Tekla64 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 lomatko!!!! wspolczuwam kataru i dylematu!!! ale wiesz wszystko jest do przzycia, patrz na mnie!!!! mimo wszystko trzymam kciuki by bylo dobrze i wszystko wyszlo tak by bylo jeszcze lepiej. u mnie mrozy odpuscily ale za to mam zadyme!!!! psy nie chialy wieczornie sikac!!! Quote
Doginka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Hej, Eria, mam nadzieję, że się tylko na katarze skończy;-) Jak się czujesz?:calus: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 A Ty miałabyś jechać z TZ em czy zostać w Polsce ? Quote
eria Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Katar nie ustępuje mimo usilnych moich starań, okolicę pod nosem mam już prawie obtartą od smarkania i husteczek.:roll: Wczoraj była ciężka rozmowa wieczorem.:roll: Cóż mi pozostaje, jego wybór zaakceptować . I on ma rację ,że w tym kraju się nie da żyć normalnie , i ja mam rację ,że związek na odległość to trudna sprawa... Błędne koło. Ma plany być tam rok. Ale ja jak widzę, że Niemcy to dla niego jakby eden, studnia na pustyni, spełnienie marzeń, to jakoś mi trudno uwierzyć w gadanie,że tylko na rok. Ah długo by opowiadać . Musiał mi się widocznie trafić chłop z ambicjami :roll:. Najwyżej się wyprowadzę do Niemiec nooo.:roll: Quote
Doginka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='eria']Katar nie ustępuje mimo usilnych moich starań, okolicę pod nosem mam już prawie obtartą od smarkania i husteczek.:roll: Wczoraj była ciężka rozmowa wieczorem.:roll: Cóż mi pozostaje, jego wybór zaakceptować . I on ma rację ,że w tym kraju się nie da żyć normalnie , i ja mam rację ,że związek na odległość to trudna sprawa... Błędne koło. Ma plany być tam rok. Ale ja jak widzę, że Niemcy to dla niego jakby eden, studnia na pustyni, spełnienie marzeń, to jakoś mi trudno uwierzyć w gadanie,że tylko na rok. Ah długo by opowiadać . Musiał mi się widocznie trafić chłop z ambicjami :roll:. Najwyżej się wyprowadzę do Niemiec nooo.:roll: Niemcy to nie koniec świata, ale ja wyjątkowo ICH nie lubię:cool3: Na katar nie umiem Ci nic doradzić, ale wiem jak ustrzec się zdartego noska i okolic przynosowych;) Doskonała jest maść majerankowa:p Quote
Pegaza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Aniu to dobrze ze Ci sie trafil taki ktory ma te ambicje i ma cel w zyciu,gorzej jakbys trafila na jakiegos niedojde ktorego bys musiala utrzymywac..;) mieszkanie wynając i ruszyc z ukochanym:) przy okazji podszlifujesz niemiecki;) Quote
KT Arts Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P1220391.jpg Ale słodka:loveu: pozdrawiamy;) Quote
wiq Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 wpadam sobie na nowe zdjęcia,a tu takie dylematy ;) do rajchu Cię gna?.. ;) może nie będzie tak źle tam, bo w sumie związek na odległość to średnie rozwiązanie.. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Poradzicie sobie, pewnie nie będzie łatwo ale dacie radę . Na szczęście do Niemiec nie tak daleko :) Quote
eria Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 dzięki za wsparcie ;) mam fotki na nową stronkę :) Quote
zuzolandia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Niech se chłop spróbuje....a nuż stwierdzi ze to wcale nie takie eldorado w tym rajchu....kiedys owszem ...ale na dzien dzisiejszy to łatwo tam nie mają.... pomagam z nową stroną ....hihihii Quote
eria Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 obawiam się że jak dostanie na rękę na początek polskich 8 tysięcy (potem 11) plus opłacane przez firmę mieszkanie i samochód służbowy, to jednak eldorado... Quote
eria Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 no i oczywiście jak zawsze ostatnio na dogo - dubel :angryy: Quote
Marta_Ares Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 a nie da rady zebys wyjechala z Tztem? kataru nie zazdroszcze, męcze sie od poniedziałku:angryy: leci caly czas ze mnie.... Foxi widze zadowolona ze sniegu:loveu: :loveu: Quote
ariss Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P1220384.jpg http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P1220376.jpg świetniaste!!! No warunki Tz dostał do pozazdroszczenia, ale tam teraz podobno nie jest kolorowo;) Quote
eria Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Katar mi już powoli powoli przechodzi, teraz czuję,że mam zawalone gardło hihiih. Marta- nie da rady,bo ja należę do osób które nie znoszą ryzykować i stawiać wszystkiego na jedną kartę ;). On musi se tam grunt obadać, mnie zaobroączkować i dopiero wtedy mogę ewentualnie z bólem serca pojechać. Quote
wiq Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='eria']obawiam się że jak dostanie na rękę na początek polskich 8 tysięcy (potem 11) plus opłacane przez firmę mieszkanie i samochód służbowy, to jednak eldorado...[/QUOTE] yy.. przepraszam.. gdzie on się zgłaszał, żeby taką fuchę dostać?.. :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='eria']obawiam się że jak dostanie na rękę na początek polskich 8 tysięcy (potem 11) plus opłacane przez firmę mieszkanie i samochód służbowy, to jednak eldorado... ............no to całkiem fajne warunki ... ..........taaaaaaaa jak se pojedziesz to Fruziola zetna na łyso ...... http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P1220380.jpg .......hmmm pewno se wyobrażala ze to tarzanko w smierdziuszkach ;-) hihihihihii Quote
eria Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Wiq- on jest konstruktorem w branży motoryzacyjnej (plastiki do bmw i mercedesa) , a tam ma być konstruktorem w branży lotniczej ,czyli że części do samolotów. Hihiih Zuzol przynajmniej rok nikaj nie jada ! :D Quote
zaba14 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 to ty Aniu lepiej szykuj paszport dla Foxi :P Quote
taxelina Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 masz skrzynke zapchana wiec ci w profilu napisalam cos ;) Quote
Recommended Posts