasnie taka potrafi byc jesien

Posted

Jutro z rana jedziemy z Foxi i z Gosią do parku przy zamku w Mosznej. Tam gdzie już raz byłam ale bez Foxi, wieczorem i nie jesienią. Podejrzewam,że teraz jest tam cudnie kolorowo ,więc jutro zapowiada się piękny dzień!
Ale póki co dzisiejsze popołudnie jeszcze trzeba ciężko przepracować ;)

Posted

eria napisał(a):
Jutro z rana jedziemy z Foxi i z Gosią do parku przy zamku w Mosznej. Tam gdzie już raz byłam ale bez Foxi, wieczorem i nie jesienią. Podejrzewam,że teraz jest tam cudnie kolorowo ,więc jutro zapowiada się piękny dzień!
Ale póki co dzisiejsze popołudnie jeszcze trzeba ciężko przepracować ;)

To jutro wypocznij porządnie i narób duuuuuuuużo kolorowych fotek:lol:

Aniu masz prześliczny benerek:loveu: Nie wiem czy już był wcześniej, czy dopiero go zauważyłam, czy to nowość jest:loveu::hmmmm:

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
mój CTR też nie ma kagańca hehe

w Warszawie jest tak: albo na smyczy, albo w kagańcu; druga rzecz, czasem jeździmy komunikacja miejską - bez kagańca nie wsiądziesz; trzecia rzecz czasem naprawde sie przydaje;
Aron wykończył już 3 kagańce...