Doginka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Vectra napisał(a):tym co ucina forum , to znaczy że mają małą rozdzielczość ustawioną ;) pomaga też ctr + w firefoksie Ja mam wysoką rozdzielczość ustawioną - najwyższą jaką posiadam;) Eriunia, kochanieńka, słońce mych oczu, misiu pluszowy i wiele takich podobnych określeń:evil_lol::loveu::loveu: - Plosim o banerek zimowo-swiąteczny i aveczek:help1::modla::modla: - nic nie umiem wymyślić, bo mam straszną deprechę (niestety nie tylko zimową:placz:), a jak już łapie mnie taki dół, to ciężko mi cokolwiek zrobić:placz: Quote
ariss Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Eria powinna co święta zabawiać się w św.Mikołaja i dla swoich ukochanych cioteczek(szczególnie zasznaucerzonych) przygotowywać banerki:loveu::razz::diabloti: albo karteczki świąteczne:loveu: ja jestem za tym drugim:razz::loveu::diabloti: Quote
eria Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Ariss oczywiście ! Świetny pomysł ! Odpłatnie:diabloti::diabloti::diabloti: p.s. Ty cierpisz na bezsenność ? :razz: Doginka-zrobię wieczorkiem ;) Vectra - szlag mnie trafia po prostu... do paru dni wstecz było wszystko ok najwyraźniej i rozdzielczość moja nie była problemem, a teraz nagle ja mam grzebać w kompie,żeby zmienić,zeby szanowne dogo zechciało nieucinać fot ,choć wcześniej nie cięło :angryy::angryy::angryy: a niech ich wszystkich............................ Quote
ariss Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 eria napisał(a):Ariss oczywiście ! Świetny pomysł ! Odpłatnie:diabloti::diabloti::diabloti: p.s. Ty cierpisz na bezsenność ? :razz: Doginka-zrobię wieczorkiem ;) Vectra - szlag mnie trafia po prostu... do paru dni wstecz było wszystko ok najwyraźniej i rozdzielczość moja nie była problemem, a teraz nagle ja mam grzebać w kompie,żeby zmienić,zeby szanowne dogo zechciało nieucinać fot ,choć wcześniej nie cięło :angryy::angryy::angryy: a niech ich wszystkich............................ za tą kartkę świąteczną zostawię Ci pod choinką ciasteczka:diabloti: żebyś wiedziała, że cierpię:placz: codziennie chodzę spać po 4:placz:a wstaje o 8:placz: mi na szczęście dogo nic nie ucina:crazyeye: jeszcze tego by brakowało:roll: Quote
Dobcia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 takie śliczne, maleńkie, cudne kropelki.... a ile agresji wzbudzają:evil_lol: Quote
Migori Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 eria napisał(a):Vectra - szlag mnie trafia po prostu... do paru dni wstecz było wszystko ok najwyraźniej i rozdzielczość moja nie była problemem, a teraz nagle ja mam grzebać w kompie,żeby zmienić,zeby szanowne dogo zechciało nieucinać fot ,choć wcześniej nie cięło :angryy::angryy::angryy: a niech ich wszystkich............................ Mnie też ucina... Chyba byłyśmy niegrzeczne, to dlatego :( Quote
Tekla64 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 witam melduje zem wrocila cala i bez sinakow a teraz bawie se i ciesze sie radocha malej brodatej Quote
Doginka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 eria napisał(a): Doginka-zrobię wieczorkiem ;) ... Kochana jesteś:loveu: Jak bedzie chociaż w połowie tak cudny jak Twój, to bedę przeszczęśliwa:multi: Quote
Doginka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Eria, nawet nie masz pojęcia jak ogromną radość mi sprawiłaś tym przeslicznym banerkiem:loveu::loveu::loveu: DZIĘKUJĘ CI KOCHANA:loveu::buzi: Tylko jeszcze nie wiem jak go podlinkować do www i do fotogalerii:niewiem: Quote
eria Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 noooo tego to ja nie wiedziałam,że chcesz i do tego i do tego...... tu raczej nie pomoge już,musiałabym od nowa robić. Podlinkuj tylko do galerii,a po świętach jakiś nowy Ci zrobię z uwzględnieniem www OK ? ;) Ariss wybacz,ja totalnie nie mam weny, zrobiłam teraz trzy kompleciki i nic a nic mi się nie podoba heh... Więc kartki na Twoje wymagania się nawet nie podejmuję Quote
sota36 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Hmmm nowe banerki - piekne! A do mnie nie ma....:shake: Quote
eria Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 po 19 moze dzieciuntko przyniesie i dla Ciebie jak dobrze pofocisz :D Quote
sota36 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ha! Pofoca!!! Ino maja byc 3!!!!Jesu, juz 3!!!! Quote
zuzolandia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 sota36 napisał(a):Ha! Pofoca!!! Ino maja byc 3!!!!Jesu, juz 3!!!! :diabloti::diabloti::diabloti: 3 BANERKI CZY 3 DZIECIUNTKA ???:evil_lol: A jo tyz mom nowy :multi: DZIEKUJEMMMMMMMMMMM :loveu: Quote
eria Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 a jak weźmiesz przykład z Vectry to potem już z górki - 4,5,6......a potem wariatkowo jak bydziesz to wszystko czesać :evil_lol:! Quote
sota36 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 3 dzieciuntka - Starszy, sredniak i maluszek:) Quote
Doginka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 eria napisał(a):noooo tego to ja nie wiedziałam,że chcesz i do tego i do tego...... tu raczej nie pomoge już,musiałabym od nowa robić. Podlinkuj tylko do galerii,a po świętach jakiś nowy Ci zrobię z uwzględnieniem www OK ? ;) Ok:p Pozwoliłam sobie poprosić Vectrę o pomoc w podlinkowaniu. Mam nadzieję, że sie nie pogniewasz;) Ale banerek jest naprawdę prześliczny:loveu: Quote
eria Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 no pewnie że sie nie pogniewam ;) cieszę się że Ci się spodobał Quote
Doginka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Skad Ty czerpiesz pomysły?:crazyeye: Ja myślałam, modziłam i doopa blada:evil_lol: A Gordon z Rapciem na banerku są poprostu doskonałe i takie ostre:crazyeye: Miodzio ...:loveu: Quote
eria Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 fotki, staroooooooooowinki straszne, nie pamiętam kiedy ostatnio był słoneczny dzień.......:roll: 1 Quote
Marta_Ares Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ja rowniez przyszlam podziekować za cudowny komplecik:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Doginka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Śliczne - szczególnie biedrona:crazyeye::loveu: Quote
Pegaza Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Jee jaki Doginka ma fajny baner :loveu: kto jej robil? Ty Ania? tez taki chce prosze:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Śliczne A jakie Ci bannerki ładne wychodzą Quote
Doginka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Pegaza napisał(a):Jee jaki Doginka ma fajny baner :loveu: kto jej robil? Ty Ania? tez taki chce prosze:loveu: Wzór zastrzezony tylko dla doginki:mad:............:evil_lol: Quote
Recommended Posts