Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariss']foteczki pierwsza klasa, jak zwykle
dzięki :multi:
[quote name='Rinuś']znalazłam królika

brawo! :evil_lol:
[quote name='Martens']http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PB228927.jpg No jakie ładne dziewczyny :)

http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PB228969.jpg Śliczne ujęcie

A królika też nie zauważyłam, dopiero o nim przeczytałam i się cofnęłam ;) Jest ich tam więcej?
Królików tam jest kilka,czasem niektórym się udaje wyjść poza teren minizoo i Foksiątko ma atrakcję,która ucieka :diabloti: Ale na obiad jakoś nigdy nie przyniosła:shake::evil_lol:
[quote name='anetta']Gratuluję nowe pracy :multi:

[quote name='malawaszka']ooo jednak się zdecydowałaś na zmianę pracy - brawo :klacz:
Dzięki, mam nadzieję , że jakoś się to dobrze poukłada, bo mam stresa...
[quote name='Moniek193']http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PB228957.jpg Ja widzę królika, taki szary, po lewej stronie zdjęcia :multi:
Ano siedzi skubaniec i nic a nic się wielkich rogatych nie boi :cool3:

[quote name='Doginka']Qrcze, ja zawsze podziwiam Twoje zdjęcia ;-)

Emotek brak, więc nie mogę pokazać co czuję!
hmm ja emotki mam normalnie teraz,ale to się zmienia :cool1:

Posted

witam
widzisz wczoraj jeszcze je widzialam i zdawalo mi sie ze sie wypowiedzialam ale jak sie okazalo ino w myslach, teraz o naprawiam.

ja nie mam takich ciemnych , ta ciemna łańka cudna, az mnie skrecilo hihihi ale kiedys sie dochowam, za to ja mam prawie biale a nie umiem tego oddac na zdjeciach.

Kaczuszka lapie mocno za sreducho , wyglada na to ze przezimuje w tym parku wiec bedzie jeszcze wiele jej zdjec, moze uda sie ja z maluchami wiaosna pstryknac? ciekawa jestem czy i jej maluchi beda takie piekne jasne? moze uda nam sie to przyuwazyc[ z Twoja ogromna pomoca czyli my bedziemy czekac na zdjecia a cala zmudna praca i obserwacje na Ciebie spadna ] ale byloby pieknie no nie?!
portrecik wasz piekny i nie wiem ktora bardziej chwalic hihihi;):diabloti:

Posted

Ja też się nie mogę doczekać wiosny , fantastycznie by było gdyby miała młode ta samiczka. A jest duża szansa. Tam jest 6 kaczorków i 5 kaczek samiczek. Może być duży przychówek :)
A biały daniel też u nas jest jeden-łania.

Posted

eria napisał(a):

Królików tam jest kilka,czasem niektórym się udaje wyjść poza teren minizoo i Foksiątko ma atrakcję,która ucieka :diabloti: Ale na obiad jakoś nigdy nie przyniosła:shake::evil_lol:

Tak mi się pomyślało... Taki park to niezła gratka dla tych, co barfują z piesami :diabloti: