Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzolandia napisał(a):
Taaaaaaa poszły se na spacer i nic nie powiedziały ........-(((
Fajne fotencje..

bo my o 7 rano zdecydowałyśmy iść na spacer... Miałyśmy jechać do schroniska, ale Ani coś wypadło i dziśc poszłyśmy na spacerek, a do schroniska jutro. ;)

Posted

Dobcia napisał(a):

Co za spojrzenie Foxi...eh:loveu::loveu::loveu: Z jaką czułością patrzy na Kreonika:loveu:

I tutaj znów:loveu: Wpatrzona w niego jak w obrazek:cool3:

jest raczej odwrotnie, szkoda że nie mozecie zobaczyć jak Kreon staje w obronie Foxi gdy ta jest czesana :evil_lol: to się dantejskie sceny dzieją, Kreoś podrywa się na równe nogi, pędem do mnuie podbiega, szturcha łapą, szczeka i w ogóle próbuje odwrócić moja uwagę od biednej Foxi, która bardzo się buntuje przy czesaniu :evil_lol:
czasem se żartuję że kiedyś mnie podgryzą, Foxi w obronie własnej, Kreon w obronie Foxi...

Posted

A tu Kreosia poprądziło :evil_lol: a tak na poważnie - po napiciu się wody, w jego mniemaniu - źle mu brodę wytarłam, więc musiał jeszcze wytrzeć ją sobie sam :evil_lol: :loveu:
a taki efekt:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

eria to ty???:cool3: wygladasz jak...trzynastolatka :eviltong: a juz ja chcialam na piwo zaprosic! ło Matylko co by bylo!Rozpijanie malolata!

Posted

JA WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE!!! TO BIAŁE PASKUDZTWO SYPIE SIĘ Z NIEBA :angryy: :angryy: :angryy: :flaming: :chainsaw: :2gunfire: :zly7: :bad-word: :bad-word: :snipersm:

Posted

sota36 napisał(a):
a juz ja chcialam na piwo zaprosic! ło Matylko co by bylo!Rozpijanie malolata!

dobraa bo sie obrazi, na czternascie i pol wygląda :evil_lol:

eria napisał(a):
JA WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE!!! TO BIAŁE PASKUDZTWO SYPIE SIĘ Z NIEBA :angryy: :angryy: :angryy: :flaming: :chainsaw: :2gunfire: :zly7: :bad-word: :bad-word: :snipersm:

a co tobie sie snieg nie podoba:mad: :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
dobraa bo sie obrazi, na czternascie i pol wygląda :evil_lol:

a co tobie sie snieg nie podoba:mad: :evil_lol:

Nie! rano ładnie swiecilo sloneczko, bylysmy na spacerku, a jutro tzn, dzis do schroniska a tam snieg... super... trzeba sie porzadnie ubrac... :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
Nie! rano ładnie swiecilo sloneczko, bylysmy na spacerku, a jutro tzn, dzis do schroniska a tam snieg... super... trzeba sie porzadnie ubrac... :roll:

dokładnie o to chodzi ! ja mam na sobie dwie pary skarpetek z woreczkiem pomiędzy jedną i drugą parą.....

rozważania na temat mojego wieku pominę.

Posted

Joluś ja się bardzo cieszę że młodo wyglądam :lol:
Wróciłam ze schroniska właśnie...Wysyp huskich jest:shake: i zapadła mi w serducho taka czekoladowa sunia Foxiopodobna, takie kochane stworzonko :loveu: :loveu: a taka biedna była:-(

Posted

Ja tak sie zastanawialam, czy jakas bide ze schronku nie przygarnac. Ale patrzac na Gutka - chyba nie pozwoli, bo rozpuszczone bydle i cholernie zazdrosne. Ale caly czas mi to po glowie chodzi. Moze kiedys dojrzeje? jednak na to trzeba Gucia przygotowac...
p.s. jak juz wrocilas, to zrob sobie kaffffke i pomysl nad banerkami :)