Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bo foxi to taki pitbul troche... agresywna...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: stad taka wielka paszcza

prosze zwrocic uwage na przerazene w oczach belga i uklony w strone Foxi:evil_lol:

Posted

dla mojego paskudy jamniora nie ma dobrych zabawek sa tylko takie ktore wiecej czasu potrzebuja by je popsuc!!! kazda zezre skubaniec, nie oplaca mu sie nic dawac do zabawy a przy tym uczy tego Nikodema a to mi wcale nie potrzebne

Posted

Foxi nie niszczy zabawek w ogóle :lol:Zresztą nigdy nic nie zniszczyła. Kreoś miał bardziej mordercze skłonności jeśli chodzi o zabawki:evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Aniu to masz przekichane, diabeł do konca życia będzie pamiętała TEN spacer :diabloti:

a to ciekawe bo akurat Loganowi Foxi nie miała nic do powiedzenia :razz::evil_lol:
od nowej strony fotki wkleję z pływania wczorajszego

Posted

cdna skoczkini w dal w zwyz i w ogole super jak zwykle zdjecia !!!!
nic dziwnego ze mnie sie nie chce juz wstawiac moich wypocin bo moje to takie normalne pstrykanie a nie takie fajowe momenciki, jak ja lubie tu zagladac i ogladac twoje zdjecia

Posted

Eria, ja poprostu nie wiem co powiedzieć:crazyeye: Cudne foty:loveu::loveu::loveu:
Ja jestem tępak jeśli chodzi o foty w ruchu - mi nie wychodzą:placz:
Ruch się rozmazuje zamiast zamrozić - już to pisałam u Vectry:oops: