Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegaza napisał(a):
Az tak Cie ten snieg mierzi?;)

Bardzo,Daria,bardzo..... :roll:. Ale już od jutra koniec pobudek aż do 4 stycznia. A potem pobudki nie o 6.50 tylko po 8 ;). Dziś ostatni dzień pracy i tak mi smutno jakoś. W końcu z tymi ludźmi się spędzało dzień w dzień 7 godzin przez ponad 1,5 roku i chcąc nie chcąc .... bliscy się stali :lol:.

Posted

Nono to Ty dzis wrocisz w stanie normalnym ?bo ja watpie koledzy pewnie pozegnanie zorganizują, dzis Ani mroz nie bedzie mierzil...heh no to az 1,5 roku przelecialo szybko...

Posted

Wróciłam w stanie normalnym. Postawiłam tylko ciacho ,żadnej imprezy nie było hihi bo nas było troje tylko ;)
Foksik była na spacerku mroźnym się śniegiem nacieszyć i śpi sobie teraz na kanapie . Ja wymarzłam i herbatkę popijam i początek urlopu kontempluję...

Posted

[quote name='eria'] Dziś ostatni dzień pracy i tak mi smutno jakoś. W końcu z tymi ludźmi się spędzało dzień w dzień 7 godzin przez ponad 1,5 roku i chcąc nie chcąc .... bliscy się stali :lol:.

boszzzzzzzzzzzzzz 1,5 roku toz to nic :eviltong::eviltong:

ja sie juz męcze z moimi 12 lat :diabloti::diabloti:

Posted

Anus widze, ze tez zmiany! Trzeba sie kupa trzymac, to zmiany sie przezyje latwiej!!!! Ze masz wolne to super!!! Banerkowy woreczek pomyslow sie otworzy!!! Mam nadzieje, ze w pn sie zobaczymy? Ale wieczorkiem, bo musze pare spraw pozalatwiac ( robota - no do wt. musze, wet - kontrola - i fryzjer, co by srebrna aureola na swieta nie swiecic, bo jeszcze mnie z jakims "janiolem" pomyla:diabloti:)

Posted

[quote name='Rinuś']ojjj myślałam, że wejdę i zobaczę zimowe fotki a tutaj dupa :-(

[FONT=Arial]poka , gdzie Ty tą doope widzialaś:evil_lol:

a tak to ja se też zaglądam :roll:
[/FONT]

Posted

Są fotki na nową stronkę a tu pusto :)
Mało tego -zgrywają się następne bo własnie wróciłyśmy z udanego spacerku z Foksiową koleżanką Mają (może pamiętacie mix ON i malamuta) . Bawiły się dziewczynki cudnie!!