Doginka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 eria napisał(a):jak to co ?? ciotki na światówkę do Bratysławy pojechały !! Weszka, Doginka na wystawie. Ariss w ogóle przepadła :evil_lol:, Wasia marudzi w galerii Tekli, Tekla wstawia baner instruowana na GG........ a gdzie reszta to nie wiem mam fotki z parku nowe ale jeszcze w aparacie Ciotka Doginka melduje że wróciła i obejrzała fotki:p A kropelki deszczu albo rosy booooosssssskie:loveu::crazyeye::loveu: Quote
ariss Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='eria']jak to co ?? ciotki na światówkę do Bratysławy pojechały !! Weszka, Doginka na wystawie. Ariss w ogóle przepadła :evil_lol:, Wasia marudzi w galerii Tekli, Tekla wstawia baner instruowana na GG........ a gdzie reszta to nie wiem mam fotki z parku nowe ale jeszcze w aparacie ja tez się melduje na wezwanie:grins: http://i602.photobucket.com/albums/t...1/PA117626.jpg.:loveu::loveu::loveu: więcej takich poproszę:diabloti: Quote
eria Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 noo ciotki wróciły to mogę fotki wstawiać :evil_lol: Quote
eria Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 najlepsze kropelki już były, teraz to takie gniotki już..... Quote
Doginka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jak to są gniotki, to ja mam aureolę nad głową:diabloti: Cuuuuuuuuuuudne:loveu: Quote
Migori Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Taaa gniotki :mad: Jak to jest gniotek to ja jestem Dr House http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA117638.jpg :loveu: Quote
Bjuta Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Tak dawno tu nie zaglądałam, nawet nie wiedziałam, że Kreonek już goni po niebieskich polanach... [*] Niech Ci tam będzie dobrze psiaku! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ewcia38 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i dobrze.czemu tylko ja mam miec w domu brudno od psich stópek:evil_lol: i czemu tylko ja mam cierpieć na wietrze w deszczu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewcia :mad::mad::mad: dziś nam gradem waliło po głowach :placz::placz::placz: Nie lubię kropelek, nie :evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dzisiaj rano jak wyszłam z psami...to dostałam między oczy wodą i wiatrem.....psom grzywy rozwiało romantycznie...tylko ,że przy tej wichurze odczucie zimna dochodzi do minus 5 stopni ,gdzie na termometrze plus jeden:placz::placz::placz::placz::placz::placz: A ja chcę zapytac jakie ustawienia miało "lustro" do tych kropelek??? Chyba pojdę na jakieś forum grupy wsparcia fotograficznego,bo to tak jakby mi dali mercedesa S a ja nie mam pojecia jak go sie odpala:placz::placz::placz::placz: :sadCyber::sadCyber::sadCyber::Help_2::Help_2: Quote
eria Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA117633.jpg tu np tak : migawka 1/180sec przysłona f9.0 ISO 200 z fleszem ;) Zwykle do każdej foty inaczej -na czuja już ustawiam żeby dobrze było:lol: Co do pogody to to jest jakiś koszmar -siedzę w cieplutkim biurze a za oknem zawieje i zamiecie śnieg z deszczem:placz::angryy::shake::-( JA NIE CHCĘ ZIMY ! PRECZ ZE ŚNIEGIEM! :placz: Quote
Ewcia38 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='eria']http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA117633.jpg tu np tak : migawka 1/180sec przysłona f9.0 ISO 200 z fleszem ;) Zwykle do każdej foty inaczej -na czuja już ustawiam żeby dobrze było:lol: Co do pogody to to jest jakiś koszmar -siedzę w cieplutkim biurze a za oknem zawieje i zamiecie śnieg z deszczem:placz::angryy::shake::-( JA NIE CHCĘ ZIMY ! PRECZ ZE ŚNIEGIEM! :placz: :loveu::loveu::loveu::loveu:buziaki ide zaraz testować..musze tylko "ofiarę" moich fotograficznych dzieł namierzyć:eviltong: Quote
eria Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Ewcia38 napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:buziaki ide zaraz testować..musze tylko "ofiarę" moich fotograficznych dzieł namierzyć:eviltong: a gdzie Ty chcesz iść w taką pogodę ?? :crazyeye::crazyeye: przeca to wroga najgorszego bym nie wygoniła na dwór a co dopiero narażać aparat :cool1: p.s.dodam że takie zbliżenia mogą Ci nie wyjść - mam obiektyw specjalny do makro ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ewcia38 napisał(a):Dzisiaj rano jak wyszłam z psami...to dostałam między oczy wodą i wiatrem.....psom grzywy rozwiało romantycznie...tylko ,że przy tej wichurze odczucie zimna dochodzi do minus 5 stopni ,gdzie na termometrze plus jeden:placz::placz::placz::placz::placz::placz: woda z wiatrem to miodzio u mnie o 5.30 przywitał mnie biały syf , prawie zawału dostałam :placz: eria napisał(a): Co do pogody to to jest jakiś koszmar -siedzę w cieplutkim biurze a za oknem zawieje i zamiecie śnieg z deszczem:placz::angryy::shake::-( JA NIE CHCĘ ZIMY ! PRECZ ZE ŚNIEGIEM! :placz: Przynajmniej masz ciepłe biuro , a ja dziś praca w terenie a jak wróciłam to w budynku ledwo grzeją , musiałam farelkę przemycić :placz::placz: Nie pamiętam żeby tak wczesnie kiedykolwiek zaczynało sypać :( U mnie prawie już biało :shake: Quote
taxelina Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jak ci zimno to chodz do nas, sloneczne foty z plazy, swieze z dzis :D Quote
eria Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Ja mam w piecu rozpalone i mam przytulnie,za to za oknem masakra :placz: fotki przyniosłam stare złota polska jesień sprzed kliku dni :roll: Quote
Martens Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zdjęcia bajeczne, szkoda że po złotej polskiej jesieni już tylko wspomnienie zostało :diabloti: [SIZE="1"]A ja tak dawno u Was nie byłam, że nawet nie wiedziałam... Inaczej tu jakoś bez niego :-( Quote
zuzolandia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA097580.jpg pieknisteeeeeeeeeeee :loveu::loveu: Quote
yoshiyuki Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 super!!! hahaha odrazu cieplej mi się robi gdy patrze się na te jesienne fotki :D U mnie to jeszcze udawana brzydka zima :P Jak to bywa w centurm miasta :/ Quote
weszka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Byłam, widziałam co było do zobaczenia :) Quote
Martens Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A u nas teraz bura polska jesień :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/PA097580.jpg ale pieknie:loveu: :loveu: u nas tak nie bylo i chyba juz nie bedzie:-( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Magiki od pogody wróżą od przyszłego tygodnia powrót jesieni - bardzo chciałabym im wierzyć . Piękne zdjęcia Aniu :lol: Quote
ariss Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Foxiasta na tle liści jest najpiękniejsza:loveu:kolorem super pasuje do takich zdjęć:loveu: Quote
zaba14 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Aniu zdjecia parku sa niesamowite!! :loveu: Quote
Recommended Posts