sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='eria']A wstałam, przed chwilą bo przed chwilą ale wstałam....Oj daliśmy czadu wczoraj, hehe, ale dziwne, ja się bardzo dobrze czuje, brzuszek domaga się jeść, głowa nie boli... Ale te komandosy dobre były, nie tak dobre jak dzika wiśnia, a leśny dzban to już w ogóle pyszności :evil_lol: :loveu: Jezu, dziecko, co Ty robilas????????:-o Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 sota36 napisał(a):Jezu, dziecko, co Ty robilas????????:-o fajnie było ino trza było te no....radiowozy omijać :cool1: :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 eria napisał(a):fajnie było ino trza było te no....radiowozy omijać :cool1: :evil_lol: chyba "rajdowozy"? A tak swoja droga,to znajac ich stan techniczny latwo nie bylo sie czajnikowac! Quote
wiq Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 eria, widze, ze pośmigałaś o wiele lepiej niż ja:eviltong::evil_lol: Quote
Korenia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='eria']A wstałam, przed chwilą bo przed chwilą ale wstałam....Oj daliśmy czadu wczoraj, hehe, ale dziwne, ja się bardzo dobrze czuje, brzuszek domaga się jeść, głowa nie boli... Ale te komandosy dobre były, nie tak dobre jak dzika wiśnia, a leśny dzban to już w ogóle pyszności :evil_lol: :loveu: Komandos :crazyeye: O fuuuuu jak takie coś można pić :crazyeye: To prawie jak wino z biedronki/ lidla ... bleeeeeeeeeee Zyczymy duzo zdjec w galerii ;p Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witam :) i zyczę wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu: Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol: Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 wiq napisał(a):jak to jak, normalnie:evil_lol: o ! to jest prawidłowa odpowiedź ! :loveu: Quote
wiq Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 widze, ze w kwestii trunkow jestesmy zgodne;):evil_lol: Quote
tygra Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 witam po sylwku z ciężkim bólem głowy i dużym pragnieniem Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 wiq napisał(a):widze, ze w kwestii trunkow jestesmy zgodne;):evil_lol: to trutka raczej nie trunek ale co tam :evil_lol: jabole górą !! :loveu: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 eria napisał(a):to trutka raczej nie trunek ale co tam :evil_lol: jabole górą !! :loveu: :evil_lol: o fuj :crazyeye: ja sobie piłam drinki :P osobiscie wole czysta wodke, ale jak wszyscy to wszyscy ;) Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 zaba14 napisał(a):o fuj :crazyeye: ja sobie piłam drinki :P osobiscie wole czysta wodke, ale jak wszyscy to wszyscy ;) wódki bym za chiny nie przełknęła :shake: podobnie piwo :shake: Quote
Korenia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 eria napisał(a):Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu: Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol: Obżydlistwo... bleeeeeeeeeeeeee Quote
zaba14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Korenia napisał(a):Obżydlistwo... bleeeeeeeeeeeeee dokładnie ;) każdy bawi sie przy tym co lubi ;) Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='sota36']Bonie dydo - co tu sie dzieje????? tu się o wykwintnych alkoholach rozmawia :evil_lol: mniamiii Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 eria napisał(a):tu się o wykwintnych alkoholach rozmawia :evil_lol: mniamiii do AA z nimi!!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 eria kochana, bo ja nie miałam wczoraj okazji :oops: Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!:lol: a to składała madzia z kudłatym brudaskiem swoim :evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 eria napisał(a):Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu: Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol: oj gdzie te czasy sie podzialy gdzie i ja pilam czrna perelke w parku:evil_lol: tak wogole to lepsze jest to za 2.50zl:lol: jak kosztowalo wiecej to nie pije:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 I Ty Gosiu lubisz takie winko !!!!! Gosiu po katowickiej wystawie już wiemy na co idziemy :loveu: a Wiq chyba też wspominała o tej wystawie, więc może i ona pójdzie z nami na winko bo też takie lubi :evil_lol: :loveu: Madziu dziękuję za życzonka :loveu: uściskaj Gajkę :loveu: Quote
furciaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 TANIE WINO JEST DOBRE BO JEST DOBRE I TANIE:evil_lol: czy jakos tak:oops: Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 oj za moich młodzieńczych czasów się piło Amanitę, mniam, słodkie jak sto diabłów, a cenowo hmm to jeszcze na miliony się liczyło to pewnie ze 100 tysięcy kosztowało hihihi na etykietce to miało taką tańczącą południową piękność całą w płomiennoczerwonych falbankach :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts