Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to już rok minął??? nawet więcej... :-( oczywiście, że pamiętamy, Kreon to jeden z psów o których w żaden sposób się nie da zapomnieć...

dumny i piękny ...

Posted

eria napisał(a):
Wuszt jest owszem niedobry, ale jakie tu są polaaaaaaaaa, jaki tu jest laaaaaaas:loveu::loveu:

Ty tak nie krzycz bo ja przeczytałam "lans" ...

Posted

[quote name='zuzolandia']hmmmmmm zostajesz????

Wykluczyć tego nie mogę hihi :P Właśnie wrociłam z 3godzinnego spaceru po polach i lasach. Jak Adam wróci z pracy jest szansa że pojedziemy nad wodospad a potem pofocić koniki - niedaleko jest stadnina. A obok stadniny jest ośrodek szkolenia psów. :) Ale najpierw muszę upichcić obiad...

Posted

[quote name='eria']Wykluczyć tego nie mogę hihi :P Właśnie wrociłam z 3godzinnego spaceru po polach i lasach. Jak Adam wróci z pracy jest szansa że pojedziemy nad wodospad a potem pofocić koniki - niedaleko jest stadnina. A obok stadniny jest ośrodek szkolenia psów. :) Ale najpierw muszę upichcić obiad...

bidno Fruzia ..juz ja widze opitoloną :roll::roll:

Posted

Wróciłam z Deutschlandu. Nie powiem,żebym była zachwycona tym powrotem ;) Ale nie na długo. We wtorek w nocy ruszamy na Hel :) Foksiątko się najeździ za wszelkie czasu. Na szczęście jazdę samochodem 8 godzin w jedną stronę znosi świetnie. Nie ma żadnych rewolucji żołądkowych itp. Więc 10 godzin nad morze też powinna bez problemu dać radę.
Z ciekawostek- przed wyjazdem zarejestrowałam czipa Foxi do niemieckiej bazy danych tasso.net . Rejestracja darmowa więc tak se ją tam wpisałam. A dziś wyjęłam ze skrzynki kopertę z listami stamtąd(które mi Adam przetłumaczyć musi hihih) i ze ślicznym bordowym medalikiem "Ich bin registriert" , numerkiem rejestracyjnym, telefonem do bazy danych 24h i adresem www bazy. No jestem miło zaskoczona.

Posted

To na początek widoczki wszechobecne tam gdzie byłam - Sulzdorf - wieś podlegająca pod Schwaebisch Hall

Foxi w czasie deszczu w domu się nudzi

Posted

tu już w lesie :loveu:

polana w głębi lasu -wszędzie w lesie są rozsiane ambony ( a ja tylko myślałam,że gdybym miała dobre tele.... to bym se wylazła na taką ambonkę jak ta poniżej i czatowala na sarny, od których w lesie się roi)