Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aż mnie w dołku ściska jak oglądam takie słoneczne, plażowe foty, a dzisiaj jest tak okropnie i wakacje się kończą :placz:
co nie zmienia faktu, że foty prześliczne :loveu:

Posted

[quote name='Foxowa']
A jakim aparatem focisz? :cool3:
pisałam Ci to już ze dwa razy :cool3:
[quote name='zuzolandia']no Ty to se juz musisz wlasną knajpe otworzyć przy takim przychówku :evil_lol:

http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/P8195319.jpg

wowow :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jaki potfffor :evil_lol:
oo to to ! Vectra otwieraj psią knajpe nad morzem! :evil_lol:
[quote name='ariss']mi tam ciąge mało:eviltong::diabloti::evil_lol:
jakoś mi trudno uwierzyć :diabloti:
[quote name='Paulinaaa']aż mnie w dołku ściska jak oglądam takie słoneczne, plażowe foty, a dzisiaj jest tak okropnie i wakacje się kończą :placz:
co nie zmienia faktu, że foty prześliczne :loveu:
u nas wczoraj lało,dziś śliczna pogoda.
Foksiątko zostało wykąpane z piachu i soli :evil_lol: Ja zjadłam obiadek i wypadałoby poodkurzać trochę chałupę po 2 tygodniowej nieobecności:shake:.
Jutro powrót do pracy - ale będę kląć o poranku :placz::placz: Zwłaszcza że ostatnimi czasy poranek był o 11.00 a jutro będzie o 6.50 ...

Posted

hehe opalanie na całego:evil_lol:

Ty się Pianka śmiej :evil_lol: opaliła się! pojechała na wczasy z rożowiutkim brzuniem a wróciła z mocno łaciatym!!! :crazyeye::loveu:

fotek czas - w końcu już w robocie jestem:diabloti::shake:

Posted

Witaj nazad, wyurlopowana kobito!!!!
ciesze sie zescie mialy wspanialy czas i miejsce ale wyglada na to ze Hel zostanie okrzykniety "przyjaznym dla psow" ?no i to tyz cieszy ze zaczynaja doceniac turystow z czworonogami a byla to luka w rynku turystycznym.
zdjecia swietne a po waszych facjatach widac zescie sie swietnie bawily i wypoczywaly oby czesciej[no i moze jednak dojdziemy do tego ze pociagi beda szybciej i bardziej komfortowo jezdzily]
dawaj foty bedziemy wszytskie szczegolowo ogladac

Posted

:loveu: Fantastyczne.

Pusto tam :crazyeye: A jakie duże fale :crazyeye: U nas jak była duża fala to zniosła nas na materacu pare metrów. Jazda bez trzymanki była :evil_lol: