Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm mam w zapasie komary i pająki... ale dobra, za chwilę będą motylki :evil_lol:
psy też rano dziś fociłam ale jeszcze nie zgrałam :oops:
edit.

dwie zakochane sztuki karłątków :evil_lol:

odważniejszy osobnik z tej parki-pewnie samica :evil_lol:

Posted

motylki zawsze mile widziane :loveu::loveu::loveu:

ładne tu rozmowy się wywiązały :diabloti: eria, nie wiedziałam,że jesteś taka brutalna :evil_lol::evil_lol:

Posted

Właśnie wróciliśmy z wycieczki do Jury Krakowsko-Częstochowskiej z Foksikiem. Kreoś niestety musiał zostać w domu wiec trochę nas czas ograniczał ;) Ale było super ! Jechała z nami fretka :evil_lol: Foksik jej nie zjadła ! Co lepsze - Fretka dwa razy udziabała Foksika :evil_lol: Foxi uwielbia skałki -zauważyłam:loveu: ona jak kozica - hops hops i była na szczycie :loveu: Ale najważniejsze - przywiozłam obłędne fotki JASZCZURKI ZWINKI :loveu::loveu: no po prostu dumna z nich jestem strasznie:loveu::multi: dopiero się zgrywają z aparatu, ale może jutro cosik wkleję i fotki fretki i Foksiątka też będą :lol:
http://i41.tinypic.com/2eb7jmq.jpg
http://i39.tinypic.com/2h2ha41.jpg

Posted

Ja też zaliczyłam skałki w Smoleniu :evil_lol: Zaraz się okaże, że pół śląskiego dogo tam było! Widziałam tylko jedną grupkę psiarzy, za to mieli 5 sztuk.

Posted

Bylam - widzialam - Jura to moje ukochane miejsce!

a ja tam nigdy wcześniej nie byłam a tam tak cudnie:loveu:

Ja też zaliczyłam skałki w Smoleniu Zaraz się okaże, że pół śląskiego dogo tam było! Widziałam tylko jedną grupkę psiarzy, za to mieli 5 sztuk

hihi myśmy mieli jednego psa i fretkę która mi foksika pogryzła:diabloti: i widziałam niewiele ludzi, tylko jedną osobę gdzieś w oddali z haszczakiem widziałam

Kojot-cieszę się że Tobie jaszczur się podoba;)

Taniu fotki w linkach bo to tylko chciałam dwie na szybko, surowe prosto z aparata, dziś dopiero je pozmniejszam i powklejam większą ilość

p.s. znowu przez dogo uciekło mi mleko:angryy:

Posted

a za tym goniłam 15 minut :placz: ale nie zatrzymał sie ani razu , tu mi sie udało w locie chwycić w ramach dokumentacji-paź królewej:loveu:

Posted

Czekamy cierpliwie! Skałki są super, moja Heksa była zachwycona, zwłaszcza świeżo nawożonymi polami! Tam gdzie byliśmy było b. mało ludzi - dla mnie to też duży plus.