Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegaza- on pojechał teraz na 3 dni zapoznać się tam z tą firmą i obowiązkami. Dziś wraca.

Weszka- Foksiątko pierwszy raz taką dostało i świetnie se poradziło!

Doginka - też się trochę martwiłam czy nie będzie problemu bo nie dostawała wcześniej żadnych kości, ale mama kupiła dla Urwisa i dała mi jedną,żeby Foxi se ogryzła. Nie ma żadnych problemów, ona wszystko strawi. Piękne kupki są jak zawsze ;) Oczywiście pozwoliłam jej zjeść tylko gąbczaste nasady kości. Jak te już objadła , sam trzon zabrałam ;)

Posted

Wrócilam właśnie z kina, z AVATARA . Film był fenomenalny ! Ten baśniowy las, te wszystkie stworzenia tam - no coś przepięknego . Najbardziej mnie zachwyciły nasionka z drzewa (nie pamiętam nazwy, ale kto oglądał film wie o co chodzi , o te zwiewne małe białe duszki). Dużo emocji . Pokazano jacy są naprawdę ludzie : niszczyć i zabijać ...Jestem pełna podziwu dla wyobraźni twórcy filmu .

Posted

[quote name='eria']Wrócilam właśnie z kina, z AVATARA . Film był fenomenalny ! Ten baśniowy las, te wszystkie stworzenia tam - no coś przepięknego . Najbardziej mnie zachwyciły nasionka z drzewa (nie pamiętam nazwy, ale kto oglądał film wie o co chodzi , o te zwiewne małe białe duszki). Dużo emocji . Pokazano jacy są naprawdę ludzie : niszczyć i zabijać ...Jestem pełna podziwu dla wyobraźni twórcy filmu .
[/QUOTE]
na mnie ogromne wrażenie zrobiło też te drzewo- matka, jak sie z nim łączyli i się zapalało, te emocje, super.... a oglądać ten film na komputerze to grzech ;)