Pegaza Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Hahah widze Ania ze zrobilas to co i ja :evil_lol: ja wyrzucilam Somy z kuchni odkad mam nową:evil_lol: teraz stoluje sie gdzie indziej..mialam dosyc klakow na blatach i w jedzeniu..:roll: Quote
Od-Nowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Sota - popieram!! przyłączę się do protestu i zaśmiecania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
puzzle Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A ja tam popieram wywalanie:evil_lol:, chetnie bym moje z wyra wywalila, ale sie nida:evil_lol:, bo te mendy warcza i mozesz sobie zwalac, a one wlaza i sie jescze bardziej rozpychaja, wiec sobie odpuscilam, bo nie mam w nocy ochoty im ciagle gadac, ze maja szorowac na miejsce, swoja droga to jak ostatnio siwej powiedzialam "na miejsce" to wlazla na moje lozko:angryy:, a gdybym tylko miala moc oduczania i wywalania to bym skorzystala:evil_lol: Quote
ariss Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 błahahhaha puzzle ale masz ładny podpis:evil_lol::evil_lol::evil_lol: na takie rzeczy to czas mają, ale żeby regulaminowe banery nie wyswietlały się jako X to już im cieżko:angryy: Quote
ariss Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 eriaczku, czy zgłosiłaś moje nocne rozmowy do usunięcia?:evil_lol:czy same znikneły?:diabloti: Quote
jbk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P3282547.jpg - Ciotka, jaki Ty masz aparat?? Quote
eria Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 ariss napisał(a):eriaczku, czy zgłosiłaś moje nocne rozmowy do usunięcia?:evil_lol:czy same znikneły?:diabloti: jakie rozmowy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja nic nie wiem !!!! JBK - Olympus E-510 Quote
ariss Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a takie tam pogaduchy z moderatorem:diabloti:pozdrawiam :loveu::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P3282547.jpg to mi się bardzo podoba :p a co było z puzzlowym banerem nie tak?? pamiętam go dobrze. Wielkość czy o co chodzi? Quote
wiq Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 eria, ale masz teraz elegancko:loveu: kurde, jakie rozmowy mnie ominęły?:diabloti: Quote
puzzle Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 W regulaminie jest napisane, ze banner nie moze zawierac odnosnikow do stron przez nich zakazanych, nie moze miec wiecej niz 100x500 i 60kb. Moj odnosil do galerii i strony www mojego psa, mial 100x449 i 13,06KB. Wiec nie wiem dlaczego, a mod postanowil pozostac anonimowy, wiec poszlam do admiow:diabloti:. Powiem szczerze, ze to dogo mnie do szalu od dluzszego czasu doprowadza, ale co zrobic:angryy:.... Quote
wiq Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 może allegro jest zakazane?:D przynajmniej zdążyłam skorzystać z linku w Twoim podpisie i się zaopatrzyć:evil_lol: Quote
eria Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 wiq ale Ty masz za***biaszczy avek !!!! już pal licho oczy Bystrej :loveu: ale ten avek WIDAĆ !!!!!!!!!!!! :-o :evil_lol: Quote
puzzle Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 O, a co wzielas?:razz: Bo nie wiem kto z kupujacych jest z dogo, a kto nie:niewiem:. Jak dojdzie kasa to zaraz wysylam;). Allegro (z tego co mi oczywiscie wiadomo) nie jest zakazane. Chcialam wystawic bazarek, ale po przeczytaniu regulaminu, stwierdzilam, ze nie spelniam wymogow, bo pieniadze, ktore zarobi sie na bazarku, maja byc przeznaczone na psy, ktore szukaja domow, a ja chce wyjalowic koty z mojego podworka, ktore tam pozostana, wiec sobie odpuscilam:evil_lol:. Quote
wiq Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 eria, haha, wczora se zmotałam!:cool3: ucze się PSa wciąż i wciąż :eviltong: a tamtego nie było widać :confused: puzzle, obrożę i smycz:cool3: mnie w bazarkach najbardziej wkurzają kupujący, od których nie można później wyciągnąć kasy albo tacy, co się złoszczą, że zawyżam koszty wysyłki:evil_lol: ariss, chyba się skończyło już.. Quote
eria Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='wiq']eria, haha, wczora se zmotałam!:cool3: ucze się PSa wciąż i wciąż :eviltong: a tamtego nie było widać :confused: ja nie umiem ava wstawić od dłuuuuższego czasu - pisze INVALID FILE :roll: rozmiar i waga oczywiście odpowiednie. :roll: Quote
puzzle Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Czyli Es_yFlores_y:razz:, kasa juz jest, dzisiaj wysle:cool3:. ariss za pozno sie ocknelas:evil_lol:, jezeli jestes zainteresowana to zostaly mi szele na minika, lancuszek na 30cm obwodu i rozowo-czarna obroza :evil_lol: (ta bylaby dobra). Moj bannerek wrocil:multi::evil_lol: eria odezwij sie na watku administracji tam Ci wstawia :cool3:, oczywiscie obowiazuje kolejka:evil_lol: Quote
wiq Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 eria, mnie też cuda wianki wychodziły z avem.. w końcu wszedł gif z zew. adresu:roll: puzzle, to czekam:cool3: Quote
Doginka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ohhhhhh jaka minka:loveu: http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P3282364.jpg Avki avkami, a ja jestem ciekawa, czy w ogóle zostanie przywrócony multicytat:razz: Quote
sota36 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 puzzle napisał(a):W regulaminie jest napisane, ze banner nie moze zawierac odnosnikow do stron przez nich zakazanych, nie moze miec wiecej niz 100x500 i 60kb. Moj odnosil do galerii i strony www mojego psa, mial 100x449 i 13,06KB. Wiec nie wiem dlaczego, a mod postanowil pozostac anonimowy, wiec poszlam do admiow:diabloti:. Powiem szczerze, ze to dogo mnie do szalu od dluzszego czasu doprowadza, ale co zrobic:angryy:.... A mnie wczoraj usuneli baner - choc: nie byl reklama, byl wymiarowy, nie byl wulgarny , czy obrzazliwy (Ania mi go przeciez robila) . Usuneli, odwolawszy sie do regulaminu, po ROKU CZASU!!!!!!!! Wiec napisalam do admina, na jakiej podstawie???? Quote
eria Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 no właśnie Jolcia, przeca ten baner to ja Ci robiłam daaaaaaaawno temu :-o i od tamtego czasu go mialaś :shake: Quote
Paulina. Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 obejrzałam wszystkie fotki ! te biedronkowe wywalone w kosmos :loveu: i miło popatrzec na zadowolone i zmęczone mordy futer ;) Quote
Recommended Posts