Tekla64 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 wiem ze moje zdjecia sa kiepskie , ale wejdziesz teraz ocenic jakmi na koniec wyszlo i co jeszcze moglabym. maszynka bomba!!!! nie nadziekuje ci sie slonce!!!!:lol: Quote
Doginka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 eria napisał(a):no to co Doginka pisze jest ZUPEŁNIE normalne :roll: używam grzebienia,szczotki i degażówek/nożyczek do przecięcia filcu wzdłuż. Ale ogólnie to miałam ostatnio przyjemność z pudlem z takim pancerzem, że maszynka nie chciała w to wejść :crazyeye: musiałam nożyczkami dostać się do skóry i potem dopiero maszynką mogłam ... Powiedziałam co myślę o takim zaniedbaniu psa , postraszyłam chorobami skórnymi. Zobaczymy co będzie. Dobrze że główkę chociaż dało się wymodelować bo nie była strasznie sfilcowana No, mi się udało doprowadzić do pięknego stanu:multi: Wstawię później fotki u siebie;) A teraz biorę się za suczkę śliczną, ale trochę przytyłą, czyli CHIARĘ:diabloti::loveu: Quote
eria Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Doginka napisał(a):No, mi się udało doprowadzić do pięknego stanu:multi: Wstawię później fotki u siebie;) A teraz biorę się za suczkę śliczną, ale trochę przytyłą, czyli CHIARĘ:diabloti::loveu: to czekam na fotki - a teraz ja wkleję ciąg dalszy nadmorskich Quote
Doginka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ooooooooooooo, byłaś w fokarium:crazyeye::loveu: Miałam zacytować fotkę, ale już sama nie wiem, która piękniejsza:crazyeye::loveu::loveu: Quote
mineralna_ Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Świetne fotki :loveu: I zazdroszczę wyjazdu nad morze też chciałam ale nic z tego nie wyszło :placz::placz: Quote
Od-Nowa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 u Ciebie nadrobić minionych stron sie po prostu nie da!! tyle się tu dzieje!! zdjęcia kotów piękne. ach one zawsze takie na zdjęciach milutkie :diabloti: pierwsze zdjęcie Foxi kolorystycznie przepiękne :lol: Quote
Feigned Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P8276395.jpg mam praktycznie identyczne zdjęcie :lol: Quote
Tekla64 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 co was tak na te dostojnosci w futrach wzielo??? i malejwaszki tyz kociaki!!!!!:lol: a moje juz sie nie bawia co insze im w glowach:mad: Quote
DorkaWD Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Tak na szybko wpadłam się przywitać :loveu: Mam nadzieję, że już niedługo udami się nadrobić zaległości w Twojej galerii :cool3: Opuściłam się ostatnio strasznie :oops: Quote
ewka i haker Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 piękne zdjecia!! super foczki:) Quote
weszka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wszystkie zdjęcia piękne. Szczególnie ujęło mnie to gdzie Foxi leży sobie na piaseczku na pleckach :) Quote
eria Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Ufff wróciłam z wystawy chorzowskiej i ze spacerku :lol: Na wystawie fociłam sfeterka którego wczoraj przygotowywałam w pocie czoła przez 4 godziny a ten się za nic nie chciał zaprezentować, wyrwał się i uciekł z ringu , strasznie jeszcze nieokrzesany, 9-miesięczny psiak. To jego druga wystawa. Quote
eria Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 i jeszcze jakieś fotki nadmorskie - już nie dużo zostało :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Uuuuuuuuu, a sfffffffffeterki mierzyli miareczką proffesional:crazyeye: Szupki powinni mierzyć częściej, to nie byłoby 40 cm miników:razz: A fotki śliczne jak zawsze:loveu: Quote
Ewcia38 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Właśnie fotki śliczne jak zawsze...:placz::placz::placz::placz: to ja zapraszam do swoich...nowy rzut:evil_lol:nie tak piękne ,ale z wetem na zywo na czacie :evil_lol::evil_lol: Mafia i Czarna Mamba Quote
Od-Nowa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 świetne to wspólne :loveu::loveu::loveu: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P8256095.jpg Quote
ariss Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 seterek śliczniusi:loveu:ale gdzie sznaucery:mad::eviltong: Quote
eria Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 ariss napisał(a):seterek śliczniusi:loveu:ale gdzie sznaucery:mad::eviltong: były dwie olbrzymki, nie mam fot ;) siedziałam przy seterowym ringu i ze sznupów ufociłam tylko dwa miniki, są na e-sznaucerach w wątku wystawy. Quote
weszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Fajny sffeterek :) eria ty już tak na full-time-job jesteś groomer? Quote
eria Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 weszka napisał(a):Fajny sffeterek :) eria ty już tak na full-time-job jesteś groomer? coo Ty, nie wstawałabym o 6.50 :evil_lol: pracuję na etacie dalej normalnie. Groomer popołudniowo i weekendowo ,może się kiedyś zacznie opłacać i całkiem przejdę na swoje ale do tego droga daleeeeeka. Quote
weszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jakbyś miała tylu klientów to byś pewnie wstawała ;) A weekend 26-27.09 masz wolny? Quote
Recommended Posts