Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Sonii było cicho, więc miałam nadzieję, że wszystko dobrze się układa, a tu takie wieści...
Jeśli Sonia jest w tak poważnym stanie to może lepiej zorganizować jej bardziej doświadczoną opiekę? Tylko czy ludzie Sonii mają takiego zaprzyjaźnionego psiarza z doświadczeniem? :roll:

Posted

o nie :placz: eria ale na pewno jeżdżą z nią do dobrego weta?
ja bym nie mogła na urlop jechać i zostawić tak psa pod opieką dziadków - nie miałabym zupełnie odpoczynku ani spokojnej głowy :shake: nie piszę, żeby oceniać ludzi tylko piszę że ja bym nie dała rady

Posted

Wet, myślę że jest dobry, oni już lekarza zmieniali :roll: Ja bym wprawdzie do innego jeździła, no ale nie mój wybór. Wszyscy twierdzą że te rany nie chcą się goić , a przeszczepiona skóra nie przyjmuje się, z powodu tej cholernej promienicy która działa od środka:roll: :shake:

Posted

Nasza hodowczyni jest wetem - dobrze zna specyfikę rasy i współpracuje z najlepszym w okolicy chirurgiem. Oświęcim nie jest tak daleko, może się wybiorą?

Posted

Ufam właścicielce Soni,znamy się X lat , wiem że gdyby cokolwiek w tym lekarzu ktory teraz prowadzi małą jej się nie spodobało to szukałaby innego. A Sonia jest przypadkiem nietypowym i prace by można pisać na jej temat...

fot kilka :)

Posted

Anusiu choc opiekunow Soni nie znam osobiscie, ale przekaz im , ze trzymam kciuki za malenka! Ona jest mi baaaardzo bliska, wszak birdolki to ma 2 milosc:)

Posted

Trudno tu mówić o konkurencji.... Konkurują ze sobą dwa zdjęcia labów które mają po 480 punktów a Foksiasta jest trzecia z ....43 punktami :roll: Ciekawe na czym polega to oszustwo które wyprowadziło akurat te dwie foty na takie prowadzenie skoro wczoraj jeszcze te dwa zdjęcia miały po ok 200 pkt.....

Posted

eria napisał(a):
Trudno tu mówić o konkurencji.... Konkurują ze sobą dwa zdjęcia labów które mają po 480 punktów a Foksiasta jest trzecia z ....43 punktami :roll: Ciekawe na czym polega to oszustwo które wyprowadziło akurat te dwie foty na takie prowadzenie skoro wczoraj jeszcze te dwa zdjęcia miały po ok 200 pkt.....

Moja Frania to ma chyba 5 czy 6 punktów hihi.

W każdym razie - z tego co wiem, każdy może głosować raz dziennie. Jak ktoś ma zmiennie IP - co chwilę :cool1: Może to o to chodzi?
albo ludzie zakładają kilkadziesiąt kont i głosują z innych? Nie mam pojęcia.
Może należałoby to gdzieś zgłosić?
To zdjęcie leżącego labka w wodzie jakoś nie jest zachwycające..... :cool1:

Posted

szkoda z tym liczeniem głosów
taki to świat,że nie da się uczciwie!
ale jakbyś tu zrobiła ankietę - mam wrażenie wynik byłby wiadomy :lol::loveu::loveu:

Posted

ja mam stałe IP , mogę głosować raz na kilka godzin z tego co zauważyłam ale po co skoro nie mam szans dogonić tamtych fot ;)

Posted

eria napisał(a):
o to to - przecież wszyscy wiedzą który piesek jest najpiękniejszy :evil_lol:

zważywszy, że nie było tam tego piska zdjęcia :eviltong: :diabloti: