Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
a z preziem to tez moge sie wprosic:cool3: bo on z nami bedzie:loveu:
tylko czarnucha to sie zostawi w samochodzie bo pewnie z kreosiem sie niepolubia :( dlatego to bedzie bardzio szybka kawka

na 100% się nie polubią....ja myślałam że tylko z Furcią jedziesz, a widzę że to większa wyprawa...będzie się Prezio na wystawie socjalizować ?:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
na 100% się nie polubią....ja myślałam że tylko z Furcią jedziesz, a widzę że to większa wyprawa...będzie się Prezio na wystawie socjalizować ?:evil_lol:

a nio wieksza bo przy okazji wybierzemy sie na kilka dni w gory:loveu:
prezio na wystwach jest calkiem znosny, na poczatku sie denerwuje ale potem sie uspokaja:)

Posted

Cześć Eria :*

Hahaha Kreonik idzie do ciebie, żeby ci pokazać, co myśli o twoim ciągłym robieniu mu fotek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A co do Foxi to wydawało mi się, że kiedyś napisałaś że ona nie umie za bardzo pozować... :oops: Ale jak zwykle coś mi się pokręciło i palnełam głupote... :oops: Ehhh, ta moja skleroza...
Ślicznie tutaj wyszła :loveu:

Posted

milena182 napisał(a):
czy kreon bywa agresywny w stosunku do adoratorow foxi?

niebardzo rozumiem...
Foxi nie ma adoratorów...generalnie jedynym psem z którym Kreon żyje w całkowitej zgodzie jest Hektor, no i ten młody dog którego ostatnio poznaliśmy, ale podejrzewam że jak dojrzeje to może się to zmienić.
Ale on nie przejawia jakiejś tam niezdrowej , nadmiernej agresji...małemu pieskowi nic nie zrobi. A od dużych da się spokojnie odwrócić uwagę za pomocą piłeczki

Posted

tygra napisał(a):
dzień dobry wieczór

haska_12 napisał(a):
dobry wieczor :)

A dobry - nie narzekam :lol: :evil_lol:

dwa Kreośki a jutro jak pogoda dopisze choć trochę to coś cyknę bo zapas się skończył :evil_lol:
NIE PYSZCZY :multi:

dobranoc kochani, idem robić to co lubię najbardziej - spać!

Posted

eria napisał(a):
A
utro jak pogoda dopisze choć trochę to coś cyknę bo zapas się skończył
nie dopisze! Bylam z piesem po 6 rano( tak, tak - co poniektorzyjuz nie spia!!!) i kicha! Wieje, leje i do ..py.

Posted

wiq napisał(a):
ponoc nie ma zlej pogody, tylko jest zle ubranie;) trzeba sie bylo dociazyc workami z piaskiem:evil_lol:
ale z fotek to faktycznie nici:/

no przy tym wietrze to worki z piaskiem jak najbardziej :evil_lol: ze dwa takie po 15 kg, jest mała szansa że Cię nie porwie!

Posted

ja naszczescie w glanach poginam:evil_lol: a one stanowia spora czesc mojej wagi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jeszcze pies pomaga mi utrzymac sie na ziemi, gdyby nie ona to wygladalabym jak w tej reklamie "dog in the fog":lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
ja naszczescie w glanach poginam:evil_lol: a one stanowia spora czesc mojej wagi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jeszcze pies pomaga mi utrzymac sie na ziemi, gdyby nie ona to wygladalabym jak w tej reklamie "dog in the fog":lol:

jak porządnie zawieje to i psy mi znosi na bok :evil_lol: tak więc na nie bym nie liczyła, glany....no też w nich chodzę ale worków z piaskiem nie zastąpią napewno:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
jak porządnie zawieje to i psy mi znosi na bok :evil_lol: tak więc na nie bym nie liczyła, glany....no też w nich chodzę ale worków z piaskiem nie zastąpią napewno:evil_lol:

hehe nio w sumie masz racje:evil_lol: ale ja zamiast piasku uzyje gruzu z balkonu ktory mi wczoraj zwialo:evil_lol: kurde az sie boje isc do sklepu...
w sumie to u mnie wieje w kierunku rudy sl wiec jak sie postaram to moze zwieje mnie do ciebie na kawe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
hehe nio w sumie masz racje:evil_lol: ale ja zamiast piasku uzyje gruzu z balkonu ktory mi wczoraj zwialo:evil_lol: kurde az sie boje isc do sklepu...
w sumie to u mnie wieje w kierunku rudy sl wiec jak sie postaram to moze zwieje mnie do ciebie na kawe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ojeej!!!! to ty ubierz se sandałki i nie zabieraj psów, zapomnij też o gruzie!!!! :eviltong: :evil_lol: