eria Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 to jeszcze poranne a to już wczorajsze popołudnie a tyle piesków było : Foxi,Figa,Hektor,Beza i Afera :lol: Quote
eria Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Od-Nowa napisał(a):zaglądam i oglądam ;) fajna gromada spacerowa :lol: zaintrygowała mnie Afera - który to piesek?? ten najmniejszy ? :cool3::evil_lol: nie, ta najmniejsza to miniaturowa jamniczka Beza (z wielkim charakterem,w młodości potrafiła wieszać się rottweilerom na gardłach:evil_lol:) Afera to ta szara kundelka wielkości Foxi :lol: Imię do niej totalnie nie pasuje, bo to bardzo grzeczna,uległa,spokojna suczka ;) Jest tak jak Foxi ze schroniska naszego rudzkiego ;) Quote
DorkaWD Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Od-Nowa napisał(a):Afera - który to piesek?? ten najmniejszy ? :cool3::evil_lol: Też go obstawiam :cool3: Modraszki... rozpusta dla oczu :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 zaglądam i oglądam ;) fajna gromada spacerowa :lol: zaintrygowała mnie Afera - który to piesek?? ten najmniejszy ? :cool3::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 fajne ze z rosą;) One wtedy chyba nie są zbyt płochliwe? Quote
LeCoyotte Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 eria napisał(a):w ogóle się wtedy nie ruszają, jak martwe, mogę sobie gałązki odgarniać,naginać, trawki usuwać przeszkadzające a one nic :loveu::loveu: haah dobre, kolejny powód żeby wstać o 5 rano:cool1: Quote
eria Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 LeCoyotte napisał(a):fajne ze z rosą;) One wtedy chyba nie są zbyt płochliwe? w ogóle się wtedy nie ruszają, jak martwe, mogę sobie gałązki odgarniać,naginać, trawki usuwać przeszkadzające a one nic :loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 wracając od Weszki pociągiem, przejeżdżałam przez Rude Śl. widziałam to schronisko przy torach. Fajnie poustawiane budy w kręgi.Choć i to nie umili ani trochę pobytu tam... widziałam też,że przepiękny dworzec macie!!!! może dałabyś się namówić na obfotografowanie go?? Quote
Rinuś Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Eria piękny banner :crazyeye::loveu: Ja nie wiem skąd Ty bierzesz te owady...u mnie żadnych nie ma :placz::placz::placz: Quote
eria Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Od-Nowa']wracając od Weszki pociągiem, przejeżdżałam przez Rude Śl. widziałam to schronisko przy torach. Fajnie poustawiane budy w kręgi.Choć i to nie umili ani trochę pobytu tam... widziałam też,że przepiękny dworzec macie!!!! może dałabyś się namówić na obfotografowanie go?? dworzec piękny :crazyeye: w Rudzie ? czy Chebzie ?? :crazyeye: ja chyba nigdy nie byłam ani na jednym ani na drugim :oops: daleko mam :lol: ale skoro tak twierdzisz może faktycznie uskutecznię wycieczkę :cool3: Ja nie wiem skąd Ty bierzesz te owady...u mnie żadnych nie ma zapewniam że są, tylko musisz nauczyć się zauważać a nie tylko patrzeć:lol: haah dobre, kolejny powód żeby wstać o 5 rano o 5 mi się nie zdarza :diabloti: o 6 wstaję :eviltong: a w ogóle to widzę swój av :crazyeye: Quote
Rinuś Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 eee to ja muszę chyba przyjechać do Ciebie na naukę zauważania :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ja się nie orientuję za bardzo gdzie... chyba Chebzie o tu fotke jakąś znalazłam http://gfx.tvs.pl/turystyka/atrakcje/22/90.jpg http://gfx.tvs.pl/turystyka/atrakcje/22/89.jpg od strony torów wygląda jeszcze lepiej jak perspektywa podkreślona jest przez daszki na peronach. Piękny budynek. Ciekawe jak jest w środku ;) jakbyś miała kiedyś czas to bardzo proszę o zdjęcia ;) myślałam o Tobie zresztą całą drogę powrotną... o Was. Quote
eria Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Od-Nowa']ja się nie orientuję za bardzo gdzie... chyba Chebzie o tu fotke jakąś znalazłam http://gfx.tvs.pl/turystyka/atrakcje/22/90.jpg http://gfx.tvs.pl/turystyka/atrakcje/22/89.jpg od strony torów wygląda jeszcze lepiej jak perspektywa podkreślona jest przez daszki na peronach. Piękny budynek. Ciekawe jak jest w środku ;) jakbyś miała kiedyś czas to bardzo proszę o zdjęcia ;) myślałam o Tobie zresztą całą drogę powrotną... o Was. hmmm to Chebzie chyba jest...:lol: my się Taniu musimy kiedyś spotkać ! Właśnie weszłam na stronę pkp, ode mnie do Wrocka to raptem 2,5 godziny - przecież to tyle co nic ! Myślę że w jakiś weekend się umówimy,spakuję Foksika i na jednodniową wycieczkę:loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 o ! i to jest to!! :multi::multi::multi: zresztą zapraszałam i podtrzymuję ;) czekamy :calus: Quote
wiq Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Hektor się pięknie trzyma:loveu: A jak Sonia? No no, eria we Wroc, ja sie chętnie zamienię:evil_lol: Ty tu, ja ma Śląsk:evil_lol: Quote
eria Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Nie mam wieści o Soni narazie :roll: Jutro mają być wyniki histopatologii;) Kurde byłam wczoraj w kinie na Antychryście ...Strasznie ciężki film. I bardzo ostre sceny. Warto obejrzeć napewno,ale nie myśleć potem nad tym, bo w sumie nie wiadomo co autor miał na myśli. Quote
wiq Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Trzymam kciuki za nią.. Ech, ja takich fimów nie lubię:shake: Wolę klimat Trainspotting i Las Vegas Parano:evil_lol: Quote
weszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Foto-robactwo tradycyjnie wymiata jakością! A ja Wam ciotki powiem że kiedyś to musimy się co najmniej na jakiś weekend umówić - wziąć domek w fajnym miejscu żeby wszyscy nie mieli zbyt daleko i była jakaś woda, zabrać psy i posiedzieć tak gadając o psach, focąc i oddając się innym miłym czynnościom ;) Quote
Rinuś Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Weszka to na zlot się zapisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Foxi jest cudowna :loveu: Quote
malawaszka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 weszka napisał(a):Foto-robactwo tradycyjnie wymiata jakością! A ja Wam ciotki powiem że kiedyś to musimy się co najmniej na jakiś weekend umówić - wziąć domek w fajnym miejscu żeby wszyscy nie mieli zbyt daleko i była jakaś woda, zabrać psy i posiedzieć tak gadając o psach, focąc i oddając się innym miłym czynnościom ;) ja też ja też :multi: co prawda pewnie bez psów wiesniaków, ale piwko z Wami chętnie wypiję :loveu: Quote
Feigned Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P6069531.jpg ale ona śliczna :loveu: Quote
Recommended Posts