Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariss']indyk jest obrzydliwy...bleeeeeeeee(oczywiście z wyglądu):diabloti:
\myślałaM, że tylko ja mam takie wrażenie,ale cieszę się, że tak nie jest :diabloti::diabloti:

jest obrzydliwy!!!!!!!!!!! aż mi się prawie zupa cofneła...:shake:

Eriaczku podlinkuj sobie wreszcie bannerek co ? :cool3:

Posted

[quote name='eria']teraz już działa chyba ?
miałam przed chwilą spory problem...gdzie to się robi...

a w ogóle dzieńdoberek wszystkim !!! :)
tak ,działa. ja się meczyłam ze 3 dni :evil_lol:

noo coś późno to dzień dobry :evil_lol:

Posted

A co tam bedę opowiadać hihih . No więc krótko - byliśmy wczoraj z Adamem na imprezie andrzejkowej w knajpce u Zuzolandii :).
Wesoło było bardzo ! I jedzonka duuuużo (czemu do cholery mam tylko jeden mały żołądek ?!). I loteria fantowa była ! Wróciliśmy po 1 w nocy i padłam trupem do samej 11 :evil_lol:.

Posted

eria napisał(a):
A co tam bedę opowiadać hihih . No więc krótko - byliśmy wczoraj z Adamem na imprezie andrzejkowej w knajpce u Zuzolandii :).
Wesoło było bardzo ! I jedzonka duuuużo (czemu do cholery mam tylko jeden mały żołądek ?!). I loteria fantowa była ! Wróciliśmy po 1 w nocy i padłam trupem do samej 11 :evil_lol:.
i jak rzekl poeta "I ja tam bylem, miod i wino pilem.." - niestety dla mnie to byla niedoczekana przyszlosc....:placz::placz::placz:cholerne zatoki!!!!

Posted

witam
no ptaszydla fajne ale ja sie ciesze ze u mnie na wsi ma tylko jeden golebie, po zyciu miejskim nie darze ich sympatia za wielka.
no to przyjemny wieczor andrzejkowy mieliscie. i dobrze bo tak sie nalezy.
ale czekam na nowe zdjecia

Posted

rześkie poranki powinno spędzać się w łóżku i wstawać jak się człowiek wyśpi a nie jak musi... Jakiś weltszmerc mam dzisiaj ...Kiedy nadejdą te piękne czasy gdy sama se będę ustalać do której śpię ? Bo kiedyś muszą...
A w ogóle to dziś mija pół roku...... :placz:

Posted

co mozna powiedziec?!
czas nas nie pyta.....
wisz ja niby moglabym wstawac o ktorej mnie sie chcy ale tak naprawde to juz stracilam nadzieje na to ze w ogole kiedys bede robic tylko to co chce ja, ale to jest pokretne myslenie hihihi
bo niby wiele rzeczy robie bo ja je chcialam a teraz [dzis] o 4tej jakies kundle sie po wsi targaly i moje dostaly szalu!!!! przetrzymalam do 6,30 i wstalam ale za ciemno bylo na spacer i musialam je zajac do lepszego swiatelka coby mi za zwierzem nie poszly, bo u nas cos w tym roku chyba se wykupili automaty do polowan , strzylaja jak na poligonie.
chyba bardzo nam sie zwierzyna dzika rozrosla!!!!