Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka ja również... teraz to nawet fotki kiepsko wychodzą, wszystko takie szaro-bure :(
Zawsze wiedziałam, że czerń z czerwienią się świetnie komponują, no a Kreon na czerwonym tle bije wszystko :)

Posted

Witamy weekendowo :) Pogoda paskudna, leje od rana, spałam dzięki temu do samej 11 :loveu: Teraz posprzątałam, o 13 futra wybiegam i o 15 jedziem do palmiarni do Gliwic :multi: i będziem cykać foty - o ile będzie tam odpowiednio jasno by jako tako wyszły;)

hmmm to może (nie wierzmy dogince:evil_lol:) pożegnanie śniegu heheh :

Posted

dobra najpiejrw krokusy :loveu:

jak patrzę na te zdjęcia - to chętnie bym zimę powitała :evil_lol:

a jak spojrzysz na poniższe to też tak chętnie zimę byś powitala ? :evil_lol:

Posted

Dzień dobry ;) Kolejny dzień paskudna pogoda, nawet śniegiem sypnęło:angryy: . Nic się nie chce ... Dziś u mnie malowanie kuchni,wiec popołudnie upłynie na sprzątaniu :shake::evil_lol: tak że w ogóle miła perspektywa dnia:cool1:

fotki z palmiarni na nowej stronie wkleję

Posted

Zrób jakieś fotki z malowania kuchni:lol:! Nie mówię, żeby zaraz "Kreon i czerwona farba i co z tego wynikło", ale Ty już coś tam wyczarujesz...

Posted

Bjuta napisał(a):
Zrób jakieś fotki z malowania kuchni:lol:! Nie mówię, żeby zaraz "Kreon i czerwona farba i co z tego wynikło", ale Ty już coś tam wyczarujesz...

ale ja w pracy jestem ;) mama siedzi przy malowaniu :evil_lol: ona biedna na najgorsze fronty jest wysyłana hihihi :evil_lol:
a z tą czerwoną farbą to trafiłaś,bo jedna ściana w kuchni bedzie czerwona:evil_lol: wiec mam szansę zastać w domu pofarbowane futerka:evil_lol:

ta roślina bardzo mi się podobała :

kaktusiki

terrarium

Posted

warunki panujące w palmiarni, fatalnie do zdjęć. Sigmy autofocus nie dał rady. Na szczęście przezorny zawsze ubezpieczony i zabrałam też Zuiko który jako tako w tych warunkach funkcjonował

żółwie czerwonolice