malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 eria napisał(a):Coś tam mam ze spacerku ,ale niewiele bo nie umiałam myśleć o zdjęciach. Przed wyjściem miałam telefon - z propozycją pracy. Nie do odrzucenia. Dwa kroki od domu , w swoim zawodzie,za lepsze pieniądze,z możliwością rozwoju,na stałe, w dobrych godzinach..... I mam zagwózdkę... a mówią, że bezrobocie w Polsce :cool3: - trzymam :kciuki: Quote
ewka i haker Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 trzymam kciuki,mam nadzieje ze z pracą sie uda coś rozwiązać Quote
eria Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Foxi ma ostatnio fazę niepatrzenia w obiektyw :angryy::angryy: Patrzy wszędzie tylko nie na mnie kropelki-te same w różnych wersjach i to tyle co przyniosłam ze spacerku Quote
Infortune. Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Moje kudłate prawie zawsze odwraca głowę. Jak już ładnie patrzy i myślę, że uda się pstryknąć coś fajnego to sekunda a głowa w bok. :lol: A kropelki przecudne. :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ale ładnee zdjęcia :loveu: my też się wybieramy na 2012 :diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ta wersja najbardziej mi się podoba :loveu: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PB148549.jpg Trzymamy kciuki ;) Quote
NATKA Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ta oststnia wersja kropelek podoba mi się najbardziej ;) no i trzymam kciukasy za nową pracę :thumbs: Quote
ariss Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 praca sama Cię szuka:razz:pozazdrościć:p a ja musze sobie kupić nowy obiektyw:loveu:mam wielką ochotę na ten co Ty masz:diabloti: z perspektywy czasu wybrałabyś coś innego? Quote
Pegaza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='eria']Coś tam mam ze spacerku ,ale niewiele bo nie umiałam myśleć o zdjęciach. Przed wyjściem miałam telefon - z propozycją pracy. Nie do odrzucenia. Dwa kroki od domu , w swoim zawodzie,za lepsze pieniądze,z możliwością rozwoju,na stałe, w dobrych godzinach..... I mam zagwózdkę... Czyzby etat u wetki?:cool1: Ania a tak powaznie nie wiesz kiedy bedzie miala lecznice otwartą? nie przechodzisz tamtedy czasami? bo mi nie po drodze :roll:jakbys tak przy okazji spacerku czy cus...zajrzala i zobaczyla to bylabym wdzieczna:loveu: Foxi chciala kolorowe fotki a nie czarno-biale stad jej postawa:evil_lol: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PB148534.jpg Quote
eria Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Pegaza - Ania a tak powaznie nie wiesz kiedy bedzie miala lecznice otwartą? od 1 grudnia ma czynne ;) A tak w ogóle to poważna jestem dziś cały czas :evil_lol: Ariss- jeśli chodzi o obiektyw -ze względu na finanse nie wybrałabym nic innego, jeśli miałabym wygraną w totka to wiadomo ,że bym inny wybrała:lol: A jeśli chodzi o system , czasem żałuję że nie zdecydowałam się jednak na Nikona (ale wtedy D80 był dużo droższy od Olka no i cóż....) zwłaszcza jak ten szum już przy iso 400 widzę. Quote
zuzolandia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Do mnie na nauki pozowania ją przyslij :diabloti::diabloti::diabloti: zajefaajne kropelki ...takie ze mnie lecą dzis colki dzionek :eviltong: Quote
ariss Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 obecnie zastanawiam się nad: 1.Tamron SP AF 70-200m f/2.8 Di LD(IF) Macro 2.Sigma 70-200 m f/2.8 IIEx DG APO Macro 3.Sigma 150 f/2.8 EX DG Macro 4.Nikkor AF-S 70-200 f/2.8 ED IF VR ten obiektyw to ostateczność i świr i nie do makro:roll: I ja nie wiem na co się zdecydować:placz::placz::placz: chce i do makro i do psich zabaw:diabloti:boje się, że mi któryś nie podoła:placz: Kto mi doradzi:modla: Quote
Pegaza Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Hej dzieki:loveu: to juz niedlugo a musze do niej zajrzec z Pipi.... taa wiem powazna z Ciebie dziolcha:cool1::evil_lol: Quote
eria Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Dzień dobry ! Foksiastej z okazji niedzieli pochorowało się oczko :roll:. Wczoraj miała w nim tylko ropkę i wszystko ok poza tym. Teraz wstałam godzinę temu a ona cale oklejone ropą oko ,czerwone i spuchnięte. :crazyeye: No i dawaj - szukaj weta w niedziele , znalazłam w Zabrzu i jade zaraz:roll:. A potem zapewne do apteki jeszcze... Quote
Moniek193 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 eria napisał(a):Dzień dobry ! Foksiastej z okazji niedzieli pochorowało się oczko :roll:. Wczoraj miała w nim tylko ropkę i wszystko ok poza tym. Teraz wstałam godzinę temu a ona cale oklejone ropą oko ,czerwone i spuchnięte. :crazyeye: No i dawaj - szukaj weta w niedziele , znalazłam w Zabrzu i jade zaraz:roll:. A potem zapewne do apteki jeszcze... Biedulka :shake: Mamy nadzieję, że szybciutko się zagoi ;) Quote
eria Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 No i wróciłam z kropelkami i receptą na drugie krople (zaraz wyprawa do apteki...). Foksiasta zapalenie spojówek ma.:roll: Była bardzo grzeczna w autobusie w obie strony :loveu::loveu: . Quote
betty_labrador Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ojejciu, biedna Foxikowa :-( mam nadzieje ze oczko szybko dojdzie do siebie. Od czego jest nagle zapalenie spojówek? cos weterynarz mówił? Quote
eria Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Najpierw pytał czy miała ostatnio starcie z jakimś kotem a potem czy biegała po krzakach .... A że wczoraj byłyśmy na dłuugim spacerku , Foxi dostała kaganiec na dziób, a że dawno go nie nosiła,to tarzała się i mordzię wycierala non stop - i podejrzewam w ten sposób se ślipko podrażniła... Quote
betty_labrador Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 eria napisał(a):Najpierw pytał czy miała ostatnio starcie z jakimś kotem a potem czy biegała po krzakach .... A że wczoraj byłyśmy na dłuugim spacerku , Foxi dostała kaganiec na dziób, a że dawno go nie nosiła,to tarzała się i mordzię wycierala non stop - i podejrzewam w ten sposób se ślipko podrażniła... aha no tak ;) mozliwe calkiem. :p Quote
Foxowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To niech Foxicy oczko szybko zdrowieje. :) Quote
Infortune. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Od nas też życzenia szybkiego powrotu do zdrowia! :loveu: PS. Bardzo łany bannerek! :p Quote
sota36 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tez Bidulko chorutka...Gdzie wlize, tam chorobsko. Quote
Recommended Posts