Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foxi momentami chyba nie bardzo zabawowa byla hihihi, moze humorki sie pokazuja?
to z zezloszczona Foxi i calym kompletem uzebienia - piekne!!! a pro po dentysty!

Posted

Minął miesiąc bez Kreosia, a u mnie miesiąc z Vesper. Tak to życie się przeplata. Filmik piękny - łzy aż same płyną :( Obejrzałam na cicho bo w pracy ale w domu puszczę sobie z muzyką.

Posted

Jutro kolejna data.... 3 lipca 2006 wypatrzyłam ten mój czarny diament w schronie i jeszcze tego samego dnia był u mnie :loveu: na tymczasie rzecz jasna :evil_lol::loveu: nie ma dnia żeby mnie ktoś nie zapytał o łosia,dzisiaj znowu dwie osoby których jakiś czas nie widziałam pytały gdzie drugi pies...

Wczoraj odwiedziła mnie Figusia (skubanko) to byłam w swoim żywiole mając olbrzymka na 2,5 godziny dla siebie :)

Byłam u dentysty - żyję!!! :multi: cosik mi tam porobiła, ale nie bolało, a za tydzien w środe plombe założy czyli znowu stressss :shake::evil_lol:

Dobrze że jutro już piątek, bo chodzę jakaś zmierzła i marudna dzisiaj i byle bzdura mnie denerwuje:roll:.Trzeba mi weekendu i totalnego lenistwa w łóżeczku bez żadnego pośpiechu gdziekolwiek

Posted

a co z nią ? może na focie dziwnie wyszła, w rzeczywistoci zupełnie normalna:lol:, a pani zawsze pierwsze co mówi to żeby oczka było widać :evil_lol:

Posted

Bo oczka najwazniejsze do kontaktu i najśliczniejsze :p Ja tez zawsze przypominam fryzjerce, zeby były dobrze widoczne i mam w nosie kształt grzywki;)
Piekna Figusia: wielka, czarna, wyciszona, pewna siebie, cudo :loveu:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Bo oczka najwazniejsze do kontaktu i najśliczniejsze :p Ja tez zawsze przypominam fryzjerce, zeby były dobrze widoczne i mam w nosie kształt grzywki;)
Piekna Figusia: wielka, czarna, wyciszona, pewna siebie, cudo :loveu:

witam Tangerine :lol:
a na Twoim avku oczka zasłonięte grzywką :cool3::cool3:

Posted

[quote name='Matusz']Eria, co to ? :eviltong:
udało mi się ufocić moim 50mm, ale to trudne zadanie, czemu ja nie mam makro?:placz:

ważka jaka jest każdy widzi :loveu: pięknie wyszła ! ale gatunku Ci nie podam bo nie rozróżniam większości ważek ;)

Posted

eria napisał(a):
ważka jaka jest każdy widzi :loveu: pięknie wyszła ! ale gatunku Ci nie podam bo nie rozróżniam większości ważek ;)

aha:p Twojego makro i tak nic nie przebije :loveu::loveu::loveu: te czarne oczy ! :crazyeye::loveu:

Posted

ale swietne makro:loveu: :loveu: :loveu:

Ania masz moze jakies zdanie o lustrze canonie 20d??

mam okazje zeby kupic tanio z kitem 18-55 i caly czas sie zastanawiam czy warto inwestowac w starszy aparat (za 1000zł)

Posted

eria napisał(a):
a na Twoim avku oczka zasłonięte grzywką :cool3::cool3:

Eeee... no tak wyszlo :lol: Ale za to Gimloń stoi spokojnie na tej fotce, czyli widać mój powód zadogomaniaczenia ;)
Z reguly mam jego zdjęcia siedziące albo rozmyte w biegu z grzywką rozwianą na boki :lol: Aparat kiepski i talentu brak :cool3:

Posted

no to cale szczescie
ze sa i inni przyznajacy sie do braku tej iskry bozej, nie jestem sama !!!!ale jak juz nie raz pisalam troche zazdroszcze a jeszcze czesciej sie zloszcze bo fajne rzeczy uciekaja przez to

Posted

Tekla64 napisał(a):
no to cale szczescie
ze sa i inni przyznajacy sie do braku tej iskry bozej, nie jestem sama !!!!

Na pewno jest nas, beztalenci, sporo, tylko rzadko którzy sie ujawniają. Podgladactwo na dogo kwitnie :loveu:
Dzięki temu takie talenta twórcze jak Eria mają swoje galerie i fankluby :p
a my mozemy cieszyć się genialnymi fotkami strasznych potworów :evil_lol:

Posted

tangerine74 napisał(a):

Dzięki temu takie talenta twórcze jak Eria mają swoje galerie i fankluby :p
a my mozemy cieszyć się genialnymi fotkami strasznych potworów :evil_lol:

a ja jak własne zdjęcia oglądam to się cieszę że takie wazki czy muchy nie są rozmiarów psów :diabloti:
to jedno. a drugie to jak własne zdjęcia oglądam to te przeklęte plamy psują mi wszelką radość

Posted

eria napisał(a):
jak własne zdjęcia oglądam to te przeklęte plamy psują mi wszelką radość

No cóż ten perfekcjonizm... jest niezdrowy dla Ciebie :cool3:, ale za to jaki pozyteczny dla nas - coraz bardziej sie starasz i coraz tu piekniej :p