Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff jestem ale zaraz idę spać... Pobudka była jak zaplanowano o 5.30 :shake::evil_lol: masakra, ale 5 godzin łażenia po lesie to coś pięknego :loveu: a potem gorąca herbatka z termosika na łonie natury:lol:.
Nazbieraliśmy jedno małe wiaderko i pół dużego podgrzybków - już się suszą a kilka do jajeczniczki na jutro:loveu:.

Fotki jeszcze nadmorskie:loveu:

Posted

A ja na grzybach się nie znam , a że nikt kto się zna nie chciał mi kurek uzbierać więc dziś kupiłam w geście rozpaczy gotowe w słoiku podsmażone i teraz sprawdzam czy to na pewno kurki były :evil_lol: i czy na pewno jutra doczekam .

Posted

Wylicytowałam Foksiastej frisbee DOG CHOW na allegro :multi: łatwo nie było :cool1: ale się udało i zobaczymy jak się małej spodoba :loveu: Gratis dostaniemy rolkę odkłaczającą ubrania :diabloti: W sensie że będzie to pewnie prezent dla TZ do samochodziku :diabloti:

Posted

Foksiasta jest zazdrośnica :diabloti: żadnego obcego psa w jej domu nie będzie:diabloti::mad:
taka dziewczynka nas odwiedziła ( Finka:loveu: od dogomaniaka Smoke)

a taka wyszła po trymowaniu - nie mam dobrej fotki z boku :shake:

Rośnie jej cudny ostry włos:cool3:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]eeeeeeee Fruziola wpuszcza :eviltong::eviltong:[/B][/I][/quote]
ale co sie nagada przy tym !! :evil_lol: ale potem to się bawią w najlepsze:loveu:

Posted

[quote name='eria']Wylicytowałam Foksiastej frisbee DOG CHOW na allegro :multi: łatwo nie było :cool1: ale się udało i zobaczymy jak się małej spodoba :loveu: Gratis dostaniemy rolkę odkłaczającą ubrania :diabloti: W sensie że będzie to pewnie prezent dla TZ do samochodziku :diabloti:[/quote]

Najlepsze rolki do odkłaczania są w ikea i u mnie na bazarku :diabloti:

Piękna ta suńka :lol: