Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja znam kilka psów tej rasy;) jeden ma wdzięczne imię KŁOPOT:evil_lol::diabloti: ale właściwie wszystkie są grzeczne:lol: jak ktoś chce to można:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']a fotki jak zwykle ;)[/QUOTE]

prawda? jakieś takie... jak zwykle :evil_lol: ... dla mnie bomba, mimo że "w cieniu i na wąskiej ścieżce" :eviltong:

Posted

Zwiedziłyśmy dzisiaj z Foxi 6 zamków ! Byłyśmy najpierw w Ogrodzieńcu - największym i najładniejszym:loveu: . Potem pojechałyśmy zobaczyć ruiny w Morsku - małe i bylejakie:evil_lol:. Potem wyruszyłyśmy w trasę do Mirowa, gdzie zamek też jest duży i ładny:loveu:. Stamtąd piesza wycieczka do odrestaurowanych ruin w Bobolicach i z powrotem do Mirowa:lol:. W drodze powrotnej zahaczyłyśmy jeszcze o zameczek w Siewierzu i w Będzinie:cool3:.
Foxi zachowywała się wzorowo, gdzie się dało biegała luzem, skakała po skałkach i tarzała się w trawie:evil_lol:, gdzie był za duży tłum lub ulica była na smyczy. W każdym bądź razie :loveu: pięknie się odwoływała, pięknie szła przy nodze bez smyczy jak kazałam . W ogóle każdemu życzę takiego psa :loveu:. Po drodze była oczywiście wielokrotnie miziana przez przechodniów , w związku z czym wymyśliłam cennik :evil_lol::evil_lol: :
0,50 zł za przejście obok psa i spoglądnięcie na niego
1,00 zł za zagadanie do psa
2,00 zł za zaszczycenie przechodnia przez psa uśmiechem :loveu:
3,00 zł za pomizianie psa
5,00 zł za zdjęcie z psem
:diabloti:
Mam mnóstwo fotek, ale oczywiście wymagają zmniejszenia,więc nim wstawię to jeszcze potrwa . W każdym bądź razie na jakiś czas galeria znów stanie się galerią psa:loveu::multi:.