Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Ariss, nimfa stawowa ( Enallagma cyathigerum) , cudna nie ? :loveu::loveu: zawarłam z nią układ :diabloti: bo się topiła :diabloti: że ją uratuję i położę na gałązce a ona za to pozwoli mi zrobić sobie 300 fot :diabloti:

haha to czekam na wynik tej umowy :loveu:

Posted

kochani jak chcielibyscie widziec najszcześliwszego człowieka na ziemi :loveu: to dzisiaj była taka możliwość - pięć cudnych niebieściutkich niepłochliwych modraszków pozujących w jednym miejscu :loveu: normalnie ekstaza ! świat wokół przestał się liczyc :loveu:
http://i41.tinypic.com/ic1lw0.jpg

Posted

wróćmy do ważek, modraszków jeszcze nie zmniejszałam :loveu: bo sie na nie w dużym rozmiarze napatrzeć nie mogę :loveu: a dziś poszłam o 6 rano z aparatem na łąki obfocić motylki w porannym słonku , i zastałam jednego w tym samym miejscu co wczoraj stadko :loveu: ale szczerze mówiąc to widocznej różnicy w świetle nie ma na zdjęciach ;)

Posted

crazydaisy napisał(a):
Dziewczyno, Ty to masz oko! Ja czasami ludzi nie zauważam a co dopiero larwy, ważki, motyle... szacunek.

ludzi to ja też nie zauważam :evil_lol: często wręcz celowo :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
ludzi to ja też nie zauważam :evil_lol: często wręcz celowo :evil_lol:

Ja nie zauważam jak ide z moją mamą na zakupy! Bo jak bym miała każdemu mówić "dzień dobry" To by mi chyba głowa odpadła :evil_lol: Czasami sie zastanawiam jak moja mama to robi :hmmmm: Kiedyś sie jej zapytałam, to stwierdziła, że zdejmuje na zakupy okulary :megagrin:

Posted

strzępotek ruczajnik :razz:

i bratki polne:loveu:

wiecie co ? załamuje mnie obecny,obniżajacy się poziom digarta.... :roll: Po prostuuu... Siedzę sobie i się róznym gniotkom tam przyglądam,a pod nimi same 'rewelacje' . A że ja szczera jestem to komentuję odpowiednio...:roll: z bylejakością w tym kraju należy walczyć...