Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']A wstałam, przed chwilą bo przed chwilą ale wstałam....Oj daliśmy czadu wczoraj, hehe, ale dziwne, ja się bardzo dobrze czuje, brzuszek domaga się jeść, głowa nie boli... Ale te komandosy dobre były, nie tak dobre jak dzika wiśnia, a leśny dzban to już w ogóle pyszności :evil_lol: :loveu:
Jezu, dziecko, co Ty robilas????????:-o

Posted

sota36 napisał(a):
Jezu, dziecko, co Ty robilas????????:-o

fajnie było ino trza było te no....radiowozy omijać :cool1: :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
fajnie było ino trza było te no....radiowozy omijać :cool1: :evil_lol:
chyba "rajdowozy"? A tak swoja droga,to znajac ich stan techniczny latwo nie bylo sie czajnikowac!

Posted

[quote name='eria']A wstałam, przed chwilą bo przed chwilą ale wstałam....Oj daliśmy czadu wczoraj, hehe, ale dziwne, ja się bardzo dobrze czuje, brzuszek domaga się jeść, głowa nie boli... Ale te komandosy dobre były, nie tak dobre jak dzika wiśnia, a leśny dzban to już w ogóle pyszności :evil_lol: :loveu:
Komandos :crazyeye: O fuuuuu jak takie coś można pić :crazyeye: To prawie jak wino z biedronki/ lidla ... bleeeeeeeeeee

Zyczymy duzo zdjec w galerii ;p

Posted

Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu:
Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
widze, ze w kwestii trunkow jestesmy zgodne;):evil_lol:

to trutka raczej nie trunek ale co tam :evil_lol: jabole górą !! :loveu: :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
to trutka raczej nie trunek ale co tam :evil_lol: jabole górą !! :loveu: :evil_lol:

o fuj :crazyeye:
ja sobie piłam drinki :P osobiscie wole czysta wodke, ale jak wszyscy to wszyscy ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
o fuj :crazyeye:
ja sobie piłam drinki :P osobiscie wole czysta wodke, ale jak wszyscy to wszyscy ;)

wódki bym za chiny nie przełknęła :shake: podobnie piwo :shake:

Posted

eria napisał(a):
Korenia, jak w ogóle mam coś pić (a cały rok nie piję właściwie nic) to to właśnie jest słodkie tanie wino:cool3: , to z biedronki na pewno też jest pyszniaste:loveu:
Mówiąc tanie mam na myśli ceny w okolicach .....3 zł :diabloti: to te najlepsiejsze są :loveu: :evil_lol:

Obżydlistwo... bleeeeeeeeeeeeee

Posted

eria kochana, bo ja nie miałam wczoraj okazji :oops:

Bardzo dużo prezentów,
mało w życiu zakrętów,
Dużo bąbelków w szampanie,
Kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku
szczęścia w Nowym Roku!:lol:

a to składała madzia z kudłatym brudaskiem swoim :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):

oj gdzie te czasy sie podzialy gdzie i ja pilam czrna perelke w parku:evil_lol:
tak wogole to lepsze jest to za 2.50zl:lol: jak kosztowalo wiecej to nie pije:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

I Ty Gosiu lubisz takie winko !!!!! Gosiu po katowickiej wystawie już wiemy na co idziemy :loveu: a Wiq chyba też wspominała o tej wystawie, więc może i ona pójdzie z nami na winko bo też takie lubi :evil_lol: :loveu:

Madziu dziękuję za życzonka :loveu: uściskaj Gajkę :loveu:

Posted

oj za moich młodzieńczych czasów się piło Amanitę, mniam, słodkie jak sto diabłów, a cenowo hmm to jeszcze na miliony się liczyło to pewnie ze 100 tysięcy kosztowało hihihi
na etykietce to miało taką tańczącą południową piękność całą w płomiennoczerwonych falbankach :evil_lol::evil_lol: