Foxowa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P7205130.jpg| Ta ostrość! :loveu: Quote
jambi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='eria'] A przy okazji posta jakiesik fotki ważkowe http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P7205130.jpg http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P7205110.jpg aż się zachłysnęłam... :crazyeye: a przy okazji... i tym sposobem mnie dobiłaś :flaming: Quote
Doginka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja to już się wypowiedziałam na temat tych fot gdzie indziej:p Ale nadal jestem pod wrażeniem:loveu: Quote
eria Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Dzisiaj mija rok i dwa miesiące (*) ostatnie zdjęcie misia, z 24.05.2009 Quote
weszka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 :( pamiętamy... Gratulacje dla unijnej Foksiastej za dzielność :) No i udanych wojaży! Quote
jambi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 to już rok minął??? nawet więcej... :-( oczywiście, że pamiętamy, Kreon to jeden z psów o których w żaden sposób się nie da zapomnieć... dumny i piękny ... Quote
zuzolandia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Pamietaj że dojczlandzi wuszt jest niedobry hihih Quote
eria Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Wuszt jest owszem niedobry, ale jakie tu są polaaaaaaaaa, jaki tu jest laaaaaaas:loveu::loveu: Quote
jambi Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 eria napisał(a):Wuszt jest owszem niedobry, ale jakie tu są polaaaaaaaaa, jaki tu jest laaaaaaas:loveu::loveu: Ty tak nie krzycz bo ja przeczytałam "lans" ... Quote
zuzolandia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='eria']Wuszt jest owszem niedobry, ale jakie tu są polaaaaaaaaa, jaki tu jest laaaaaaas:loveu::loveu: hmmmmmm zostajesz???? Quote
Korenia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 jambi_ napisał(a):Ty tak nie krzycz bo ja przeczytałam "lans" ... Też tak przeczytałam :evil_lol: Quote
eria Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='zuzolandia']hmmmmmm zostajesz???? Wykluczyć tego nie mogę hihi :P Właśnie wrociłam z 3godzinnego spaceru po polach i lasach. Jak Adam wróci z pracy jest szansa że pojedziemy nad wodospad a potem pofocić koniki - niedaleko jest stadnina. A obok stadniny jest ośrodek szkolenia psów. :) Ale najpierw muszę upichcić obiad... Quote
zuzolandia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='eria']Wykluczyć tego nie mogę hihi :P Właśnie wrociłam z 3godzinnego spaceru po polach i lasach. Jak Adam wróci z pracy jest szansa że pojedziemy nad wodospad a potem pofocić koniki - niedaleko jest stadnina. A obok stadniny jest ośrodek szkolenia psów. :) Ale najpierw muszę upichcić obiad... bidno Fruzia ..juz ja widze opitoloną :roll::roll: Quote
eria Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Wróciłam z Deutschlandu. Nie powiem,żebym była zachwycona tym powrotem ;) Ale nie na długo. We wtorek w nocy ruszamy na Hel :) Foksiątko się najeździ za wszelkie czasu. Na szczęście jazdę samochodem 8 godzin w jedną stronę znosi świetnie. Nie ma żadnych rewolucji żołądkowych itp. Więc 10 godzin nad morze też powinna bez problemu dać radę. Z ciekawostek- przed wyjazdem zarejestrowałam czipa Foxi do niemieckiej bazy danych tasso.net . Rejestracja darmowa więc tak se ją tam wpisałam. A dziś wyjęłam ze skrzynki kopertę z listami stamtąd(które mi Adam przetłumaczyć musi hihih) i ze ślicznym bordowym medalikiem "Ich bin registriert" , numerkiem rejestracyjnym, telefonem do bazy danych 24h i adresem www bazy. No jestem miło zaskoczona. Quote
malawaszka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 czekamy na foty :) tamte ważkowe mnie powaliły i co tu zaglądam to zaczynam chorować na obiektyw do makro - trwa to kilka dni taka choroba i przechodzi... bo musi :cry: Quote
eria Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Będą jutro, teraz idę spać bo już padam. Strumyk w Schwaebisch Hall tak na dobranoc Quote
eria Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 No to jeszcze szybko leśny piesek Foxi laaaaas i taki gościu ,którego pomyliłam z ...borowikiem i tylko dlatego go ufociłam Quote
Doginka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Jak jest Foxi, to las od razu nabiera uroku, a na temat "borowika już pisałam na PK:roflt: Quote
eria Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 To na początek widoczki wszechobecne tam gdzie byłam - Sulzdorf - wieś podlegająca pod Schwaebisch Hall Foxi w czasie deszczu w domu się nudzi Quote
eria Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 tu już w lesie :loveu: polana w głębi lasu -wszędzie w lesie są rozsiane ambony ( a ja tylko myślałam,że gdybym miała dobre tele.... to bym se wylazła na taką ambonkę jak ta poniżej i czatowala na sarny, od których w lesie się roi) Quote
furciaczek Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Nie dziwie sie ze nie chcialas wracac, pieknie tam jest! Quote
Recommended Posts