ariss Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA318114.jpg bardzo mi się podoba to zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!super uchwycone:loveu: Quote
Moniek193 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA318114.jpg :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ja dla odmiany pozachwycam sie lisciami :cool3::cool3: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA257886.jpg kiedy przestanie padac??? suczydła mi spleśnieją :placz: Quote
Doginka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Aniu, jak zwylke piękne foty tu widzę. I jakie słoneczne:loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Świetne Guciowo-Foksiowe zdjęcia! Ostrość jak żyleta i obłędne kolory. Quote
QQk Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 eria napisał(a): /ciach/ aa i witam też QQK którego/którą pominęłam :oops::cool3: którego :diabloti: Z tym patykiem to wygląda jak by sobie głowę podpierała :razz: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 byłam, obejrzałam, pozachwycałam się, poczytałam rozważania o posiadaniu dwóch psów ale namawiać nie będę bo wiesz co robisz :cool1: idę pooglądać dzieciaczki :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA318114.jpg Super uchwycone :loveu: Quote
eria Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Witam w ten obrzydliwy,deszczowy,ponury , ale wolny :loveu::loveu::loveu::evil_lol: dzień! No może nie do końca wolny bo nawiedzi mnie niedługo sznupek mini na trymowanko;). Ale powiem Wam że w taką pogodę to się pięknie śpi :loveu:. Gdyby nie sąsiadki drące mo**** o 8 nad ranem na całą klatkę :angryy: byłoby jeszcze piękniej... Cóż, widać ,że o zalaniu piwnicy trzeba się drzeć,nie można mówić do siebie tonem normalnym stojąc obok siebie. Jeszcze się tam bałam zaglądać w jakim stopniu jest zalana :roll: .... Quote
eria Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 no i napisałam długi post i strona padła :angryy::angryy: edit- ooo jednak jakimś cudem post jest... Quote
Od-Nowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Eruś wybierasz się na studia,że piszesz o przeprowadzkach?:cool3: polcam Wrocław :diabloti: Quote
eria Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Od-Nowa napisał(a):Eruś wybierasz się na studia,że piszesz o przeprowadzkach?:cool3: polcam Wrocław :diabloti: nie, co to to nie :evil_lol: TZ po prostu ma duże ambicje jeśli chodzi o pracę i zarobki...Zresztą co mu się dziwić jak magister inżynier siedzi 2 miesiąc na postojowym urlopie... Najbardziej prawdopodobna w tej chwili jest wersja Kraków , ale kto wie jak się życie potoczy. ;) Do końca roku pewnie się coś wyjaśni.Mi wszelkie zmiany są nie na rękę,ale czas pokaze. Quote
Paulina. Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 a myślałam, że to mnie dzisiaj ktoś wrednie obudził - bo do mnie zadzwonił o 11 elektryk, że chce się dostac do piwnicy :roll: już się nie pytałam po co mu ta piwnica w święto. ale Tobie bardziej współczuje niż sobie, jednak to 3 godziny różnicy w spaniu. fotki guciowe zachwycające - szczególnie portrecik ! Quote
Russellka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Przyszłyśmy powiedzieć dzień dobry :loveu: Quote
NATKA Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Latający jamniorek :p http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA318114.jpg Bo o ząbki trzeba dbać i regularnie czyścić, a patyczki świetnie się do tego nadają :evil_lol: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA257858.jpg Quote
zuzolandia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='eria']nie, co to to nie :evil_lol: TZ po prostu ma duże ambicje jeśli chodzi o pracę i zarobki...Zresztą co mu się dziwić jak magister inżynier siedzi 2 miesiąc na postojowym urlopie... Najbardziej prawdopodobna w tej chwili jest wersja Kraków , ale kto wie jak się życie potoczy. ;) Do końca roku pewnie się coś wyjaśni.Mi wszelkie zmiany są nie na rękę,ale czas pokaze. Andzia Ty nie rób goopot :diabloti: nowyj fryzjerki do Fruziola mi sie szukac niy kce :evil_lol::evil_lol: niech se RYBKA w Katowiach roboty poszuko :eviltong: Quote
Doginka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Anula, no chyba nie zrobisz tego Zuzolandii:diabloti::shake::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 no to dobrze, jak chłop ambitny :p ja mam ambicje już tylko - znaleźć pracę jakąkolwiek... bo my obecnie oboje bez :nerwy: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 eria napisał(a): Najbardziej prawdopodobna w tej chwili jest wersja Kraków , . to 30 km ode mnie :multi::p Od-Nowa napisał(a):no to dobrze, jak chłop ambitny :p ja mam ambicje już tylko - znaleźć pracę jakąkolwiek... bo my obecnie oboje bez :nerwy: Z Twoimi talentami :shake: Quote
eria Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='zuzolandia'] niech se RYBKA w Katowiach roboty poszuko :eviltong: nie ma....:roll: Zwłaszcza takiej gdzie dostanie 5000 na rękę... [quote name='Od-Nowa']no to dobrze, jak chłop ambitny :p ja mam ambicje już tylko - znaleźć pracę jakąkolwiek... bo my obecnie oboje bez :nerwy: Może i dobrze, ale z drugiej strony ja mam tu pracę pewną,stałą i nie boję się że dnia następnego mnie ktoś wywali.I jak tu w takiej sytuacji w kraju taką pracę rzucać. Zresztą ja przyszłość tylko z jednym zawodem wiążę i póki co idzie dobrze. Już kilku klientów do mnie wrócilo, coś się dzieje :lol:. [quote name='Rudzia-Bianca'] Z Twoimi talentami :shake: dokładnie :shake::shake: niezrozumiałe. Ale co jest w Polsce zrozumiałe... Quote
weszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 eria napisał(a):Najbardziej prawdopodobna w tej chwili jest wersja Kraków , Ooo mnie by się to podobało :razz: Quote
zuzolandia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Doberek :loveu: no jaa ale nikt Ci nie do od reki 5000tys :evil_lol: musisz swoje wypracowac najpierw ..a sa firmy ktore placą nawet wiecej ..jak taki przedstawiciel handlowy jest w stanie na miesiac wyszarpac i 4 koła to co dopiero mgr inz :diabloti:.... no a jakby co to zawsze mozna se swoja dzialalnośc otworzyc :cool3: wiesz do tego KRAKA to bym nawet byla w stanie z Fruziolem jezdzic ale dalej sie niy wybiyrej :eviltong::eviltong: Quote
eria Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Ja się bardzo nie chcę nigdzie wynosić :shake:. Ale tak z drugiej strony dzień przed wyprowadzką mogłabym jednej durnej sąsiadce podrzucić stopery do uszu w ramach wieloletniej współpracy:angryy: a innej jakąś kupkę na wycieraczce zostawić tez oczywiście w ramach wieloletniej współpracy.......Kuszące :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NATKA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 eria napisał(a):Ja się bardzo nie chcę nigdzie wynosić :shake:. Ale tak z drugiej strony dzień przed wyprowadzką mogłabym jednej durnej sąsiadce podrzucić stopery do uszu w ramach wieloletniej współpracy:angryy: a innej jakąś kupkę na wycieraczce zostawić tez oczywiście w ramach wieloletniej współpracy.......Kuszące :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakie Ty masz fajne sąsiadki :diabloti: Quote
eria Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 taaa kocham je bardzo :loveu::evil_lol: Tak mi się teraz przypomniała reklama w radiu w której facet mówi " Więcej o życiu dowiesz się nie z M JAK MIŁOŚĆ tylko z TEKSAŃSKIEJ MASAKRY PIŁĄ MECHANICZNĄ . " Wiele w tym prawdy hehe staroci kilka Quote
Recommended Posts