eria Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Agushka napisał(a):Hej Eriaczku :) Ale masz fajne rybeńki. Tez mieliśmy kiedyś bojownika ale uparty był strasznie i koniecznie chciał popełnic samobójstwo za pomocą ususzenia się na amen. Kilka razy udało nam się w porę pozbierac go z podłogii ale w końcu nas przechytrzył. Teklunia napisał(a):o rybeczki :multi: cieszę się że Wam się podobają :loveu: macie co oglądać, a ja uciekam do lecznicy zawadzać weterynarzowi w pracy :evil_lol: żartuję oczywiście ;) bede o 21 ale pewnie tylko na minutkę i pójdę padnięta spać... Quote
milena182 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 a ja mam 4 rybki-skalar,górami,żałobniczka i glonojad:eviltong: Quote
Dobcia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 eria napisał(a): Cześć:lol: Foxi ma zabawny wyraz pyszczka:loveu:Świetna minka:cool3: Też mam czerwonego bojownika;) ale focenie mojego akwarium wogóle mi nie wychodzi...:roll: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 eria; napisał(a): Uwielbiam zdjęcia w sepii :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rybeczki też słodkie :p Mają jakieś imiona? :cool3: Quote
eria Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 milena182 napisał(a):a ja mam 4 rybki-skalar,górami,żałobniczka i glonojad:eviltong: kocham gurami, to mój ulubiony gatunek rybek, miałam ich kiedyś duużo i sentyment został:loveu: Dobcia napisał(a):Cześć:lol: Foxi ma zabawny wyraz pyszczka:loveu:Świetna minka:cool3: Też mam czerwonego bojownika;) ale focenie mojego akwarium wogóle mi nie wychodzi...:roll: ale cyknij jakąś fotę, choćby bylejaką, tak jak moje, jestem ciekawa !!!!! Ola&Kora napisał(a):Uwielbiam zdjęcia w sepii :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rybeczki też słodkie :p Mają jakieś imiona? :cool3: nie nazywałam nigdy rybek ;) Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 .janiol ciemnosci ;-) Witanko o swicie lalaunia ;-) Quote
furciaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czesc eriaczku:) to ja jeszcze odnosne rybek:p mialam kiedys gurami:loveu: :loveu: nieliczac chinskich karpi w ogrodzie:evil_lol: Quote
eria Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 powiedzcie Wy mi w której jeszcze galerii tak o Was dbają jak tu, no ja codziennie wklejam nowe foty !!! i dzisiaj też się zmobilizowałam i nacykałam kilka na spacerze no przecież Wy nawet nie macie kiedy się o nowe foty upominać !!!! Quote
furciaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 eria napisał(a):powiedzcie Wy mi w której jeszcze galerii tak o Was dbają jak tu, no ja codziennie wklejam nowe foty !!! i dzisiaj też się zmobilizowałam i nacykałam kilka na spacerze no przecież Wy nawet nie macie kiedy się o nowe foty upominać !!!! a nio ja dawalam tez codziennie foteczki zanim zaczelo mi sie mieszac w zyciu:cool3: i ja osobiscie sie bardzie ciesze z twojej regularnosci:p Quote
Agushka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 furciaczek napisał(a): i ja osobiscie sie bardzie ciesze z twojej regularnosci:p i ja też :) nie ma to jak świeża porcja fotek na śniadanie :lol: Quote
eria Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 no to wklejam ;) pędem do pańci, może da piłeczkę :loveu: nie dała....ale może tym razem? pańcia masz coś dla mnie ? nawte jak nie masz-sama sobie znajde... (co zresztą pod koniec spaceru uczyniła....) jo to potrafia pozować,nie to co tyn czorny! pod koniec spacerku przyszedł Hektor :loveu: Quote
furciaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ale on ma sliczny nochalek:loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ktoś tu pisał, że Kreon nie potrafi pozować, a to, to co? z tą grzywką na boczek wygląda zabójczo :evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Agushka napisał(a):ktoś tu pisał, że Kreon nie potrafi pozować, a to, to co? z tą grzywką na boczek wygląda zabójczo :evil_lol::evil_lol: on już tu pyszczy :cool1: trafiłam ze zdjęciem między szczeknięciami :cool1: no a z tą grzywką idiotycznie wygląda :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 eria napisał(a):powiedzcie Wy mi w której jeszcze galerii tak o Was dbają jak tu, no ja codziennie wklejam nowe foty !!! i dzisiaj też się zmobilizowałam i nacykałam kilka na spacerze no przecież Wy nawet nie macie kiedy się o nowe foty upominać !!!! U mnie :diabloti:..... tez wklejam :evil_lol:.ehheeh Quote
Carolcia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :oops:witam :) przepraszam ,ze mnie ostatnio tu nie było:oops: przystojniaczek z Kreona:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Hey:lol: eria napisał(a): ale cyknij jakąś fotę, choćby bylejaką, tak jak moje, jestem ciekawa !!!!! Zobacze, co się da zrobić:p Hehehe zmobilizuje sie i pooślepiam troche rybki:razz: eria napisał(a): Hura!!!:loveu: Hektor!:multi::loveu:Dawno go nie było... A portreciki śliczne;) Masz refleks:cool3: Quote
eria Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 wróciłam z praktyk i zmykam spać... Dzisiaj u weta były dwa sznaucie olbrzymki - normalnie się rozpływałam przy nich :loveu: :loveu: :loveu: cud miód i orzeszki a na dokładkę nawet CTR :loveu: :loveu: :loveu: no i Pegaza z Somą też nas odwiedziły ;) Quote
Ola&Kora Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Hehehe ale się Kreonik zasmarkał :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Wow co jak co, ale jak Foxi wreszcie zaczyna pozować, to wygląda fantastycznie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A tak wogole to napisałabys co tam na tych praktykach robisz ;-)...wiem wiem ze to galeria i foty i foty ...ale troszku relacji z gabinetowo -wetowych wrazen tej pieknej galeri nie zaszkodzi ;-)... buzioki Quote
eria Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 stwierdziłam że czas najwyższy odpchlić moje psy, bo do gabinetu co drugi pies który przychodzi ma pchły - i to wcale nie są podwórkowe burki, tylko kanapowce! wczoraj była amputacja główki kości udowej u yorka (taka wada genetyczna, główka nie jest odżywiona i się robi martwica)... Co było najgorsze - tego psa to tak straszliwie bolało PRZEZ NARKOZĘ !!! dostał końską dawkę bioketanu, a on piszczał z bólu przez sen , tak bardzo go bolało...niektóre psy niestety na narkozę bardzo specyficznie reagują :roll: Potem kastracja kocurka, króliczka, śmierdzącego pana fretka :evil_lol: (fuj, nie chciałabym takiego śmierdziela w domu za nic!) dzisiaj będzie operacja rzepki. Wow co jak co, ale jak Foxi wreszcie zaczyna pozować, to wygląda fantastycznie!!! :loveu: :loveu: :loveu: znowu muszę poprawiać - Foxi ma pozowanie we krwi , jak się jej każe siedzieć i zostać to można sobie cykać fotki do woli, bo ona nigdy nie pyszczy.... Quote
eria Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 moje cudowności - sama słodycz i jeden i drugi :loveu: Quote
Recommended Posts