Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
Matko kochana, gdzie ja trafiłam? :crazyeye:

Do jakiejś izby wytrzeźwień chyba ;)

do Klubu Koneserów Taniego Wina ! my tu wszyscy trzeźwi jestesmy !

Posted

eria napisał(a):
do Klubu Koneserów Taniego Wina ! my tu wszyscy trzeźwi jestesmy !

taaaa eria mow za siebie ja juz mam we krwi kilka %:evil_lol: dzisiaj do trzezwych sie niezaliczam:cool1: jestem lekko podpita:evil_lol:

Posted

cudnie, wątek się rozwija:evil_lol::evil_lol:
dam głowę, że gdybyśmy to wkleiły na off, to by się więcej koneserów ujawniło..:D:evil_lol:

Posted

Witaj LALUNIU w NOWYM ROKU !!!......sylwester spedziłam na trzezwo ;-)....no prawie ..;-).a nowy rok to juz zupelnie trzezwym okiem ogladalam ....przy wtórze zkacowanych niedopitych i wesolutkich amatorów piwa Tyskie ehehhehe;-)
Buzioki ;-)

Posted

Witaj!!!! :multi:

Przepraszam że tak dawnotu nie byłam... :oops: :oops: :oops: Ale widzę, że nie tylko ja gustuję w tanich jabolkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Śliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: Widać, nowy aparacik całkiem nieźle się sprawuje i robi piękne zdjęcia :loveu: :loveu:

Posted

eria; napisał(a):
o następna koneserka tanich win!!!!!!! :multi: :multi:

Dla mnie te wszystkie wykwinte wina są ohydne :eviltong: :eviltong: :eviltong: I drogie jak nie wiem co! :eviltong: A taki jabolek to nie więcej niż trzy zeta kosztuje, a słodziutki jak miód jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
tak tak, ja przyszłam to juz koniec picia :mad: :evil_lol:

Madziu a Ty też lubisz tanie winka ???:drinking:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']tak tak, ja przyszłam to juz koniec picia :mad: :evil_lol:

Madzia Ty juz swoje wypiłas za cały rok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.... tutaj koniec z tanimi winami :evil_lol:...dla Twojego dobra oczywiscie :loveu::loveu:

Witaj Anulko :loveu: starsza o jeden roczek heehehheeheh :loveu:

Posted

furciaczek; napisał(a):
musial kosztowac wiecej jak 3 zl:evil_lol: te drozsze sa bleeee:lol:

Zgadzam się z tobą w stu procentach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ten Tur to takie czerwone wytrawne? Bo jak tak to myśmy w szkole średniej na wycieczce w Krakowie coś takiego żłopali:evil_lol::evil_lol: Chłopcy biegali po to do sklepu przy Sukiennicach. Pamiętam poranek po tej wesołej nocy brrrrr i jajecznicę, która podali nam na śniadanie. o fujjjj