eria Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 :multi: :multi: :multi: KOCHANI DZIŚ WIELKIE ŚWIĘTO - UDAŁO MI SIĘ SPRZEDAĆ TĄ KRWIOŻERCZĄ KSIĘŻNICZKĘ, KTÓRA TO WYMORDOWAŁA WSZYSTKIE INNE MOJE KSIĘŻNICZKI I MIESZKAŁA SOBIE JAK KSIĘŻNICZKA W 70 LITROWYM AKWARIUM. A TO BYŁO TAK: JAKIŚ TYDZIEŃ TEMU NAPISAŁ DO MNIE NA GG JAKIŚ CHŁOPAK Z TYCH, ŻE PRZECZYTAŁ NA DOGOMANII ŻE CHCĘ SIĘ POZBYĆ KSIĘŻNICZKI, NO I UMÓWILIŚMY SIĘ NA DZISIAJ !!!!! BĘDZIE TERAZ MIESZKAĆ W 120 LITROWYM AKWARIUM - CIEKAWE CZY TEŻ WYMORDUJE MU WSZYSTKIE INNE RYBY..... :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
sota36 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No to znow powod do picia, ze pozbedziesz soe Pasozyta! A gdzie Twoj sliczny ruchomy avatarek? A tak poza - to czesc!!! Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dziendoberek ericzku:) jak ja uwielbiam zaczynac dzionek od pozytywnych wiadomosci:p Quote
zuzolandia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witanko kochana Laluniu ;-)....jestem juz po pracy tralala;-) mam tydzien laby wiec jakby jakis spacerek czy cos to chetnie ;-) hehe Wiesz ten Garfield po prostu rzucił mnie na kolana ;-) jest zajebisty ;-) Pozdrawiamy milusinsko ;-) Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hej Eriaczku :) ja jestem nie w temacie.. Co Ty za pasożyta hodowałaś w akwarium? W każdym razie jeśli cieszysz się, że się z nim rozstajesz to podzielam Twoją radość :evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='furciaczek']dziendoberek ericzku:) jak ja uwielbiam zaczynac dzionek od pozytywnych wiadomosci:p cześć Furciaczku :p [quote name='zuzolandia']Witanko kochana Laluniu ;-)....jestem juz po pracy tralala;-) mam tydzien laby wiec jakby jakis spacerek czy cos to chetnie ;-) hehe Wiesz ten Garfield po prostu rzucił mnie na kolana ;-) jest zajebisty ;-) Pozdrawiamy milusinsko ;-) cześć Zuzolki moje drogie, jak poprawi się pogoda to wchodzi w grę jedynie poranny spacerek, bo od 14-20 mam praktyki w lecznicy. [quote name='Agushka']Hej Eriaczku :) ja jestem nie w temacie.. Co Ty za pasożyta hodowałaś w akwarium? W każdym razie jeśli cieszysz się, że się z nim rozstajesz to podzielam Twoją radość :evil_lol::evil_lol: hehe hodowałam mordercę, mało brakowało a mnie by zjadła, tak się toto niewinnie nazywa "księżniczka z Burundi" a to diabeł wcielony :diabloti: jestem w trakcie prac porządkowych - likwiduję akwarium na czas nieokreślony, będzie sobie w piwnicy stać aż mi coś znowu do głowy nie przyjdzie :evil_lol: Quote
eria Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 mam fajne fotki z Kreosiem, mama przyszła i wreszcie mam foty z psem:lol: Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 nio niemoge sie doczekac, wiec wrzucaj te fotki Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ojejciu jejciu jejciu jakie to slodkie:loveu: Quote
limoncia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ooo chyba spać się chciało... mieć taką poduszeczkę.. hohoho:p bardzo ladne fotki:loveu: Quote
Pianka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 o wow ale super zdjęcie. Kiedy ślub?:evil_lol: Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 o jaaa, śliczne zdjęcie, do takiego faceta to aż miło się poprzytulać :) Quote
eria Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 taki właśnie jest Kreon- wszystko z nim mogę zrobić :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć Eriaczku :multi: Nie no, ale słodziutka fotka :loveu: :loveu: :loveu: Hahaha to nie nazywa miłość - pańcia śpi z pieskiem na podłodze :D Quote
eria Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Ola&Kora']Cześć Eriaczku :multi: Nie no, ale słodziutka fotka :loveu: :loveu: :loveu: Hahaha to nie nazywa miłość - pańcia śpi z pieskiem na podłodze :D no powinno być odwrotnie nie ? piesek z pańcią w łóżeczku :evil_lol: raz już w nocy coś kombinował przy łóżku,ale zorientował się że nie śpię i zrezygnowany wrócił na swoje miejsce Quote
Dobcia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='eria'] Jakie to słodkie:loveu: uwielbiam tak z moimi na podłodze leżeć, łózko to nie to samo:cool3: Kreonik to przecież mądry pysio, jak kocha to kombinuje:cool3: Quote
haska_12 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dobry wieczór :) ... A ja tu widze przytulaśne fotki :loveu: Quote
milena182 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 sliczne zdjecia szkoda ze moje psy mnie tak nie obejma no ale maja za krotke łapki:eviltong: Quote
Carolcia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ale świetne :D:D od razu widać ,jak piesek lubi swoją pańcię:loveu: Quote
sota36 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Nie bede kopiowala zdjecie z przytulania, ale powiem jedno - CUDOWNE!!!! Quote
eria Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 cieszę sie że Wam się podobają fotki... planuję zabrać jutro do szkoły (czytaj : stajni) aparat, więc możliwe że jak już zrobię temu biednemu koniowi ten opatrunek na kopycie to go sfotografuję i wkleję :evil_lol: tylko wpierw muszę do tej stajni trafić....czy ktoś z tutaj obecnych może się orientuje jak z placu Wilsona trafić na Wybrzeże Gdyńskie ???:roll: Quote
Recommended Posts