Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wyglądałby tam niewątpliwie cudownie :loveu: ale nie miałabym chwili ciszy :cool1:
a teraz historia pewnego skoku podniebnego :evil_lol:

Posted

Nie ma robali :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

zawiodłaś mnie :shake: :shake: :shake: wpadłam na robala , a tu lipa :placz: :placz:
jakieś psy , fretka :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Nie ma robali :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

zawiodłaś mnie :shake: :shake: :shake: wpadłam na robala , a tu lipa :placz: :placz:
jakieś psy , fretka :loveu: :loveu:

Vectra nie bój nic, wczoraj miałam bardzo udany spacer fotkowy i przyniosłam jakieś cztery gatunki pająków , w tym wyjątkowo fotogenicznego żółtego kwietnika :diabloti: i na dokładkę kopulujące niewzruszone moją obecnością omomiłki szare :diabloti:

Posted

Cóż za Foxiasta zwinność! Jaszczur super! I były jeszcze tulipany wcześniej.
No i zapomniałam się zachwycić ślimaczymi fotami :)
ariss masz rację - mamy zdecydowanie za mało udanych zdjęć z naszymi futrzakami :)

Posted

eria napisał(a):
Vectra nie bój nic, wczoraj miałam bardzo udany spacer fotkowy i przyniosłam jakieś cztery gatunki pająków , w tym wyjątkowo fotogenicznego żółtego kwietnika :diabloti: i na dokładkę kopulujące niewzruszone moją obecnością omomiłki szare :diabloti:

Czekamy niecierpliwie! Szczególnie na ekscesy w wykonaniu omomiłków szarych! :evil_lol:

Posted

i ze szczególną dedykacją dla Vectry - biduli się po nocy będzie śnił :diabloti:- kwietnik Misumena vatia , samica

muszę poszukać chyba jakichs tutoriali jak zmniejszać zdjęcia by ich nie psuć :roll: bo w oryginale wyglądają dużo lepiej niz zmniejszone , a na tym monitorze w pracy to już w ogóle masakra....

Posted

normalnie przeszedł mnie dreszcz , piszę serio

http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P5037075.jpg

foty rewelacja , ja Cię podziwiam ..... mnie patrząc na foty odrzuca ... nie dała bym rady zrobić zdjęcia pająkowi.To jest tak silny stres , taki klimat.
Ja chyba nie pisałam , jak Mania przyleciała do mnie , z osą na nosku ?
Wstyd , normalnie wstyd .... zamiast zdjąć z psa , to ja uciekłam z wrzaskiem ... cud , że jej ta osa nie ugryzła ... moja fobia jest tak głęboka ... że nie umiem z psa zdjąć robala , wiedząc , że może być niebezpiecznie , nie jestem w stanie :(

Posted

[quote name='Vectra']normalnie przeszedł mnie dreszcz , piszę serio

foty rewelacja , ja Cię podziwiam ..... mnie patrząc na foty odrzuca ... nie dała bym rady zrobić zdjęcia pająkowi.To jest tak silny stres , taki klimat.
Wstyd , normalnie wstyd .... zamiast zdjąć z psa , to ja uciekłam z wrzaskiem ... cud , że jej ta osa nie ugryzła ... moja fobia jest tak głęboka ... że nie umiem z psa zdjąć robala , wiedząc , że może być niebezpiecznie , nie jestem w stanie :(

nie, ja nie mam takiej fobii :roll:, aczkolwiek tą gałązkę na której był kwietnik urwałam i sobie ustawiałam względem światła jak mi lepiej, a pająk siedział jakieś 10 cm od mojej ręki i jakieś 10 od obiektywu i fociłam mając ten stres że to bydlę zrobi nagły odwrót, bo chyba bym zawału dostała jak to by mi na rękę weszło :shake: to samo miałam z zielonym ogromnym pasikonikiem w zeszłym roku - jak by na mnie skoczył to bym umarła :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']normalnie przeszedł mnie dreszcz , piszę serio

Vectruniu ja mam to samo! Boję się nawet patrzeć, a jednocześnie foty Erii aż się chce podziwiać - nawet z obrzydzeniam i strachem:crazyeye::loveu:

Posted

wow ten żółty rewelacja :loveu::loveu::loveu: też nie lubię, ale fotki mogę spokojnie oglądać - ja wpadłam w panikę jak jaszczurka zwinka po skończonym pozowaniu ruszyła w moją stronę :evil_lol:

Posted

ja kiedyś miałem arachnofobię, ale dzięki fotografii powoli sie oswajam z tymi pająkami, ale tego żółtego bym omijał z daleka:evil_lol: i te 10cm to 10 razy za mało:lol: mniejsze pajączki jakoś trawię.
A jaszczurki wydaja się być miłymi zwierzątkami:evil_lol: btw one gryzą?

Posted

LeCoyotte napisał(a):
ja kiedyś miałem arachnofobię, ale dzięki fotografii powoli sie oswajam z tymi pająkami, ale tego żółtego bym omijał z daleka:evil_lol: i te 10cm to 10 razy za mało:lol: mniejsze pajączki jakoś trawię.
A jaszczurki wydaja się być miłymi zwierzątkami:evil_lol: btw one gryzą?

nie wydaje mi się ;) a przynajmniej nie słyszałam by kogoś jaszczurka ugryzła :lol: ta którą fociłam była miła, i chyba podobało jej się na ręce, przylgnęła do dłoni całym ciałkiem i spokojnie siedziała , strasznie miła w dotyku jest taka jaszczurka :loveu:
p.s. ja już fotki jaszczurki wklejałam ? tracę się :evil_lol: