Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']ja tam dawno wiedzialam:eviltong:
a Foxi to sie chyba przytylo:cool1:
na 100% nie -ona trzyma cały czas tą samą wagę :lol:

Ja znalazłam i już wiem :diabloti:

noo i zaakceptowałam zaproszenie ;)

Posted

Foksiasta z kreskówki ? :evil_lol::evil_lol: taa ona by się nadawała :evil_lol:

A w ogóle to nareszcie piątek i jutro się wyśpię ! Czego nie mogę powiedzieć o niedzieli ,kiedy to TZ ma zamiar wstać o 5.30 i jechać na grzyby do jury...Już to widzę jak oboje wstajemy o tej 5.30 w niedzielę :D . Czy wy widzicie sens by tak wcześnie jechać na grzyby ? Czy np o 10 to już ich w lesie nie będzie czy jak ? Ja z naszego poligonu o godzinie 16 swego czasu przynosiłam reklamówki całe. Nie ma przecież możliwości że ludzie wyzbierają wszystko nad ranem co do sztuki i potem nie będzie ...No cóż - chłopu nie wytłumaczysz hihi.
teraz fotki wrzosowe:loveu:

Posted

:-ou mnie te wrzosy mają zupełnie inny kolor:-oto to są jakieś różne odmiany???

Oj grzybki dobra rzecz;)
popatrz na to tak:

wstajecie rano, zbieracie kilka wiader, wracacie o rozsądnej porze, obieracie,marynujecie, suszycie,szykujecie....i jest już noc:roflt:

Posted

no super Ariss toś mnie pocieszyła :diabloti::diabloti:

no w Warszawie nawet wrzos jest inny niż nadmorski :D

Pegaza - być o 7 rano w lesie to napewno będzie coś pięknego ,tylko ten moment pobudki hehe z tą świadomością że po niedzieli jest poniedziałek i do roboty....

Posted

Piekne wrzosy...:loveu::loveu:
Tak wczesnie chodzi sie po to zeby te grzyby lepiej widziec bo sie ponoć bardziej błyszczą :evil_lol::evil_lol: to teoria mojego taty :evil_lol::evil_lol:

Ja tam łaze poznym popoludniem i tez zawsze cosik przyniose :diabloti::diabloti:

No ale faceci jak to faceci swoje wiedzą lepiej :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='eria']a ryby to już w ogóle :diabloti:

taaa jak mozna tak siedziec przez tyle godzin , ...moczyc ten kijek ...mając świadomosc ze i tak nic nie złapią???:crazyeye::crazyeye:

ze nie wspomne juz o miejscach gdzie ryb nie ma prawa byc wogóle :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']taaa jak mozna tak siedziec przez tyle godzin , ...moczyc ten kijek ...mając świadomosc ze i tak nic nie złapią???:crazyeye::crazyeye:

ze nie wspomne juz o miejscach gdzie ryb nie ma prawa byc wogóle :diabloti::diabloti:
ale ja o znaku zodiaku mówię :evil_lol:

Posted

ludzie kochani, odmian wrzosów są nieskończone ilości :diabloti:
różniące się zarówno kolorem kwiatów jak i zieleni,sposobem osadzenia na łodyżkach, wielkością kielichów itd :razz:

w lasach ta różnorodność też występuje choć bardziej ograniczona