Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):

aaaaaaa masz więcej Soni??? strasznie mi się podobają beardedy :loveu: :loveu: :loveu: a widzę że ona ma mój ulubiony kolor :loveu:

nie mam :shake: ale jak znowu się spotkamy to będę pamiętać i zrobię ;)
ale se Kreoś laskę wyhaczył nie ??? :eviltong:

Posted

No super laske :eviltong: ma tylko teraz Foxi bez kawalera została no chyba, że ten dog jest dla niej :p oj co to się będzie w maju działo ;) znam te śliczne sunie znam :eviltong: nie tylko z widzenia moja Soma miała tez okazje sie z nimi bawić kiedyś.

Posted

Pegaza napisał(a):
No super laske :eviltong: ma tylko teraz Foxi bez kawalera została no chyba, że ten dog jest dla niej :p oj co to się będzie w maju działo ;) znam te śliczne sunie znam :eviltong: nie tylko z widzenia moja Soma miała tez okazje sie z nimi bawić kiedyś.

a co by się miało w maju dziać ???? Foxi, Gaja i Sonia po sterylce - samce mają przekichane!
A Emirat bardzo się zalecał do Soni, a jak ona go pogoniła to do Foxi szedł :evil_lol:a zeFoxi ustawia sobie większe psy - wiadomo nie od dziś - więc nic z tego :evil_lol:

Posted

Slicznotko smignij mi tam jakis banerek bo swieta sie skonczyly ;-)...i wkomponuj mi do niego Tosie ;-).....moze byc zimowy hehhe choc zimy ani widu ani słychu ;-).....z gory Ci dziekuje Anulko .;-)

Posted

Wyglądają jak półtora nieszczęścia:evil_lol:

no Foxi taką właśnie minę zrobiła :cool1:
cos ci po swietach psy przytyły :evil_lol:

ja Ci dam przytyły !!!!!! Fakt że smakołyków dostawały więcej niż zawsze ale Foxi linię trzyma, tu dowód :

a Kreoś już wygląda super :multi: na początku był bardzo chudy...

Posted

eria napisał(a):

ja Ci dam przytyły !!!!!! Fakt że smakołyków dostawały więcej niż zawsze ale Foxi linię trzyma, tu dowód :

a Kreoś już wygląda super :multi: na początku był bardzo chudy...

no własnie kreon wydaje mi sie ze ci przytył :oops: