Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anus - bedziemy Cie w mimcACH odwiedzac!!! Spoko!!! To nie tak daleko - samoloty lataja czesto i gesto - na week bedziemy! Na kafff wpadniemy!
ps. jak kolacyjka???

Posted

Deer - odczytałam , dziękuję ;) skrzynkę też opróżniłam
Ala - to jest to co Foksiątko w śniegu robić uwielbia
Jola - a udała się kolacja ! jedzonko super i towarzystwo doborowe!

Posted

Hihi Doginko nie tylko Alicja się zacięła ;) Wiem, wiem to cholerne dogo świruje.

eria - zobaczysz jak będzie, nie ma co gdybać i się źle nastawiać. Życie pokaże czy TZ-towi mimo tych warunków będzie tam tam super jak będzie samotnym emigrantem ;)

Posted

Wczoraj miałam bardzo pozytywny telefon z Niemiec od TZ :) !! Ma kontrakt podpisany na rok a po roku jak sie spisze - będzie otwierana filia w polsce !!
Także od razu zmieniło się moje podejście do tego wyjazdu jak coś już z góry wiadomo,co dalej :lol:

Posted

[quote name='eria']Wczoraj miałam bardzo pozytywny telefon z Niemiec od TZ :) !! Ma kontrakt podpisany na rok a po roku jak sie spisze - będzie otwierana filia w polsce !!
Także od razu zmieniło się moje podejście do tego wyjazdu jak coś już z góry wiadomo,co dalej :lol:[/QUOTE]

super perspektywa!!!!! trzymam :kciuki:

pokaż te fotki :lol:

Posted

kurde następne co na paznokcie patrzą a nie na kostyrkę i morduchę z obłędem w oczach. pazurki są w porządku, regularnie przycinane, z namordnikiem bo 7 lat nie bylo potrzeby tego robić a teraz jest

Posted

[quote name='eria']Wczoraj miałam bardzo pozytywny telefon z Niemiec od TZ :) !! Ma kontrakt podpisany na rok a po roku jak sie spisze - będzie otwierana filia w polsce !!
Także od razu zmieniło się moje podejście do tego wyjazdu jak coś już z góry wiadomo,co dalej :lol:[/QUOTE]

A to on juz tam jest..ja myslalam ze on dopiero tam pojedzie..ciups to Ty juz sama boroczko jestes:roll:
Foxi meczy tego gnata;)

Posted

Dziki pies normalnie! Ładnie sobie radzi :) Pamiętam jak kupiłam Forsie na 1. urodziny taką kość to nie wiedziała co ma z nią zrobić ;) Nie widziała że to się je hihi