Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj odwiedziła nas Sota36 z Darkiem i Guciem :cool3: i duuużo fote ze spacerku jest !

to tak na zachętę :cool3: jutro więcej :eviltong:

Posted

a Foxi swego czasu się brzydziła cudzymi zabawkami :evil_lol: nawet jak pobiegła za nie swoją piłką to jej nie złapała wcale,albo od razu pluła z obrzydzeniem :evil_lol:
zaraz wkleję fotki

Posted

a Foxi swego czasu się brzydziła cudzymi zabawkami :evil_lol: nawet jak pobiegła za nie swoją piłką to jej nie złapała wcale,albo od razu pluła z obrzydzeniem :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']to chyba przez za dużą piłeczkę Gucia :evil_lol: która się Foksikowi strasznie podobała mimo że ledwo mieściła się w pysiu :evil_lol:

obce się zawsze najbardziej podoba :)

[quote name='eria']a Foxi swego czasu się brzydziła cudzymi zabawkami :evil_lol: nawet jak pobiegła za nie swoją piłką to jej nie złapała wcale,albo od razu pluła z obrzydzeniem :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Bo Foxi to madry pies:loveu: ja bym tez z cudzej szklanki herbaty sie nie napila:evil_lol:

Ania a Foxik nie teskni..?wiesz...:roll:

nie tęskni :lol: ona jest stworzona by być tym jedynym uwielbianym oczkiem w głowie :diabloti: i broń boże z nikim się nie dzielić :diabloti:

Posted

Foxi to taka mała szalona pannica :)
Kurcze, właśnie przebrnęłam przez Twoją gelerię i doczytałam o Kreosiu [*]. Nawet nie wiem co powiedzieć...
Widzę również, ze Foxi miała styczność z fretką :cool3: He he, Vega od moich ogonów również po nosie dostaje :evil_lol:

Posted

Foxi to taka mała szalona pannica :smile:
Kurcze, właśnie przebrnęłam przez Twoją gelerię i doczytałam o Kreosiu
  • . Nawet nie wiem co powiedzieć...
    Widzę również, ze Foxi miała styczność z fretką :cool3: He he, Vega od moich ogonów również po nosie dostaje :evil_lol:

• dużo nadrobiłaś, spotkanie z Fretką to już daaaaawno temu,początek maja :lol:

Dzieńdobry, przyszłam pomóc w nowej stronce, bo wiem, że będą foty:p

no proszę jak Doginka już mnie dobrze zna :evil_lol::evil_lol:

Posted

Foksiu dzielnie walczy z za dużą piłką :evil_lol: jest twardziel z niej bo jakby była mięczak to by za sznurek trzymała :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
    dużo nadrobiłaś, spotkanie z Fretką to już daaaaawno temu,początek maja :lol:

no proszę jak Doginka już mnie dobrze zna :evil_lol::evil_lol:

Ty się tu nie mędrkuj, tylko foty dawaj:mad::diabloti:

Edit: Ooooo, nie zdążyłam napisć, a foty się pokazały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: