Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry weekendowo :multi::multi: Za 40 min jadę do Wrocławia do ZOO ! TZ wymyślił :evil_lol: czasem na dobre pomysły zwłaszcza że w tym ZOO jest jedyna w PL motylarnia :diabloti: i on jeszcze nie zdaje sobie sprawy ile spędzimy tam czasu :diabloti: Mam spakowane dwa aparaty i dwa obiektywy , akumulator naładowany do granic,karta czysta,pełne uzbrojenie :evil_lol: byle tylko nie padało...

Cieszę się że Foksiaste skoki i biały maczek się podobują - wkleję jeszcze

Posted

no ładnie... jedziesz do Wro i to tak bez uprzedzenia :placz:
a ja dziś w pracy a potem trening i nawet na 5 minut się nie urwę...
nie ładnie tak
kto Ci w ogóle dał wolne :diabloti:

Posted

No nieźle z tym wypadem! Nie dość że weekend długi to jeszcze sobie przedłużyłaś hihi Ale że Tania nie została uprzedzona to rzeczywiście nietakt ;)

Żeby było cos miłego to napiszę, że super wodne fotki!!!

Posted

Czyżby erię motylki na tyle wciągnęły, że siedzi tam do teraz i pstryka fotki? :roll:

w tym ZOO jest jedyna w PL motylarnia :diabloti:
Czy przypadkiem w ogrodzie botanicznym w Poznaniu nie ma motylarium? Tak coś mi się wydaje, że jest:cool3: Wycieczka do Poznania?

Posted

Ju jestem:loveu: ale nadal żyję motyalmi ! To było coś pięknego. Duszno i parno ale spędziłabym tam cały dzień, motyle duże i przepiękne-mam zdjęć z samego zoo ponad 400. W ogóle to najlepsze zoo w jakim byłam , a byłam w Chorzowie,Warszawie i Gdańsku-Oliwie. Fantastyczne,ogromne,rozbudowane terrarium - najwięcej mam zdjęć gadów:loveu: Są też płaziki, owady, chyba wszelkie gatunki karaczanów. Do tego piękne morskie akwaria. I jeszcze jedno co zrobiło na mnie duże wrażenie - pomieszczenie małpiarnia gdzie luzemnad głowami zwiedzających biegają sobie kapucynki ! No i fajnie-kapucynki jak kapucynki ,a ja patrze do góry na plątaninę lin i w jednym miescu wielka kula futra która się nie rusza :cool3: no to myślę -pewnie element dekoracji. Aż tu nagle kula się poruszyła - leniwiec :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Do takich gatunków których w polskim zoo bym się nie spodziewała był orangutan , dość biednie wyglądał i wybiegu za wielkiego nie miał....No i wataha wilków:loveu: które na nasz widok podbiegły do szyby - oko w oko z wilkiem :loveu: Całkiem spore stadko i nawet niezły wybieg.Ehhhh bardzo nam się wycieczka udała, ale po zoo zaliczyliśmy jeszcze jedzonko i nagle zrobiła się 20 godzizna i trzba było wracać. Nie dałam Tanii znać bo i tak nie było czasu na spotkanie,a napewno nie na psi spacer :lol: Napewno do Tanii pojadę kiedyś z Foxi pociągiem nataką jednodniową wycieczkę :loveu: No i rano straciliśmy 2 godziny na politechnice wrocławskiej gdzie tz mial cos do zalatwienia a promotorowi się wydaje że wszyscy wygrali czas na loteriii:roll: zabieram się za zgrywanie zdjęć

edit.

a tutaj było oddzielone szybą miejsce, gdzie wykluwają się motyle