Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to wrzucę jeszcze :)

A w ogóle to ciężko mi się dziś wstawało, byłam w takim głębokim śnie jak budzik zadzwonił, że wiązanki puszczałam wrrrrrrrr. Potem poszłam z Foksikiem, a potem do sklepu . Znacie to uczucie ? : stoję w kolejce, dwie osoby przede mną, widzę piękną lęgę ( dla goroli weka :D ) , ale taka mmmm chrupiąca i złocista i już ją czułam w ustach z dżemkiem truskawkowym, aż tu , masz ci los, chłop który przed momentem kupił 5 bułek i duży chleb, kupuje MOJĄ lęgę !!! Normalnie mord w oczach musiałam mieć hihiih

Posted

witam
ty to masz fajowo jakies sloneczko ,ktorego ja juz ponad miesiac nie widzialam .
zdjecia super
buleczka mimo ze moze ochota byla to kaloryczna hihihiznajdz pozytywne strony
[choc mnie coraz trudniej cos pozytywnego w moim zyciu znalezc jak depresja z braku slonca czy co]

Posted

witam
ty to masz fajowo jakies sloneczko ,ktorego ja juz ponad miesiac nie widzialam .
zdjecia super
buleczka mimo ze moze ochota byla to kaloryczna hihihiznajdz pozytywne strony
[choc mnie coraz trudniej cos pozytywnego w moim zyciu znalezc jak depresja z braku slonca czy co]

Posted

...zastanawiałam się, gdzie się słońce podziało, że od kilku dni go nie ma.... a ono na Śląsku:diabloti::evil_lol:

śliczna śnieżna Foxiasta:loveu: ale ma frajdę!

Posted

[quote name='Doginka']Qrde, co to jest lęga tudzież węga?:crazyeye:

[quote name='ariss']Sylwia ja tez nie wiem:shake::oops:

Z kontekstu można wywnioskować :diabloti: Chyba Ania nie jadła by kapcia, ryby czy szynki z dżemem :P Tym bardziej żadna z tych rzeczy nie jest chrupiąca i złocista :P Wrzuciłam w google i wylazło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bułka_paryska
Wujek google nie gryzie :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Korenia']Z kontekstu można wywnioskować :diabloti: Chyba Ania nie jadła by kapcia, ryby czy szynki z dżemem :P Tym bardziej żadna z tych rzeczy nie jest chrupiąca i złocista :P Wrzuciłam w google i wylazło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bułka_paryska
Wujek google nie gryzie :evil_lol::eviltong:

psujesz zabawę wypowiedzi na forum:eviltong:

przecież już dawno każda z Nas sobię to sprawdziła(przynajmniej ja:diabloti:), ale Ania mogła przez chwile poczuć się mądrzejsza, bardziej wykształcona i doświadczona przez życie:evil_lol::diabloti:

Posted

hihihi a tu dyskusje o lęgach a ja właśnie zajadam taką pyszną z dżemikiem!!! A była jedna podejrzana baba przede mną w kolejce i już po gaz do kieszeni sięgałam jak spoglądała w kierunku bułeczek :D ale całe szczęście mam !
Moj TZ który śląski zna lepiej ode mnie nie wiedział wczoraj co to jest lęga, ani weka !!! masakraaaaa

Posted

Witam
dzis mi radosniej bo w koncu mam slonce , sniadanie jadlam jeszcze pochmurne i ponure a teraz prosze balde i slabe ale jest!!!!

smacznego wszystkim i milego dnia:multi: :multi::lol: