Rinuś Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='ariss']indyk jest obrzydliwy...bleeeeeeeee(oczywiście z wyglądu):diabloti: \myślałaM, że tylko ja mam takie wrażenie,ale cieszę się, że tak nie jest :diabloti::diabloti: jest obrzydliwy!!!!!!!!!!! aż mi się prawie zupa cofneła...:shake: Eriaczku podlinkuj sobie wreszcie bannerek co ? :cool3: Quote
eria Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 teraz już działa chyba ? miałam przed chwilą spory problem...gdzie to się robi... a w ogóle dzieńdoberek wszystkim !!! :) Quote
Rinuś Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='eria']teraz już działa chyba ? miałam przed chwilą spory problem...gdzie to się robi... a w ogóle dzieńdoberek wszystkim !!! :) tak ,działa. ja się meczyłam ze 3 dni :evil_lol: noo coś późno to dzień dobry :evil_lol: Quote
eria Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 muszę sie pozbyć starych gołąbków:evil_lol: bo dziś je znowu fociłam, i Foksiastą w ciepłym światełku też ,i daniele;) Quote
ewka i haker Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 załamie się... Twoje zdjęcia są mega... a mi takie nigdy nie wyjdą... Quote
ariss Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 te ptaszyska byłyby całkiem fajne, gdyby nie ich kupska na około:evil_lol::diabloti: Quote
sota36 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nie lubie indorow - no chyba ze sa nadziewane:) Jeden to mnie gonil nawet paskuda! Quote
Doginka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Pięknie Ci wyszły te dachowe zasrańce:crazyeye::evil_lol::loveu: Quote
sota36 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Anusiu - a moze bu tak relacja z impry wczorajszej , na ktorej to i ja mialam byc, a nie bylam z powodu moich 'przekochanych" zatok???? Quote
eria Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 A co tam bedę opowiadać hihih . No więc krótko - byliśmy wczoraj z Adamem na imprezie andrzejkowej w knajpce u Zuzolandii :). Wesoło było bardzo ! I jedzonka duuuużo (czemu do cholery mam tylko jeden mały żołądek ?!). I loteria fantowa była ! Wróciliśmy po 1 w nocy i padłam trupem do samej 11 :evil_lol:. Quote
sota36 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 eria napisał(a):A co tam bedę opowiadać hihih . No więc krótko - byliśmy wczoraj z Adamem na imprezie andrzejkowej w knajpce u Zuzolandii :). Wesoło było bardzo ! I jedzonka duuuużo (czemu do cholery mam tylko jeden mały żołądek ?!). I loteria fantowa była ! Wróciliśmy po 1 w nocy i padłam trupem do samej 11 :evil_lol:.i jak rzekl poeta "I ja tam bylem, miod i wino pilem.." - niestety dla mnie to byla niedoczekana przyszlosc....:placz::placz::placz:cholerne zatoki!!!! Quote
zuzolandia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No a jo wrócila o 6 rano :evil_lol: padlam i wstalam kole 15stej :diabloti::diabloti: Quote
Tekla64 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 witam no ptaszydla fajne ale ja sie ciesze ze u mnie na wsi ma tylko jeden golebie, po zyciu miejskim nie darze ich sympatia za wielka. no to przyjemny wieczor andrzejkowy mieliscie. i dobrze bo tak sie nalezy. ale czekam na nowe zdjecia Quote
NATKA Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ciekawe co też one sobie tak do uszka szeptały ;) http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PB228996 Quote
Rinuś Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 noo gołabki całkiem całkiem :evil_lol: gdzie te daniele?:cool3: Quote
eria Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 ni ma fot z imprezki ;) daniele będą od nowej stronki powiedzmy :diabloti: co za dużo fot to niezdrowo :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A kto tak powiedzial???? czy to jakie przepisy o ktorych nie wiem czy tylko ty nam dozujesz by trzymac nas w napieciu???? witam bardzo rzezkim rankiem Quote
eria Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 rześkie poranki powinno spędzać się w łóżku i wstawać jak się człowiek wyśpi a nie jak musi... Jakiś weltszmerc mam dzisiaj ...Kiedy nadejdą te piękne czasy gdy sama se będę ustalać do której śpię ? Bo kiedyś muszą... A w ogóle to dziś mija pół roku...... :placz: Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ale swietne te fotki goląbkow :loveu: :loveu: ciekawe kiedy ja sie dorobie lepszego obiektywu:roll: o kurcze to juz pół roku:crazyeye: nie samowiecie szybko ten czas lecie:-( Kreoś [*] Quote
Tekla64 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 co mozna powiedziec?! czas nas nie pyta..... wisz ja niby moglabym wstawac o ktorej mnie sie chcy ale tak naprawde to juz stracilam nadzieje na to ze w ogole kiedys bede robic tylko to co chce ja, ale to jest pokretne myslenie hihihi bo niby wiele rzeczy robie bo ja je chcialam a teraz [dzis] o 4tej jakies kundle sie po wsi targaly i moje dostaly szalu!!!! przetrzymalam do 6,30 i wstalam ale za ciemno bylo na spacer i musialam je zajac do lepszego swiatelka coby mi za zwierzem nie poszly, bo u nas cos w tym roku chyba se wykupili automaty do polowan , strzylaja jak na poligonie. chyba bardzo nam sie zwierzyna dzika rozrosla!!!! Quote
eria Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 ciekawskie zwierzątko chciało zapoznać się z Foksiątkiem Quote
Recommended Posts