Foxowa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Witamy się po przerwie... :hand: ... i na foty czekamy :loveu: Quote
eria Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Uff jestem ale zaraz idę spać... Pobudka była jak zaplanowano o 5.30 :shake::evil_lol: masakra, ale 5 godzin łażenia po lesie to coś pięknego :loveu: a potem gorąca herbatka z termosika na łonie natury:lol:. Nazbieraliśmy jedno małe wiaderko i pół dużego podgrzybków - już się suszą a kilka do jajeczniczki na jutro:loveu:. Fotki jeszcze nadmorskie:loveu: Quote
Tekla64 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 jak zwykle:crazyeye: cudne a na grzybki to jeszcze bedzie czas....u mnie susza niestety wiec nie ma jeszcze jesiennych grzybow, beda , beda spokojna glowa Quote
Rudzia-Bianca Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 A ja na grzybach się nie znam , a że nikt kto się zna nie chciał mi kurek uzbierać więc dziś kupiłam w geście rozpaczy gotowe w słoiku podsmażone i teraz sprawdzam czy to na pewno kurki były :evil_lol: i czy na pewno jutra doczekam . Quote
weszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja jestem grzybowym konsumentem albo przygotowywaczem - na zbieraniu się nie znam niestety ;) albo może i stety przynajmniej nie muszę wstawać w środku nocy ;) Quote
Tekla64 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 a od czego ma sie dobrych sasiadow albo przyjaciol???? moje zbierane tez sa sprawdzane , bo sama se tyz niedowierzam ale jak do tej pory zyjemy wszystkie :razz: Quote
eria Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Wylicytowałam Foksiastej frisbee DOG CHOW na allegro :multi: łatwo nie było :cool1: ale się udało i zobaczymy jak się małej spodoba :loveu: Gratis dostaniemy rolkę odkłaczającą ubrania :diabloti: W sensie że będzie to pewnie prezent dla TZ do samochodziku :diabloti: Quote
wiq Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 grzybobrańcu, więcej Wam się wczoraj udało niż mnie dzisiaj zebrać, sucho strasznie po mojej stronie lasu :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nadrobiłam zaległości i się odzywam, że zyjemy. Quote
Russellka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dzień doberek! :loveu: Co słychać o Foxiastej?:cool3: Quote
eria Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Foksiasta jest zazdrośnica :diabloti: żadnego obcego psa w jej domu nie będzie:diabloti::mad: taka dziewczynka nas odwiedziła ( Finka:loveu: od dogomaniaka Smoke) a taka wyszła po trymowaniu - nie mam dobrej fotki z boku :shake: Rośnie jej cudny ostry włos:cool3: Quote
weszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ho, ho! Fajnie ci wyszła! To widzę, że kolejna frisbowa galeria się szykuje ;) Quote
wiq Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 szkoda, że Bielszowice nie bliżej, bo bym Ci moje podrzuciła ;) :P mnie wychodzą okropnie :oops: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ale slicznie :loveu: :loveu: moge Aresa Ci podrzucić po zimie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 śliczności!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Naprawdę kawał dobrej roboty :loveu::loveu: Bartisia chyba tez muszę podrzucic do Ciebie bo ostatnio zarusł strasznie a czasu mało :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Foxiasta zazdrosna o pancię:lol: śliczna sznaucerka:loveu: Quote
Doginka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Oooooo, ale ładnie sznupeczkę zrobiłaś:crazyeye::loveu: Quote
zuzolandia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='eria']Foksiasta jest zazdrośnica :diabloti: żadnego obcego psa w jej domu nie będzie:diabloti::mad: [/quote] [I][B]eeeeeeee Fruziola wpuszcza :eviltong::eviltong:[/B][/I] Quote
eria Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]eeeeeeee Fruziola wpuszcza :eviltong::eviltong:[/B][/I][/quote] ale co sie nagada przy tym !! :evil_lol: ale potem to się bawią w najlepsze:loveu: Quote
Tekla64 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 dla mnie prosze robic zdjecia pogladowe:lol: pieknie wyszla ci suczka tyz tak chce:cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='eria']Wylicytowałam Foksiastej frisbee DOG CHOW na allegro :multi: łatwo nie było :cool1: ale się udało i zobaczymy jak się małej spodoba :loveu: Gratis dostaniemy rolkę odkłaczającą ubrania :diabloti: W sensie że będzie to pewnie prezent dla TZ do samochodziku :diabloti:[/quote] Najlepsze rolki do odkłaczania są w ikea i u mnie na bazarku :diabloti: Piękna ta suńka :lol: Quote
Recommended Posts