eria Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 furciaczek napisał(a):a z preziem to tez moge sie wprosic:cool3: bo on z nami bedzie:loveu: tylko czarnucha to sie zostawi w samochodzie bo pewnie z kreosiem sie niepolubia :( dlatego to bedzie bardzio szybka kawka na 100% się nie polubią....ja myślałam że tylko z Furcią jedziesz, a widzę że to większa wyprawa...będzie się Prezio na wystawie socjalizować ?:evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 eria napisał(a):na 100% się nie polubią....ja myślałam że tylko z Furcią jedziesz, a widzę że to większa wyprawa...będzie się Prezio na wystawie socjalizować ?:evil_lol: a nio wieksza bo przy okazji wybierzemy sie na kilka dni w gory:loveu: prezio na wystwach jest calkiem znosny, na poczatku sie denerwuje ale potem sie uspokaja:) Quote
zuzolandia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 sliczny ;-).......a te oczy .......poezja ;-) Czołem pracusiu ;-) Quote
Ola&Kora Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześć Eria :* Hahaha Kreonik idzie do ciebie, żeby ci pokazać, co myśli o twoim ciągłym robieniu mu fotek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co do Foxi to wydawało mi się, że kiedyś napisałaś że ona nie umie za bardzo pozować... :oops: Ale jak zwykle coś mi się pokręciło i palnełam głupote... :oops: Ehhh, ta moja skleroza... Ślicznie tutaj wyszła :loveu: Quote
wiq Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 witajciez:) fotki popisowe (bez skojarzen politycznych;)), szczegolnie Ty i Kreon:cool3: matko,sie z tej czachy usmialam:lol: Quote
milena182 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 czy kreon bywa agresywny w stosunku do adoratorow foxi? Quote
eria Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 wiq napisał(a): matko,sie z tej czachy usmialam:lol: a co w niej śmiesznego ? cudowna jest :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 No nareszcie - chwila przyjemnosci po tygodniowej harowce - myk,myk po galeryjkach!!!!!! Ta czacha zrobila na mnie wrazenie!!!! Quote
eria Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 milena182 napisał(a):czy kreon bywa agresywny w stosunku do adoratorow foxi? niebardzo rozumiem... Foxi nie ma adoratorów...generalnie jedynym psem z którym Kreon żyje w całkowitej zgodzie jest Hektor, no i ten młody dog którego ostatnio poznaliśmy, ale podejrzewam że jak dojrzeje to może się to zmienić. Ale on nie przejawia jakiejś tam niezdrowej , nadmiernej agresji...małemu pieskowi nic nie zrobi. A od dużych da się spokojnie odwrócić uwagę za pomocą piłeczki Quote
wiq Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 eria napisał(a):a co w niej śmiesznego ? cudowna jest :loveu: :loveu: :loveu: wlasnie to Twoje uwielbienie jej mnie rozbraja:lol: Quote
eria Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 tygra napisał(a):dzień dobry wieczór haska_12 napisał(a):dobry wieczor :) A dobry - nie narzekam :lol: :evil_lol: dwa Kreośki a jutro jak pogoda dopisze choć trochę to coś cyknę bo zapas się skończył :evil_lol: NIE PYSZCZY :multi: dobranoc kochani, idem robić to co lubię najbardziej - spać! Quote
furciaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 te uszka dodaja mu uroku normalnie:loveu: :loveu: :loveu: dobranoc eriaczku:p Quote
Agushka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 No proszę, to jednak potrafi nie pyszczyć i zapozować elegancko :) Quote
sota36 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 eria napisał(a):A utro jak pogoda dopisze choć trochę to coś cyknę bo zapas się skończył nie dopisze! Bylam z piesem po 6 rano( tak, tak - co poniektorzyjuz nie spia!!!) i kicha! Wieje, leje i do ..py. Quote
eria Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 lać jeszcze nie leje, ale pogoda na fotki to nie jest...... Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 oj fakt pogoda jest wybitnie paskudna:shake: malo mnie z furciakiem z pola niezwialo rano Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ponoc nie ma zlej pogody, tylko jest zle ubranie;) trzeba sie bylo dociazyc workami z piaskiem:evil_lol: ale z fotek to faktycznie nici:/ Quote
eria Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 wiq napisał(a):ponoc nie ma zlej pogody, tylko jest zle ubranie;) trzeba sie bylo dociazyc workami z piaskiem:evil_lol: ale z fotek to faktycznie nici:/ no przy tym wietrze to worki z piaskiem jak najbardziej :evil_lol: ze dwa takie po 15 kg, jest mała szansa że Cię nie porwie! Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ja naszczescie w glanach poginam:evil_lol: a one stanowia spora czesc mojej wagi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jeszcze pies pomaga mi utrzymac sie na ziemi, gdyby nie ona to wygladalabym jak w tej reklamie "dog in the fog":lol: Quote
eria Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 furciaczek napisał(a):ja naszczescie w glanach poginam:evil_lol: a one stanowia spora czesc mojej wagi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jeszcze pies pomaga mi utrzymac sie na ziemi, gdyby nie ona to wygladalabym jak w tej reklamie "dog in the fog":lol: jak porządnie zawieje to i psy mi znosi na bok :evil_lol: tak więc na nie bym nie liczyła, glany....no też w nich chodzę ale worków z piaskiem nie zastąpią napewno:evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 eria napisał(a):jak porządnie zawieje to i psy mi znosi na bok :evil_lol: tak więc na nie bym nie liczyła, glany....no też w nich chodzę ale worków z piaskiem nie zastąpią napewno:evil_lol: hehe nio w sumie masz racje:evil_lol: ale ja zamiast piasku uzyje gruzu z balkonu ktory mi wczoraj zwialo:evil_lol: kurde az sie boje isc do sklepu... w sumie to u mnie wieje w kierunku rudy sl wiec jak sie postaram to moze zwieje mnie do ciebie na kawe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 furciaczek napisał(a):hehe nio w sumie masz racje:evil_lol: ale ja zamiast piasku uzyje gruzu z balkonu ktory mi wczoraj zwialo:evil_lol: kurde az sie boje isc do sklepu... w sumie to u mnie wieje w kierunku rudy sl wiec jak sie postaram to moze zwieje mnie do ciebie na kawe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ojeej!!!! to ty ubierz se sandałki i nie zabieraj psów, zapomnij też o gruzie!!!! :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts