Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Ja też nie!!! :evil_lol: Ale przy okazji jeszcze zapytam, czy udało się dogonić obiad i czy był smaczny?

http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P4093449.jpg

misiołak jak się kapnął że to się je :diabloti: to kilka metrów nawet się wypuścił za nim :evil_lol: ale ptaszek odleciał z krzykiem :evil_lol: Foxi jest lepsza w te klocki:evil_lol: to znaczy..byłaby lepsza gdyby nie miała kagańca:cool1::diabloti:

Posted

Eria , tym mochom ::evilbat: to daj może jaki krem do depilacji :evil_lol:

kiedyś jak mnie w azience , zaatakował pająk .. a wielki był skubany i kudłaty :placz:
pierwsze co mialam pod ręką , to własnie piankę do depilacji :evil_lol:
fajnie śmierdziało :cooldevi:

Posted

pająków akurat nie toleruję :shake: pająki i komary w domu - morduję z zimną krwią ! pajaki mogą se żyć gdzieś na łące, ale od domu wara :mad:

p.s. w jaki sposób on Cie Vectra zaatakował :diabloti: ? połechtał odnóżami ?

Posted

eria napisał(a):

rzucił się na nią wściekle - oczy miał przekrwione z wściekłości, a w łapie dzierżył topór :diabloti: :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):

oglądałaś film "pająki" ? :razz:
jak nie masz arachnofobii , to nie zrozumiesz , co się dzieje w ludzkim mózgu jak widzi pająka :evil_lol: ten film który się sam kręci w głowie , na widok tego dziadostwa :shake:

ja w domu to mam , lampę owadobójczą , ultradźwięki , płytki na robale , lepy, łapkę na baterie ... która smaży robale

Posted

malawaszka napisał(a):
rzucił się na nią wściekle - oczy miał przekrwione z wściekłości, a w łapie dzierżył topór :diabloti: :evil_lol:

miał ogromne zęby , chciał mnie ugryźć :placz: :placz: gonił mnie , atakował , morderca jeden ....

jak mi raz wlazł na rękę i połechtał kończynami , to miałam wrażenie że ręka mi puchnie , czarnieje i zaraz odpadnie :oops:

się chyba nikt nie dziwi , że Klementynka śpi najbliżej mnie ? :evil_lol: ona jedna mnie broni przed złem tego świata :shake:

Posted

[quote name='DorkaWD']http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P4083409.jpg
:happy1: CUDNOŚCI

Nie wiem co wy tam macie do tych włochatych much :evil_lol: Skoro włosy u was takie obrzydzenie budzą to bidne te wasze "TŻ" :eviltong:
Aaa... właśnie zapytam :cool3: Co dokładnie znaczy ten skrót "TŻ"? Domyślam się, że chodzi o chłopa:razz:
nie bez powodu wymyślono depilatory , plastry , kremy , pianki - usuwające , to co obrzydliwe :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie bez powodu wymyślono depilatory , plastry , kremy , pianki - usuwające , to co obrzydliwe :diabloti:

no ja ,gdzie jak gdzie ale tu to temat zawsze zejdzie na chłopy :evil_lol: że też tu jeszcze nie było tej co najbardziej zainteresowana zawsze:diabloti:

Vectra,rozumiem że Ty tego swojego biednego TZ katujesz tymi plastrami,piankami,kremami,depilatorami :diabloti: ja to jeszcze włosy u chłopa jestem w stanie znieść- przydają się nawet :diabloti: jak coś powie nie tak to wystarczy że wspomnę o pęsecie:diabloti:

Posted

A ja lubię kudłatych :diabloti: Mój "M" czyli TŻ :razz: jak ołysieje to go wymienię na kudłatego :eviltong: Przypuszczam, że gdyby to przeczytał to by się wydepilował :p

Co do TŻ to myślę, że w większości przypadków powinno być TTŻ czyli "Tymczasowy towarzysz życia" :evil_lol: lub NPPTŻ czyli "Następny po psie towarzysz życia" :diabloti:

Posted

http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P4093449.jpg
ale fajne ujęcie:loveu::lol:

a ślimaki.. ahhh:loveu: brak słów:loveu:

[quote name='DorkaWD']Co do TŻ to myślę, że w większości przypadków powinno być TTŻ czyli "Tymczasowy towarzysz życia" :evil_lol: lub NPPTŻ czyli "Następny po psie towarzysz życia" :diabloti:

coś w tym jest:evil_lol:
nie wiedzieć tylko czemu nie spotyka się to raczej z entuzjazmem u samych zainteresowanych:evil_lol:

Posted

[quote name='puzzle']Przeciez jak tu zagladam to kolacji zjesc nie moge, bo przeciez te obrzydlistwa siedzialy na wszystkim co mam zamiar zjesc:evil_lol:, chcesz zebym z glodu umarla?:placz:
Z tego powodu zaglądam tu w porze jedzeniowej - odchudzam się :diabloti:
Jeszcze chwila a eria wystawi nam rachunek za przeprowadzoną kurację odchudzającą :lol:

Posted

eria Ty takie ladne zdjecia robisz, dlaczego Ty te oblsene muchy focisz!:cool1: Przeciez jak tu zagladam to kolacji zjesc nie moge, bo przeciez te obrzydlistwa siedzialy na wszystkim co mam zamiar zjesc:evil_lol:, chcesz zebym z glodu umarla?:placz: