Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tyle wiem o Soni że w niedzielę znów była szyta :roll: tym razem innym szwem (szwem materacowym,wcześniej była zwykłym supełkowym), ponoć dziś rany wyglądają już lepiej.

Posted

[quote name='Rinuś']Chciałam zaprotestować, że zdjęcia są stare bo nie ma nowe obroży :obrazic:
zdjęcia są nowiuteńkie :razz: obroża czeka sobie na wyjazd na Hel :p

Posted

Eria, przed wyjazdem powinnaś nas dopieścić fotkami, byśmy mogli was choć wirtualnie spotykać ;) Na ile jedziecie?W każdym razie na każdy dzień rozłąki jakies10 fotek by się przydało :evil_lol:

Posted

[quote name='DorkaWD']Eria, przed wyjazdem powinnaś nas dopieścić fotkami, byśmy mogli was choć wirtualnie spotykać ;) Na ile jedziecie?W każdym razie na każdy dzień rozłąki jakies10 fotek by się przydało :evil_lol:
buhahahah :evil_lol: fotek niet od 15 do 28 :diabloti: za to potem to się będzie działo hihihi :evil_lol:
Doczekać się nie mogę - roboczych dni jeszcze tylko 11 !!! a one będą TAAAKIE robocze :cool3: (szef na urlopie od jutra do 15)

Foxowa- cieszę się że się podoba moje fju bździu :lol:

Dziś mijają dwa miesiące :-(....

Posted

[quote name='sota36']Anus... ilekroc wchodze do Waszej galerii od 2 miesiecy, pierwza mysla jest - dlaczego nie ma fotek Kreoia???
Nie moge sie obyc z Jego odejsciem....
bardzo pusto jest... Nawet moja mama, która 3 lata temu tak sie upierała żeby znaleźć Kreosiowi dom,że nie może u mnie zostać itp, teraz przychodzi i mówi jak jej tego łosia brakuje :-( i wspomina jak to przychodził,kładł ten wielki ciężki łeb na kolana i kazał się miziać :lol:
[quote name='Tekla64']No slonce ty moje, to juz zaraz sie bedziesz wczasowac na calego:razz:
a i moze z pogada trafisz wczasowa czego ci zycze

to najważniejsze by się pogoda udala :lol: wtedy będzie super :loveu:

pamietacie Urwisa ? urosło się psisku nie ?

Foksiątko

Posted

ariss napisał(a):
nadrobiłam prawie wszystko:mdleje:

jezuuuu Ty żyjesz!!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye: i jak wrażenia ? :evil_lol:

Ewka - Sigma 105mm f2.8

Posted

Zdazylam na tą 2000 strone:cool1:
fotki obejrzane psisko podroslo..
Foxi fajnie w kwiatuszkach..:loveu:
a jak czasem widze Ciebie na polu to tez brakuje tego czarnego z tylu..:roll:

Posted

eria napisał(a):
jezuuuu Ty żyjesz!!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye: i jak wrażenia ? :evil_lol:

przyznam, że juz mi sie miesza co w której galerii:evil_lol:

Posted

dopiero po Waszych wpisach zauważyłam że to już 2000 strona :multi::multi::multi:

Dorka- kaukaz jednak nie będzie :evil_lol:

Nie mogę dziś wysiedzieć w pracy, normalnie mnie roznosi , już bym pobiegła z Foksiastą na poligon, nad wodę, na ważki i motylki i w ogóle....a tu jeszcze 2 godziny ...Wyjątkowo dziś dzień mi się dłuży