Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
tym co ucina forum , to znaczy że mają małą rozdzielczość ustawioną ;)
pomaga też ctr + w firefoksie

Ja mam wysoką rozdzielczość ustawioną - najwyższą jaką posiadam;)

Eriunia, kochanieńka, słońce mych oczu, misiu pluszowy i wiele takich podobnych określeń:evil_lol::loveu::loveu: - Plosim o banerek zimowo-swiąteczny i aveczek:help1::modla::modla: - nic nie umiem wymyślić, bo mam straszną deprechę (niestety nie tylko zimową:placz:), a jak już łapie mnie taki dół, to ciężko mi cokolwiek zrobić:placz:

Posted

Eria powinna co święta zabawiać się w św.Mikołaja i dla swoich ukochanych cioteczek(szczególnie zasznaucerzonych) przygotowywać banerki:loveu::razz::diabloti: albo karteczki świąteczne:loveu: ja jestem za tym drugim:razz::loveu::diabloti:

Posted

Ariss oczywiście ! Świetny pomysł !

Odpłatnie:diabloti::diabloti::diabloti:

p.s. Ty cierpisz na bezsenność ? :razz:

Doginka-zrobię wieczorkiem ;)
Vectra - szlag mnie trafia po prostu... do paru dni wstecz było wszystko ok najwyraźniej i rozdzielczość moja nie była problemem, a teraz nagle ja mam grzebać w kompie,żeby zmienić,zeby szanowne dogo zechciało nieucinać fot ,choć wcześniej nie cięło :angryy::angryy::angryy: a niech ich wszystkich............................

Posted

eria napisał(a):
Ariss oczywiście ! Świetny pomysł !

Odpłatnie:diabloti::diabloti::diabloti:

p.s. Ty cierpisz na bezsenność ? :razz:

Doginka-zrobię wieczorkiem ;)
Vectra - szlag mnie trafia po prostu... do paru dni wstecz było wszystko ok najwyraźniej i rozdzielczość moja nie była problemem, a teraz nagle ja mam grzebać w kompie,żeby zmienić,zeby szanowne dogo zechciało nieucinać fot ,choć wcześniej nie cięło :angryy::angryy::angryy: a niech ich wszystkich............................

za tą kartkę świąteczną zostawię Ci pod choinką ciasteczka:diabloti:

żebyś wiedziała, że cierpię:placz: codziennie chodzę spać po 4:placz:a wstaje o 8:placz:

mi na szczęście dogo nic nie ucina:crazyeye: jeszcze tego by brakowało:roll:

Posted

eria napisał(a):

Mnie też ucina... Chyba byłyśmy niegrzeczne, to dlatego :(

Posted

Eria, nawet nie masz pojęcia jak ogromną radość mi sprawiłaś tym przeslicznym banerkiem:loveu::loveu::loveu: DZIĘKUJĘ CI KOCHANA:loveu::buzi:
Tylko jeszcze nie wiem jak go podlinkować do www i do fotogalerii:niewiem:

Posted

noooo tego to ja nie wiedziałam,że chcesz i do tego i do tego...... tu raczej nie pomoge już,musiałabym od nowa robić. Podlinkuj tylko do galerii,a po świętach jakiś nowy Ci zrobię z uwzględnieniem www OK ? ;)

Ariss wybacz,ja totalnie nie mam weny, zrobiłam teraz trzy kompleciki i nic a nic mi się nie podoba heh... Więc kartki na Twoje wymagania się nawet nie podejmuję

Posted

eria napisał(a):
noooo tego to ja nie wiedziałam,że chcesz i do tego i do tego...... tu raczej nie pomoge już,musiałabym od nowa robić. Podlinkuj tylko do galerii,a po świętach jakiś nowy Ci zrobię z uwzględnieniem www OK ? ;)

Ok:p

Pozwoliłam sobie poprosić Vectrę o pomoc w podlinkowaniu. Mam nadzieję, że sie nie pogniewasz;)
Ale banerek jest naprawdę prześliczny:loveu:

Posted

Skad Ty czerpiesz pomysły?:crazyeye: Ja myślałam, modziłam i doopa blada:evil_lol:
A Gordon z Rapciem na banerku są poprostu doskonałe i takie ostre:crazyeye: Miodzio ...:loveu: