Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa napisał(a):
zaglądam i oglądam ;)
fajna gromada spacerowa :lol: zaintrygowała mnie Afera - który to piesek?? ten najmniejszy ? :cool3::evil_lol:

nie, ta najmniejsza to miniaturowa jamniczka Beza (z wielkim charakterem,w młodości potrafiła wieszać się rottweilerom na gardłach:evil_lol:) Afera to ta szara kundelka wielkości Foxi :lol: Imię do niej totalnie nie pasuje, bo to bardzo grzeczna,uległa,spokojna suczka ;) Jest tak jak Foxi ze schroniska naszego rudzkiego ;)

Posted

eria napisał(a):
w ogóle się wtedy nie ruszają, jak martwe, mogę sobie gałązki odgarniać,naginać, trawki usuwać przeszkadzające a one nic :loveu::loveu:

haah dobre, kolejny powód żeby wstać o 5 rano:cool1:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
fajne ze z rosą;) One wtedy chyba nie są zbyt płochliwe?

w ogóle się wtedy nie ruszają, jak martwe, mogę sobie gałązki odgarniać,naginać, trawki usuwać przeszkadzające a one nic :loveu::loveu:

Posted

wracając od Weszki pociągiem, przejeżdżałam przez Rude Śl. widziałam to schronisko przy torach. Fajnie poustawiane budy w kręgi.Choć i to nie umili ani trochę pobytu tam...

widziałam też,że przepiękny dworzec macie!!!! może dałabyś się namówić na obfotografowanie go??

Posted

[quote name='Od-Nowa']wracając od Weszki pociągiem, przejeżdżałam przez Rude Śl. widziałam to schronisko przy torach. Fajnie poustawiane budy w kręgi.Choć i to nie umili ani trochę pobytu tam...

widziałam też,że przepiękny dworzec macie!!!! może dałabyś się namówić na obfotografowanie go??

dworzec piękny :crazyeye: w Rudzie ? czy Chebzie ?? :crazyeye: ja chyba nigdy nie byłam ani na jednym ani na drugim :oops: daleko mam :lol: ale skoro tak twierdzisz może faktycznie uskutecznię wycieczkę :cool3:

Ja nie wiem skąd Ty bierzesz te owady...u mnie żadnych nie ma

zapewniam że są, tylko musisz nauczyć się zauważać a nie tylko patrzeć:lol:

haah dobre, kolejny powód żeby wstać o 5 rano

o 5 mi się nie zdarza :diabloti: o 6 wstaję :eviltong:

a w ogóle to widzę swój av :crazyeye:

Posted

ja się nie orientuję za bardzo gdzie... chyba Chebzie
o tu fotke jakąś znalazłam
http://gfx.tvs.pl/turystyka/atrakcje/22/90.jpg
http://gfx.tvs.pl/turystyka/atrakcje/22/89.jpg

od strony torów wygląda jeszcze lepiej jak perspektywa podkreślona jest przez daszki na peronach. Piękny budynek. Ciekawe jak jest w środku ;)
jakbyś miała kiedyś czas to bardzo proszę o zdjęcia ;)

myślałam o Tobie zresztą całą drogę powrotną... o Was.

Posted

[quote name='Od-Nowa']ja się nie orientuję za bardzo gdzie... chyba Chebzie
o tu fotke jakąś znalazłam
http://gfx.tvs.pl/turystyka/atrakcje/22/90.jpg
http://gfx.tvs.pl/turystyka/atrakcje/22/89.jpg

od strony torów wygląda jeszcze lepiej jak perspektywa podkreślona jest przez daszki na peronach. Piękny budynek. Ciekawe jak jest w środku ;)
jakbyś miała kiedyś czas to bardzo proszę o zdjęcia ;)

myślałam o Tobie zresztą całą drogę powrotną... o Was.

hmmm to Chebzie chyba jest...:lol:
my się Taniu musimy kiedyś spotkać ! Właśnie weszłam na stronę pkp, ode mnie do Wrocka to raptem 2,5 godziny - przecież to tyle co nic ! Myślę że w jakiś weekend się umówimy,spakuję Foksika i na jednodniową wycieczkę:loveu:

Posted

Hektor się pięknie trzyma:loveu:
A jak Sonia?

No no, eria we Wroc, ja sie chętnie zamienię:evil_lol: Ty tu, ja ma Śląsk:evil_lol:

Posted

Nie mam wieści o Soni narazie :roll: Jutro mają być wyniki histopatologii;)

Kurde byłam wczoraj w kinie na Antychryście ...Strasznie ciężki film. I bardzo ostre sceny. Warto obejrzeć napewno,ale nie myśleć potem nad tym, bo w sumie nie wiadomo co autor miał na myśli.

Posted

Foto-robactwo tradycyjnie wymiata jakością!
A ja Wam ciotki powiem że kiedyś to musimy się co najmniej na jakiś weekend umówić - wziąć domek w fajnym miejscu żeby wszyscy nie mieli zbyt daleko i była jakaś woda, zabrać psy i posiedzieć tak gadając o psach, focąc i oddając się innym miłym czynnościom ;)

Posted

weszka napisał(a):
Foto-robactwo tradycyjnie wymiata jakością!
A ja Wam ciotki powiem że kiedyś to musimy się co najmniej na jakiś weekend umówić - wziąć domek w fajnym miejscu żeby wszyscy nie mieli zbyt daleko i była jakaś woda, zabrać psy i posiedzieć tak gadając o psach, focąc i oddając się innym miłym czynnościom ;)

ja też ja też :multi: co prawda pewnie bez psów wiesniaków, ale piwko z Wami chętnie wypiję :loveu: