Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Coś tam mam ze spacerku ,ale niewiele bo nie umiałam myśleć o zdjęciach. Przed wyjściem miałam telefon - z propozycją pracy. Nie do odrzucenia. Dwa kroki od domu , w swoim zawodzie,za lepsze pieniądze,z możliwością rozwoju,na stałe, w dobrych godzinach..... I mam zagwózdkę...

a mówią, że bezrobocie w Polsce :cool3: - trzymam :kciuki:

Posted

Foxi ma ostatnio fazę niepatrzenia w obiektyw :angryy::angryy: Patrzy wszędzie tylko nie na mnie

kropelki-te same w różnych wersjach

i to tyle co przyniosłam ze spacerku

Posted

praca sama Cię szuka:razz:pozazdrościć:p

a ja musze sobie kupić nowy obiektyw:loveu:mam wielką ochotę na ten co Ty masz:diabloti:

z perspektywy czasu wybrałabyś coś innego?

Posted

[quote name='eria']Coś tam mam ze spacerku ,ale niewiele bo nie umiałam myśleć o zdjęciach. Przed wyjściem miałam telefon - z propozycją pracy. Nie do odrzucenia. Dwa kroki od domu , w swoim zawodzie,za lepsze pieniądze,z możliwością rozwoju,na stałe, w dobrych godzinach..... I mam zagwózdkę...

Czyzby etat u wetki?:cool1:

Ania a tak powaznie nie wiesz kiedy bedzie miala lecznice otwartą?
nie przechodzisz tamtedy czasami? bo mi nie po drodze :roll:jakbys tak przy okazji spacerku czy cus...zajrzala i zobaczyla to bylabym wdzieczna:loveu:

Foxi chciala kolorowe fotki a nie czarno-biale stad jej postawa:evil_lol:
http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PB148534.jpg

Posted

Pegaza -

Ania a tak powaznie nie wiesz kiedy bedzie miala lecznice otwartą?
od 1 grudnia ma czynne ;) A tak w ogóle to poważna jestem dziś cały czas :evil_lol:

Ariss- jeśli chodzi o obiektyw -ze względu na finanse nie wybrałabym nic innego, jeśli miałabym wygraną w totka to wiadomo ,że bym inny wybrała:lol: A jeśli chodzi o system , czasem żałuję że nie zdecydowałam się jednak na Nikona (ale wtedy D80 był dużo droższy od Olka no i cóż....) zwłaszcza jak ten szum już przy iso 400 widzę.

Posted

obecnie zastanawiam się nad:

1.Tamron SP AF 70-200m f/2.8 Di LD(IF) Macro
2.Sigma 70-200 m f/2.8 IIEx DG APO Macro
3.Sigma 150 f/2.8 EX DG Macro
4.Nikkor AF-S 70-200 f/2.8 ED IF VR ten obiektyw to ostateczność i świr i nie do makro:roll:

I ja nie wiem na co się zdecydować:placz::placz::placz:

chce i do makro i do psich zabaw:diabloti:boje się, że mi któryś nie podoła:placz:

Kto mi doradzi:modla:

Posted

Dzień dobry ! Foksiastej z okazji niedzieli pochorowało się oczko :roll:. Wczoraj miała w nim tylko ropkę i wszystko ok poza tym. Teraz wstałam godzinę temu a ona cale oklejone ropą oko ,czerwone i spuchnięte. :crazyeye: No i dawaj - szukaj weta w niedziele , znalazłam w Zabrzu i jade zaraz:roll:. A potem zapewne do apteki jeszcze...

Posted

eria napisał(a):
Dzień dobry ! Foksiastej z okazji niedzieli pochorowało się oczko :roll:. Wczoraj miała w nim tylko ropkę i wszystko ok poza tym. Teraz wstałam godzinę temu a ona cale oklejone ropą oko ,czerwone i spuchnięte. :crazyeye: No i dawaj - szukaj weta w niedziele , znalazłam w Zabrzu i jade zaraz:roll:. A potem zapewne do apteki jeszcze...

Biedulka :shake: Mamy nadzieję, że szybciutko się zagoi ;)

Posted

No i wróciłam z kropelkami i receptą na drugie krople (zaraz wyprawa do apteki...). Foksiasta zapalenie spojówek ma.:roll: Była bardzo grzeczna w autobusie w obie strony :loveu::loveu: .

Posted

Najpierw pytał czy miała ostatnio starcie z jakimś kotem a potem czy biegała po krzakach .... A że wczoraj byłyśmy na dłuugim spacerku , Foxi dostała kaganiec na dziób, a że dawno go nie nosiła,to tarzała się i mordzię wycierala non stop - i podejrzewam w ten sposób se ślipko podrażniła...

Posted

eria napisał(a):
Najpierw pytał czy miała ostatnio starcie z jakimś kotem a potem czy biegała po krzakach .... A że wczoraj byłyśmy na dłuugim spacerku , Foxi dostała kaganiec na dziób, a że dawno go nie nosiła,to tarzała się i mordzię wycierala non stop - i podejrzewam w ten sposób se ślipko podrażniła...

aha no tak ;) mozliwe calkiem. :p