Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahah widze Ania ze zrobilas to co i ja :evil_lol:
ja wyrzucilam Somy z kuchni odkad mam nową:evil_lol:
teraz stoluje sie gdzie indziej..mialam dosyc klakow na blatach i w jedzeniu..:roll:

Posted

A ja tam popieram wywalanie:evil_lol:, chetnie bym moje z wyra wywalila, ale sie nida:evil_lol:, bo te mendy warcza i mozesz sobie zwalac, a one wlaza i sie jescze bardziej rozpychaja, wiec sobie odpuscilam, bo nie mam w nocy ochoty im ciagle gadac, ze maja szorowac na miejsce, swoja droga to jak ostatnio siwej powiedzialam "na miejsce" to wlazla na moje lozko:angryy:, a gdybym tylko miala moc oduczania i wywalania to bym skorzystala:evil_lol:

Posted

błahahhaha puzzle ale masz ładny podpis:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

na takie rzeczy to czas mają, ale żeby regulaminowe banery nie wyswietlały się jako X to już im cieżko:angryy:

Posted

ariss napisał(a):
eriaczku, czy zgłosiłaś moje nocne rozmowy do usunięcia?:evil_lol:czy same znikneły?:diabloti:

jakie rozmowy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja nic nie wiem !!!!

JBK - Olympus E-510

Posted

W regulaminie jest napisane, ze banner nie moze zawierac odnosnikow do stron przez nich zakazanych, nie moze miec wiecej niz 100x500 i 60kb. Moj odnosil do galerii i strony www mojego psa, mial 100x449 i 13,06KB. Wiec nie wiem dlaczego, a mod postanowil pozostac anonimowy, wiec poszlam do admiow:diabloti:. Powiem szczerze, ze to dogo mnie do szalu od dluzszego czasu doprowadza, ale co zrobic:angryy:....

Posted

O, a co wzielas?:razz: Bo nie wiem kto z kupujacych jest z dogo, a kto nie:niewiem:. Jak dojdzie kasa to zaraz wysylam;).

Allegro (z tego co mi oczywiscie wiadomo) nie jest zakazane. Chcialam wystawic bazarek, ale po przeczytaniu regulaminu, stwierdzilam, ze nie spelniam wymogow, bo pieniadze, ktore zarobi sie na bazarku, maja byc przeznaczone na psy, ktore szukaja domow, a ja chce wyjalowic koty z mojego podworka, ktore tam pozostana, wiec sobie odpuscilam:evil_lol:.

Posted

eria, haha, wczora se zmotałam!:cool3: ucze się PSa wciąż i wciąż :eviltong:
a tamtego nie było widać :confused:

puzzle, obrożę i smycz:cool3: mnie w bazarkach najbardziej wkurzają kupujący, od których nie można później wyciągnąć kasy albo tacy, co się złoszczą, że zawyżam koszty wysyłki:evil_lol:

ariss, chyba się skończyło już..

Posted

[quote name='wiq']eria, haha, wczora se zmotałam!:cool3: ucze się PSa wciąż i wciąż :eviltong:
a tamtego nie było widać :confused:

ja nie umiem ava wstawić od dłuuuuższego czasu - pisze INVALID FILE :roll: rozmiar i waga oczywiście odpowiednie. :roll:

Posted

Czyli Es_yFlores_y:razz:, kasa juz jest, dzisiaj wysle:cool3:.

ariss za pozno sie ocknelas:evil_lol:, jezeli jestes zainteresowana to zostaly mi szele na minika, lancuszek na 30cm obwodu i rozowo-czarna obroza :evil_lol: (ta bylaby dobra).

Moj bannerek wrocil:multi::evil_lol:

eria odezwij sie na watku administracji tam Ci wstawia :cool3:, oczywiscie obowiazuje kolejka:evil_lol:

Posted

puzzle napisał(a):
W regulaminie jest napisane, ze banner nie moze zawierac odnosnikow do stron przez nich zakazanych, nie moze miec wiecej niz 100x500 i 60kb. Moj odnosil do galerii i strony www mojego psa, mial 100x449 i 13,06KB. Wiec nie wiem dlaczego, a mod postanowil pozostac anonimowy, wiec poszlam do admiow:diabloti:. Powiem szczerze, ze to dogo mnie do szalu od dluzszego czasu doprowadza, ale co zrobic:angryy:....

A mnie wczoraj usuneli baner - choc: nie byl reklama, byl wymiarowy, nie byl wulgarny , czy obrzazliwy (Ania mi go przeciez robila) . Usuneli, odwolawszy sie do regulaminu, po ROKU CZASU!!!!!!!! Wiec napisalam do admina, na jakiej podstawie????