Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

narzędzie stempel mi nie dziala w PS :roll: wyskakuje jakiś error wtedy :roll: stempel mam w photofiltre ale nie daje zadowalających efektów-choć pewnie to raczej brak moich umiejętności. jedna z tych plam jest za duża i zawsze ślad jest :roll:

Posted

eria napisał(a):
narzędzie stempel mi nie dziala w PS :roll: wyskakuje jakiś error wtedy :roll: stempel mam w photofiltre ale nie daje zadowalających efektów-choć pewnie to raczej brak moich umiejętności. jedna z tych plam jest za duża i zawsze ślad jest :roll:

zrobić reinstalkę PSa ;)

Posted

śliczne wodne zdjęcia :loveu: oj jak ja bym też takie chciała robić :loveu: motylek też zajedwabisty :loveu: i to zdjęcie wykadrowane Foxi na skale czy czymś :loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']zrobić reinstalkę PSa ;)
niedługo będę formatować kompa, wtedy się zainstaluje na nowo
[quote name='Cerber']śliczne wodne zdjęcia :loveu: oj jak ja bym też takie chciała robić :loveu: motylek też zajedwabisty :loveu: i to zdjęcie wykadrowane Foxi na skale czy czymś :loveu:
hej Lui :lol: fajnie że zaglądasz czasem!

mam jakieś stare wymieszane fotki

Posted

[quote name='kwiatek82']Witam,
przejrzałam troche galerie psiaki piękne, wspolczuje straty (*)
Roxi mega usmiechnięta !

zaciekawil mnie ten stwór
http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P6100291.jpg

mamy takiego samego hehe, nawet 3 (samca Zenka i dwie samiczki) :) mnoża się regularnie ! :) polecam gadzinki są cudne ale agamy błotne potrzebują dużego terrarium.
Witam serdecznie :multi:
Pomyliłas pierwszą literkę imienia mojej panienki :cool3::cool3: Foxi :loveu:

A Agama mieszka w zoo w Wrocławiu gdzie byłam na wycieczce ;)

Posted

eria napisał(a):
mam dziś taki bylejaki dzień a teraz napad smutku

No proszę Cię... Bo sobie zaraz zaczniemy żale wylewać i potopimy sie w tym wątku we własnych łzach :mad:

Swoją drogą to ta fotka Krosia jest piękna :multi:
Foksiaczek z ADHD i butelką :evil_lol: i motylek :loveu:

Przy okazji to coś odkryłam... chyba muszę iść do optyka, bo okazało sie, że mam problem z oczami - nie widzę Twoich plamek :crazyeye: (niestety nie żartuję :placz:)

Posted

Dzień dobry :lol: . Samopoczucie mam bylejakie, dokładnie takie jak pogoda za oknem :placz: Ja potrzebuje słońca żeby miec dobry nastrój :roll:

Wkleję znowu jakichś staroci daremnych trochę

Posted

co prawda po rannym pochmurnym i bardzo ponurym niebie spadl deszcz to teraz przebija sie slonce i jak tylko wszystkie wisielcze wtorki w to uwierza ze po kazdej burzy wyglada slonce , zrobi wam sie wszystkim lepiej!!! czego wam zycze USZY DO GORY!!!!
Eria czasem na te upaprane nosiska jestem straszliwie zla, zwlaszcza ja jestem ubrana wyjsciowo do ludzi a one mnie wtedy namietnie musza podotykac, albo jak zmyje podlogi a te lawkowce[pedzle lawkowe teraz juz malo stosowane] wpadna na wspanialy pomysl by te wode z zewnatrz[bo tam maja do picia] wniesc natychmiast do srodka!
ale masz racje nosy to nosy i bez nich ciezko.
ale ja wiem ze gdzies tam i dla ciebie juz rosnie nochalek.

Posted

kwiatek82 napisał(a):
ojojojojoj !!!!
bardzo przepraszam, oczywiscie ze ta cudna suczka to Foxi ! :loveu:
wybaczysz? :evil_lol:

też pytanie !!!! :multi::multi:

Tekla - trochę poczekam , ale marzenie o wielkim czarnym kudłatym się spełni i tak !