ewka i haker Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 mi jak sie podobają buty to sa za drogie.. i nie mogę nic znaleźć Quote
Vectra Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 a ja nie łażę po sklepach , bo to i tak strata czasu , bo wiem że nic nie kupię ... szpilek , cekinów , złota itp nie noszę ... kupuję na allegro :diabloti: jak swoje pieski kocham , mam ze 20 par butów, wsie z allegro :evil_lol: i serio nie ma problemu z numerem , bo podają w centymetrach :) a mało tego , jedne buty kupiłam na allegro , z przesyłką wyszło coś 140 zł .. a w sklepie jednym takim sieciowym obuwniczym , chcieli 199 zł ... a koszt dojazdu ? Quote
eria Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 ooo a ja cały czas byłam przekonana że to ja jakaś dziwna jestem i nie mogę butów kupić od pół roku :cool3: :multi: No ale udało się, udało się też kupić dwie bluzki i dwie pary spodni :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to też wyczyn jest!!!!!!!! A dzisiaj popołudniu albo jutro rano jedziemy nad jeziorko do Pławniowic i będziemy się z Foksiątkiem pluskać :multi: A wczoraj z przyjaciółką zrobiłyśmy 3 pięciolitrowe słoje nalewki wiśniowej i jedną butelkę nalewki kawowej :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 eria napisał(a):ooo a ja cały czas byłam przekonana że to ja jakaś dziwna jestem i nie mogę butów kupić od pół roku :cool3: :multi: No ale udało się, udało się też kupić dwie bluzki i dwie pary spodni :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to też wyczyn jest!!!!!!!! A dzisiaj popołudniu albo jutro rano jedziemy nad jeziorko do Pławniowic i będziemy się z Foksiątkiem pluskać :multi: A wczoraj z przyjaciółką zrobiłyśmy 3 pięciolitrowe słoje nalewki wiśniowej i jedną butelkę nalewki kawowej :loveu::loveu: wow no to teraz sama nie wiem czego bardziej gratulowac - zakupów (u mnie kupowanie spodni to tez masakra) czy naleweczki :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ja ostatnim razem jak kupowałam buty ściągałam je z tajlandii bodajże:evil_lol: ale nigdy więcej, ile się ja przez urząd celny nadenerwować musiałam:angryy: Quote
eria Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 buty z Tajlandii ?? :crazyeye: no to Ci powiem już jest hardcore :evil_lol::evil_lol: Jolcia ! zapraszam! a taka pyszna jak zeszłoroczna :loveu: tylko ciut mocniejsza chyba :lol: Quote
ewka i haker Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 myślę ze Eria zaraz nalewki mieć nie będziesz haaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 ewka i haker napisał(a):myślę ze Eria zaraz nalewki mieć nie będziesz haaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tej kawowej zapewne dziś wieczorem już nie będzie :diabloti: ale wiśnia musi sobie parę miesięcy w piwnicy postać :lol: Quote
ewka i haker Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ale bym sie napiła takiej kawowej dobre musi to byc zapraszamy do nas Quote
Unbelievable Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 eria napisał(a):buty z Tajlandii ?? :crazyeye: no to Ci powiem już jest hardcore :evil_lol::evil_lol: zgadzam się :evil_lol::evil_lol: ale poza mną nikt nie ma oryginalnych najków świecących w ciemności!:evil_lol: a i tak wyszły mi taniej niż gdybym kupowała gorszy model/podróbki w polsce... Quote
sota36 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Kobito- Ty nie szalej! Bo jeszcze dzis wpadne na kawowa! Quote
Vectra Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Przepis na kawową nalewkę , to ja bardzo ładnie poproszę tu bądź na PW :modla: bo ja kawe bardzo lubię ... :diabloti: Quote
weszka Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ja to w ogóle nie lubię ciuchowych zakupów. I z butami tez mam problem bo mam stópkę długą a wąską co nie jest dobrym połączeniem ;) Najbardziej lubię kupić coś przypadkiem. Kupowanie bo muszę to katorga. Naleweczka wisniowa mniaaam bo kawowych przetworów nie lubię ;) Quote
eria Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 dobra to wkleję tu przepis z którego korzystałyśmy Składniki: 1 szklanka mocnej kawy rozpuszczalnej (ok z 2,5 łyżeczki) 1 szklanka wody 1,5 szklanka cukru opakowanie cukru waniliowego 1 szklanka spirytusu Sposób przyrządzenia: Zaparz kawę, wlej do termosu. Do garnuszka wlej wodę, dodaj cukier i cukier waniliowy, zagotuj, aby powstał syrop. Wlej do termosu (do kawy) i zakręć, pozostaw na 6 godz. później przelej zawartość termosu do butelki, zalej spirytusem, wstrząśnij. powinno się pozostawić nalewkę na około 10 dni (2-3 razy dziennie mieszać) ale jeśli jest się niecierpliwym, to można pić już następnego dnia. przemawia do mnie zwłaszcza ostatnie zdanie:diabloti: Quote
eria Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 o jak tu tłumnie :evil_lol::evil_lol: Wróciłam wczoraj wieczorem z Pławniowic :loveu: Było super! Bardzo nam się wypad udał ! Było chodzenie po lesie i taplanie w jeziorku i focenie motyli :cool3:będą jakieś fotki niebawem, bo póki co nie ma czasu ich zgrać i obrobić bo czeka pranko i zmywanko :cool1: Dobrze że leje bo gdyby była piękna pogoda to jeszcze okna musiałabym umyć bo już długo za mną chodzą :shake: Quote
Paulina. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ja myłam okna wczoraj :roll: żeby się więcej nie wstydzic jak wstawie zdjęcia z Milką leżącą na parapecie :diabloti: Quote
eria Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Foxi i Zorka Zorka nieostre ale takie optymistyczne Quote
eria Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Gutek Skiper OGROMNA ćma która z uporem maniaka wracała na niebieską zasłonkę, my ją wynosiliśmy poza werandę a ona wracała ;) będzie więcej jej zdjęć ale to już może na jutro Quote
Doginka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Odpowiedź na posty graniczy z cudem, ale mi się to udało po kilku razach:crazyeye::multi: Piękne foteczki.:loveu: U nas leje od rana:angryy: Quote
ewka i haker Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 super spacerowe zdjecia:) ćma bliiii betty super Kreon [*] Quote
Pegaza Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ania cma byla bardzo goscinna w przeciwienstwie do Was:evil_lol: fajne fotki takie sloneczne:loveu: Quote
Tekla64 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 pikne jak zwykle a Kreon dostojny a jednak szelma, cudo!! Quote
Recommended Posts