Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cieszę się że Wam się fotki podobają, jutro rano wkleję znowu kilka. a po południu na spacerku z Figą i Hektorem może zrobię jakieś nowe ;)

Posted

Agushka napisał(a):
No proszę, to jednak potrafi nie pyszczyć i zapozować elegancko :)

to Foxik taka modelka? hm,moja Perełka to bardzo lubi jak jej robię zdjęcia,tylko zawsze po błyśnięciu lampy, już leci do mnie i się cieszy ,więc jak chcę robić więcej to muszę znim zrobie pierwsze powtarzać jej,zostań! zostań!
Mizianko i głaskanko dla futrzaków :loveu::loveu:

Posted

wiq napisał(a):
cudne ma Foxi te plamki cytrynowe na cialku:loveu:

te plamki są takie raczej beżowobrązowe, a jak jest mokra to wtedy je wyraźnie widać i są ciemnobrązowe :loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

eria a czemu obcielas foxi ogon:mad: :evil_lol:

bo się za bardzo na WSZYSTKICH OBCYCH cieszy, obojętnie czy w domu czy na ulicy , pierwszy raz kogoś widzi i ona się cieszy bardziej niż na mnie jak wracam do domu ! uciełam więc dziada - przynajmniej tyle! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Agushka napisał(a):

Foxia cos dojrzała w oddali? Śliczny portrecik :)

to tylko ona wie
APSA napisał(a):
Eeee, nie znasz się, na pewno coś innego! ;)

zapewniam że żółta piłeczka:cool3:
Rinuś napisał(a):
sliczny,czarny nochal:loveu::loveu:

no pewnie!
Dobcia napisał(a):
I znów śliczny portet Kreona:loveu:
Chłopak robi postępy w pozowaniu:loveu:

to jest akurat zupełnie nieudany portret! z lampą, oczu nie widać, bez sensu zupełnie :cool1:

Posted

eria napisał(a):
bo się za bardzo na WSZYSTKICH OBCYCH cieszy, obojętnie czy w domu czy na ulicy , pierwszy raz kogoś widzi i ona się cieszy bardziej niż na mnie jak wracam do domu ! uciełam więc dziada - przynajmniej tyle! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hehe sadystka:evil_lol: nio ale niewzielas pod uwage ze teraz bedzie tyleczkiem krecic z radosci:evil_lol: i co doopcie tez chlasniesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Cześć Eria :p

Jakie śliczne wszystkie foteczki!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

No i ja też se chlupnę kielicha z braku okazji :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :beerchug: :popcorn:zas pijemy???

[quote name='zuzolandia']

ANULKO .... to na poprawienie humorku ..;-)
Nie wszyscy sa tacy zli ;-)

BUZIOCZKI !!!!!
o!!!! Foxi!!