Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):

gdzie dokładniej byliście ?? Bo coś ludzi nie ma wgl :razz:

Ewcia38 napisał(a):

A ludzie gdzie byli???
Ja też chcę na takie puste plaże:placz::placz::placz:

Hel -tylko tam takie plaże :razz: a ludzie stłoczeni na plaży nad zatoką pucką lub na strzeżonej nad pełnym morzem. Im dalej w kierunku Juraty tym puściej :loveu:

Posted

napatrzec sie nie moge na te fotki, pieknie tam mieliście, takie pustki:loveu:

chociaz ja z tegorocznych wakacji mam złe wspomnienia z Helem a dokladniej z jego dworcem kolejowym:evil_lol: NIe mozna bylo uzyskac zadnych informacji, 5 konduktorow pytalismy sie ktory pociag jedzie przez Bydgoszcz, nikt nie wiedzial:roll: W informacji zle nas pokierowali i ładnie byśmy wylądowali, na szczescie w końcu jakoś udało sie uzyskac info i w pore wysiedliśmy ze złego pociągu:roll:

Posted

Vectra napisał(a):
Pięknie :) i jak pusto , tak jak lubię :cooldevi:

nooo! aż się chce tam jechać z tałatajstwem - szkoda, że tak daleko i te drogi.... jakby były lepsze drogi to bym pojechała :loveu:

Posted

Eria, czego używasz do odfilcowywania psów?:modla:
Miałam dziś suczkę ze strasznymi kołtunami:crazyeye::angryy: Rozczesałam ją, bawiłam się 5 godzin:cool3:, ale udało się. Robiłam to tylko grzebieniem i szczotką, bo nie mam pojecia czym jeszcze można to zrobić. Wiem, że są spacjalne przyżądy, ale jak wygląda takie coś to juz nie wiem, poradź mi jak wiesz:modla:
Wqrzyła mnie właścicielka tej suczki. Jak jej powiedziałam, że przycięłam też pazurki, bo miała strasznie długie, to baba oczy wywaliła na mnie i powiedziała, że ona nie miała pojęcia, że psom się obcina pazury:crazyeye::angryy:
A ta sunia ma już 8 miesięcy i była dopiero pierwszy raz czesana:crazyeye:, bo oczywiście pani nie miała pojęcia, że pieski się czesze:angryy::mad:

Posted

Doginka napisał(a):
Eria, czego używasz do odfilcowywania psów?:modla:
Miałam dziś suczkę ze strasznymi kołtunami:crazyeye::angryy: Rozczesałam ją, bawiłam się 5 godzin:cool3:, ale udało się. Robiłam to tylko grzebieniem i szczotką, bo nie mam pojecia czym jeszcze można to zrobić. Wiem, że są spacjalne przyżądy, ale jak wygląda takie coś to juz nie wiem, poradź mi jak wiesz:modla:
Wqrzyła mnie właścicielka tej suczki. Jak jej powiedziałam, że przycięłam też pazurki, bo miała strasznie długie, to baba oczy wywaliła na mnie i powiedziała, że ona nie miała pojęcia, że psom się obcina pazury:crazyeye::angryy:
A ta sunia ma już 8 miesięcy i była dopiero pierwszy raz czesana:crazyeye:, bo oczywiście pani nie miała pojęcia, że pieski się czesze:angryy::mad:

Twój post mnie zszokował:angryy:

Posted

no to co Doginka pisze jest ZUPEŁNIE normalne :roll: używam grzebienia,szczotki i degażówek/nożyczek do przecięcia filcu wzdłuż. Ale ogólnie to miałam ostatnio przyjemność z pudlem z takim pancerzem, że maszynka nie chciała w to wejść :crazyeye: musiałam nożyczkami dostać się do skóry i potem dopiero maszynką mogłam ... Powiedziałam co myślę o takim zaniedbaniu psa , postraszyłam chorobami skórnymi. Zobaczymy co będzie. Dobrze że główkę chociaż dało się wymodelować bo nie była strasznie sfilcowana