Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że to nogi, ale z drugiej strony jak nogi bolą to też nie za dobrze...Kreoś nie jest już młodzieniaszkiem...mam nadzieję, że leki pomogą :p

Posted

Super że krew ok. A łapki no cóż, taka to ta psia dorosłość. Ale przecież dacie radę :)
Dobrze że ja mam tu sąsiadów w porządku bo jak mieszkałam z mamą to w okolicy różne się typki trafiały co im wszystko przeszkadzało :mad:

Bossskie kolejne foty :crazyeye::loveu:

Posted

Kreoś dzisiaj w całkiem niezłej formie :) Byliśmy w parku, taki godzinny spacerek każdy swoim tempem ;) Udokumentowałam żeby nie było że tu same makro a psy to już dawno ubiłam i zakopałam :evil_lol::evil_lol:

zboże

Posted

Russellka napisał(a):

Ustawiłam sobie to zdjęcie na tapete ale troche za małe :evil_lol: mogę prosić obrazek w większym formacie? :hmmmm::lol:

niestety,nie zachowałam oryginału tej fotki :oops:

Malawaszka- to nie do uniknięcia :-( zawsze nóżki nawalą na starość dużemu psu... Kreoś ma o tyle nieźle że jest chudzinka ( od 3 lat niezmiennie 35kg) i nie musi zbyt dużego ciężaru dźwigać...;)

Posted

Dzielny Kreoś :loveu: Musi się ruszać bo inaczej całkiem mu łapki siadną, tyle że ruch rozsądny żeby później nie było problemów. W tej obroży skórzanej super wygląda. A nie-śpiąca - bo z otwartymi oczami - Foxiasta słodka :loveu:

Posted

Foksik miał być śpiący, a tu :crazyeye:http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P5157931.jpg
Jakim cudem ona śpi z otwartymi ślepkami? Coś nas tu oszukujesz :eviltong:

Kreonek w nowej (?) obroży :loveu:

Przez te Twoje makro, mój "M"zażyczył sobie soczewkę/filtr (?) do makro :mad:Tłumaczę mu, że to nie zasługa sprzętu tylko umiejętności a ten niekumaty jakiś. No i wydatek się szykuje i to PRZEZ CIEBIE :eviltong:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
oj eria ile te Twoje makra emocji wywołują :cool1:
chociaż w zasadzie tylko dwie : zachwyt i zazdrość :loveu:

Zapomniałaś o OBRZYDZENIU :diabloti: Patrz posty Vectra :evil_lol:

Posted

a w ramach zachwytu i zazdrości to :loveu:

dyblika liniaczka znowu ufociłam:loveu::cool3: ale jeszcze nie jest to zdjęcie satysfakcjonujące. gadzina jest dość płochliwa