Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agushka napisał(a):
Hej Eriaczku :) Ale masz fajne rybeńki. Tez mieliśmy kiedyś bojownika ale uparty był strasznie i koniecznie chciał popełnic samobójstwo za pomocą ususzenia się na amen. Kilka razy udało nam się w porę pozbierac go z podłogii ale w końcu nas przechytrzył.

Teklunia napisał(a):
o rybeczki :multi:

cieszę się że Wam się podobają :loveu:

macie co oglądać, a ja uciekam do lecznicy zawadzać weterynarzowi w pracy :evil_lol: żartuję oczywiście ;) bede o 21 ale pewnie tylko na minutkę i pójdę padnięta spać...

Posted

eria napisał(a):

Cześć:lol:
Foxi ma zabawny wyraz pyszczka:loveu:Świetna minka:cool3:

Też mam czerwonego bojownika;) ale focenie mojego akwarium wogóle mi nie wychodzi...:roll:

Posted

milena182 napisał(a):
a ja mam 4 rybki-skalar,górami,żałobniczka i glonojad:eviltong:

kocham gurami, to mój ulubiony gatunek rybek, miałam ich kiedyś duużo i sentyment został:loveu:
Dobcia napisał(a):
Cześć:lol:
Foxi ma zabawny wyraz pyszczka:loveu:Świetna minka:cool3:

Też mam czerwonego bojownika;) ale focenie mojego akwarium wogóle mi nie wychodzi...:roll:

ale cyknij jakąś fotę, choćby bylejaką, tak jak moje, jestem ciekawa !!!!!
Ola&Kora napisał(a):
Uwielbiam zdjęcia w sepii :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Rybeczki też słodkie :p Mają jakieś imiona? :cool3:

nie nazywałam nigdy rybek ;)

Posted

powiedzcie Wy mi w której jeszcze galerii tak o Was dbają jak tu, no ja codziennie wklejam nowe foty !!! i dzisiaj też się zmobilizowałam i nacykałam kilka na spacerze
no przecież Wy nawet nie macie kiedy się o nowe foty upominać !!!!

Posted

eria napisał(a):
powiedzcie Wy mi w której jeszcze galerii tak o Was dbają jak tu, no ja codziennie wklejam nowe foty !!! i dzisiaj też się zmobilizowałam i nacykałam kilka na spacerze

a nio ja dawalam tez codziennie foteczki zanim zaczelo mi sie mieszac w zyciu:cool3:

i ja osobiscie sie bardzie ciesze z twojej regularnosci:p

Posted

no to wklejam ;)
pędem do pańci, może da piłeczkę :loveu:

nie dała....ale może tym razem?

pańcia masz coś dla mnie ? nawte jak nie masz-sama sobie znajde...

(co zresztą pod koniec spaceru uczyniła....)
jo to potrafia pozować,nie to co tyn czorny!

pod koniec spacerku przyszedł Hektor :loveu:

Posted

Agushka napisał(a):
ktoś tu pisał, że Kreon nie potrafi pozować, a to, to co?

z tą grzywką na boczek wygląda zabójczo :evil_lol::evil_lol:

on już tu pyszczy :cool1: trafiłam ze zdjęciem między szczeknięciami :cool1:
no a z tą grzywką idiotycznie wygląda :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):

U mnie :diabloti:..... tez wklejam :evil_lol:.ehheeh

Posted

Hey:lol:

eria napisał(a):

ale cyknij jakąś fotę, choćby bylejaką, tak jak moje, jestem ciekawa !!!!!

Zobacze, co się da zrobić:p Hehehe zmobilizuje sie i pooślepiam troche rybki:razz:

eria napisał(a):

Hura!!!:loveu: Hektor!:multi::loveu:Dawno go nie było...

A portreciki śliczne;) Masz refleks:cool3:

Posted

wróciłam z praktyk i zmykam spać...
Dzisiaj u weta były dwa sznaucie olbrzymki - normalnie się rozpływałam przy nich :loveu: :loveu: :loveu: cud miód i orzeszki a na dokładkę nawet CTR :loveu: :loveu: :loveu:
no i Pegaza z Somą też nas odwiedziły ;)

Posted

A tak wogole to napisałabys co tam na tych praktykach robisz ;-)...wiem wiem ze to galeria i foty i foty ...ale troszku relacji z gabinetowo -wetowych wrazen tej pieknej galeri nie zaszkodzi ;-)...
buzioki

Posted

stwierdziłam że czas najwyższy odpchlić moje psy, bo do gabinetu co drugi pies który przychodzi ma pchły - i to wcale nie są podwórkowe burki, tylko kanapowce!
wczoraj była amputacja główki kości udowej u yorka (taka wada genetyczna, główka nie jest odżywiona i się robi martwica)... Co było najgorsze - tego psa to tak straszliwie bolało PRZEZ NARKOZĘ !!! dostał końską dawkę bioketanu, a on piszczał z bólu przez sen , tak bardzo go bolało...niektóre psy niestety na narkozę bardzo specyficznie reagują :roll:
Potem kastracja kocurka, króliczka, śmierdzącego pana fretka :evil_lol: (fuj, nie chciałabym takiego śmierdziela w domu za nic!)
dzisiaj będzie operacja rzepki.

Wow co jak co, ale jak Foxi wreszcie zaczyna pozować, to wygląda fantastycznie!!! :loveu: :loveu: :loveu:

znowu muszę poprawiać - Foxi ma pozowanie we krwi , jak się jej każe siedzieć i zostać to można sobie cykać fotki do woli, bo ona nigdy nie pyszczy....