sota36 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Eria!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrob mi prezent!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noy avatarek i banerek, plissssssssssssss Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dobra eriaczku to ja ide(lece:evil_lol: ) do sklepu po zakupach pozbede sie gruzu i bede czekala na odpowiedni wiatr coby do ciebie doleciec:lol: mam nadzieje ze niezwieje mnie gdzies dalej:evil_lol: Quote
haska_12 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ale mnie tu wieki nie było :D Co tam słychać u Foxi :loveu: i Kreonka :loveu:? Quote
eria Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 haska_12 napisał(a):Ale mnie tu wieki nie było :D Co tam słychać u Foxi :loveu: i Kreonka :loveu:? Kreon od godziny jęczy bo chce na spacer, a ja się muszę zebrać w sobie żeby wyjść....A Foxi właśnie siedzi na progu kuchni i patrzy czy coś jej kapnie...czyli jednym słowem - typowe zachowania moich psów Quote
Agushka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Wpadam się przywitać i powęszyć za fotkami.. Nie ma fotek :( Może jak przestanie wiać to jakieś będą co? :) Quote
eria Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Agushka napisał(a):Wpadam się przywitać i powęszyć za fotkami.. Nie ma fotek :( Może jak przestanie wiać to jakieś będą co? :) no jak się wypogodzi choć trochę, bo na taką pogodę to chodzę na spacery w grubych rękawicach, źle się potem foty robi....no i nie wychodzą ładne jak nie ma słońca - takie szarobure... a teraz uciekam na grzane winko i kebabka bo coś mi sie należy od życia:eviltong: Quote
Agushka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 a to winko z tych po 3.50? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: grzane winko akuratne na taką pogodę, co racja to racja ;) Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ty to masz fajnie grzane winko mniam mniam:loveu: ja sie musze zadowolic zwyklym piwkiem:) Quote
eria Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Agushka napisał(a):a to winko z tych po 3.50? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: grzane winko akuratne na taką pogodę, co racja to racja ;) po 3,50 ??!!! Toż to już burżuazja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOMANDOS RZĄDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIEEEE!!! DZIKO WIŚNIA RZĄDZI!!!!! a teraz poczytajcie sobie to: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Komandos i to : http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Wino to jest debeściackie po prostu !!!!!! Quote
Dobcia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Cześć:lol: Teksty świetne, noooo nieżle się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wpadnij do mnie, są fotki akwariowe;) [SIZE=2]Aha! Smacznego:cool3: Quote
eria Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Dobcia napisał(a):Cześć:lol: Teksty świetne, noooo nieżle się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wpadnij do mnie, są fotki akwariowe;) [SIZE=2]Aha! Smacznego:cool3: już lece do Ciebie, najlepsza tam jest lista nazw win, a w szczególności "Twój dziadek to pił":evil_lol: a poważnie to byłam tylko na normalnym grzańcu ;) Quote
furciaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dziendoberek eriaczku:) moze znajdziesz jakies fotki tych twoich pieknosci:cool3: Quote
sota36 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Sie tez przywitam i zademonstruje nowe dzielo Eriaczka!!! Quote
eria Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 zrobiłam na spacerku jakieś foty, bylejakie no ale zawsze coś :p nikt oprócz Dobci nie czytał nonsensopedii ? to jest genialne! Quote
haska_12 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ja czytałam :) Fajne :eviltong: Czekamy na fotki :p Ps.Nie wiem dlaczego, ale jak jestem u Ciebie na galerii to się przez jakis czas zastanawiam, czy aby nie jestem na wątku furciaczka :razz: A jak jestem u furciaczka to sie zastanawiam, czy nie jestem u Ciebie .. :D Moze dlatego, że Kreon i Preziu są do siebie podobni ;)? Quote
eria Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Haska-nie mam pojęcia ;) obiecane foteczki Kreon dzisiaj zupełnie odmawiał współpracy przy robieniu zdjęć, taka zła byłam , no ale coś wyszło, takie zrobione z zaskoczenia Quote
furciaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 uwielbiam takie wspolne fotki:loveu: swoja droga to fajnie kontrastuja sie te twoje psiaki:loveu: Quote
Korenia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :eviltong: Cześć rozpita galerio :eviltong: To o komandosie fajne :eviltong: Zwłaszcza to Eria - coś o tobie :P Komandos– substancja niezbędna do życia zwykłym chodnikowym żulom. Quote
eria Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 kurde no też się próbowałam zakwalifikować do którejś kategorii, ale ani skinheadem nie jestem, ani punkiem, no więc należę do tych chodnikowych żuli ...ale takich co to piją raz do roku w sylwestra. jako ten chodnikowy żul wzięłam psiaki i wyszliśmy na dłuuugi spacerek, wypogodziło się, słoneczko świeci, ale nada wieje niestety.mam fotki ale dziś już wkleiłam to może wstawie jutro. Quote
eria Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 nie mogłam się opanować ! takie cudne to zdjecie wyszło :loveu: :loveu: :loveu: drzewołaz mój Quote
furciaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ciudowne:loveu: :loveu: :loveu: naprawde super ujecie:loveu: Quote
Pianka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 No jaka małpa chodzi po drzewach:evil_lol: Quote
eria Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Pianka napisał(a):No jaka małpa chodzi po drzewach:evil_lol: na to drzewo to ja ją własnoręcznie wsadziłam !!!!!! Quote
Pianka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ty sadystko, tak męczyć biedną Foxi:mad: Quote
Agushka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ja tu pędzę patrzyć na ten okropny wiatr co to psom głowy urywa a tu proszę, całe i zdrowe i jeszcze kozicę jakąś nadrzewną zobaczyłam:evil_lol: no i sam miodek - wykład na temat wina Komandos:evil_lol: Quote
Recommended Posts